Onbetrouwbare webshop.
Nooit mij bestelling ontvangen en ook geen geld terug gekregen.
Welkom bij Devine Amsterdam, waar we stijlvolle en hoogwaardige kleding ontwerpen voor de moderne man. 'Devine' betekent 'als een god', en dat is precies hoe wij willen dat je je voelt wanneer je onze kleding draagt. Ons verhaal begint in een bescheiden kelder in Amsterdam Zuid. Hier startte onze oprichter met een passie voor mode en een visie om mannenkleding naar een hoger niveau te tillen. Wat begon als een klein project, groeide snel uit tot een merk dat bekend staat om zijn verfijnde ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit. Geïnspireerd door de elegante en innovatieve geest van Amsterdam, combineren we tijdloos design met de beste materialen. Elk kledingstuk wordt met zorg vervaardigd, zodat het niet alleen perfect past, maar ook zorgt voor een uitstraling die je zelfverzekerd en krachtig maakt. Bij Devine Amsterdam geloven we in de kracht van vakmanschap en stijl. We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en zelf te ervaren hoe het voelt om als een god te stralen in onze kleding.
Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nooit mij bestelling ontvangen en ook geen geld terug gekregen.
Dit bedrijf heeft mij geholpen met advies over een ander bedrijf dat bijna de zelfde naam heeft.
Divine -online shop .
Divine - kleding shop is niet te vertrouwen
Al tig keer n mail gestuurd maar geen antwoordt . Geld ben je gewoon kwijt.
Devine Amsterdam.com is een betrouwbaar bedrijf let goed op waar je bestelt .

Svar från Devine Amsterdam
Top broek, normaal ben ik niet van dit soort nieuwe en nog redelijk onbekende merken maar een vriend raadde mij deze aan dus toch maar besteld en de broek zit perfect.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Svar från Devine Amsterdam
Bedrijf gemaild over welke maat, super goede klantenservice. Het past mijn man perfect hij is er erg blij mee.

Svar från Devine Amsterdam
Heerlijke fitting broeken en de kwaliteit is echt geweldig! Deze gaan gegarandeerd een paar je mee. Ik bestel zeker weer :)

Svar från Devine Amsterdam
Broek die ik had besteld was perfect. Alles helemaal goed gegaan, alleen hebben ze nog niet zo veel keuze op de webshop. Hoop dat er snel meer komt, dan bestel ik zeker weer!

Svar från Devine Amsterdam
Ik heb de apollo jeans besteld, zit als gegoten. Bestel zeker weer!!

Svar från Devine Amsterdam
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.