Het was toch even wachten op het product, uiteindelijk toch geleverd op de uiterste vooropgestelde datum. Mail werd binnen de 3 dagen beantwoordt.
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
2 tassen besteld waarvan er één zwart had besteld wat ik heel erg jammer vond, deze was zeer donkerbruin,had zo graag een een zwart tasje gewild dezelfde maar dan echt zwart. Heb deze maar tòch ge... Se mer
Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Op tijd geleverd en een perfecte en…
Op tijd geleverd en een perfecte en kwaliteit tas . Ben tevreden 😊
Het was toch even wachten op het…
product goed snelle service klant…
product goed snelle service klant vriendelijke
Goed product en snelle levering
Goed product en snelle levering, ik ben er zeer content mee.

SLECHT
Lees goed, de antwoorden zijn standaard hetzelfde. Doen dropshipping en leveren slecht of niet en compensatie is er niet. Ze schrijven hier van wel maar op mail reageren ze niet.

Svar från Dezizo
Ik had een maat te klein besteld
Ik had een maat te klein besteld. Ben heel erg goed geholpen. En ze hebben mij gelijk een goede oplossing gegeven. Ik raad ze zeer aan.

Svar från Dezizo
Ik vint het goet als ze mijn…
Ik vint het goet als ze mijn bestellingen op tijt leveren darom geef ik een goede score maar niet gelijk die colis preve

Svar från Dezizo
Mijn pakketje was beschadigd en kapot…
Mijn pakketje was beschadigd en kapot aangekomen. Goed contact gehad via email en deze kwestie voorgelegd. Dit is door Dezizo uitstekend opgepakt en na insturen van de fotos (bewijs) heb ik een vervangend exemplaar ontvangen. Heel tevreden.

dropshipping
dropshipping, bestel iets krijg snel de ontvangst bevestiging maar is niet goede versie. meteen op gereageerd en snel antwoord, de goede versie zou geleverd worden. niet dus, helaas was uw bestelling al verzonden, retour sturen of gewoon houden. geen oplossing. retour adres is erg wazig in China, ergens trap op langs brandduur. om te lachen. je besteld bij Nederlandse bedrijf(.nl) en wordt genept.
koop hier niet.

Svar från Dezizo
Goede service wat levering betreft en…
Goede service wat levering betreft en vrij vlot ontvangen

Nooit meer!
Nooit meer!
Artikel werkt niet zoals het hoort, contact krijgen is ook heel moeilijk.. product toch moeten betalen terwijl we het eigenlijk wouden retourneren!

Svar från Dezizo
goede info op de webside en product was goed op tijd
goede info op de webside en product was zoals gezegd daar op de afgesproken tijd

Svar från Dezizo
Verrast door de top kwaliteit
outdoor wandelbroeken besteld voor een spotprijs en was aangenaam verrast door de uitstekende kwaliteit.
Heel tevreden.

Vlekkeloos
Van bestellen, betalen tot bezorgen...Helemaal niets op aan te merken.

Goed produkt!
Goed produkt!
De kleuren en het materiaal komen perfect overeen met de foto’s op de site.
Ik ben van plan al mijn dekbedovertrekken te vervangen met die van Dezizo.

Svar från Dezizo
goede levering en op tijd zelfs geen…
goede levering en op tijd zelfs geen vertraging top

Svar från Dezizo
Goed kwaliteit Goed service Ik ben zeer…
Goed kwaliteit Goed service Ik ben zeer tevreden en Ik wins jullie veel succes

Svar från Dezizo
Alles is eerlijk verlopen van beide…
Alles is eerlijk verlopen van beide kanten, bedankt daarvoor, zo kan ik met een gerust hart in de toekomst nog bij jullie bestellen. Hebben jullie ook dashcams voor auto en motorfiets?
Mvg Ivan

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.