Det här tycker kunderna
Was erg leuk! Helaas niet gewonnen maar wel m'n zus verslagen ;-) Volgende keer doen we zeker weer mee!
Super idee, echt verbindend en in deze tijd zo mooi om samen, ook al is het via beeldschermen en telefoons, verbonden te zijn. Wij zijn helemaal gek op spelletjes en zeer competitief dus kom maar... Se mer
Het was een hele leuke ervaring. Het enige nadeel vond ik dat de presentatie soms voor liep op de vragen en soms liep het achter. Het kwam voor dat op het moment dat de vraag gesteld was je al te l... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De Slimste van ... is een online pubquiz waarbij je vanaf de bank kan meespelen voor mooie prijzen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@deslimstevan.nl
- deslimstevan.nl
Was erg leuk
Leuke quiz!
Leuke quiz!
Maar de laatste ronde was flut.
Hopelijk komt er n vervolg.
Leuke quiz
Leuke quiz, en een gezellige presentatie. Wij misten alleen helaas een uitslagenlijst.
Super verbindend en gezellig idee!
Super idee, echt verbindend en in deze tijd zo mooi om samen, ook al is het via beeldschermen en telefoons, verbonden te zijn. Wij zijn helemaal gek op spelletjes en zeer competitief dus kom maar op.
We hebben nog veel meer zin in nog meer Pub Quizzen van De Waker.
Doen en dan onze tip: mannen versus vrouwen & weetjes vervangen door: bijvoorbeeld sport & Nieuws?
Dus heel graag nog een keer!!!
Hartstikke leuk
Hartstikke leuk, wij als nieuwe bewoners sinds oktober toch in de prijzen gevallen, super
Een leuk initiatief
Een leuk initiatief wat vaker gedaan mag worden, maar de laatste anderhalve rondes zouden vervangen moeten worden. Ik hou van quizen en (moeilijke) vragen, maar gokvragen vind ik niet leuk.
Was hartstikke goed voor elkaar
Was hartstikke goed voor elkaar, duidelijke quiz en leuk om te doen voor jong en oud!
Leuke quiz
Leuke quiz. Liep niet altijd even synchroon maar geen last van gehad. Presentatie werd niet echt leuk gedaan.
Top!
Superleuk! Creatief, humor en technisch werkte ook alles goed :-) Ik wil meer!
Super leuk
Super leuk! Jammer dat er wat mensen storing hadden of hun nummer niet werd herkend bij het inloggen. Ook had de presentatie wel wat sprankelender gekund!
Het was een hele leuke ervaring
Het kwam voor dat op het moment dat de vraag gesteld was je al te laat was om nog te antwoorden. Ook kwam het voor dat de keuze antwoorden pas enige seconden na de vraagstelling kwamen waardoor er weer veel denktijd was.
Dit neemt niet weg dat het leuk was om mee te doen en nog veel leuker was dat het Rode kruis en de Maassluise ondernemers gesteund werden.
Leuke Pubquiz met interessante weetjes!!
Het was erg leuk om mee te doen met de Pubquiz van Maassluis alleen af en toe liepen de antwoorden op je mobiel wat sneller dan de vraag op YouTube en daardoor konden we niks invullen bij het antwoord. Maar verder super leuk gedaan, bedankt!
Leuke avond gehad met het gezin
Leuke avond gehad met het gezin. We vonden het een beetje (te) kort.
Houdt ons op de hoogte voor een volgende keer.
Prima initiatief
Prima initiatief! De snelheid van je internet speelde volgens mij wel een rol. Soms kwamen de antwoorden erg laat of (1 x) helemaal niet op mijn telefoon. Volgens mij hadden meer mensen dit euvel.
Was uitstekend geregeld 😁
Het was erg leuk om mee te doen
Het was erg leuk om mee te doen. De verschillende categorieën spraken ons ook aan. We zouden zo weer mee doen!
Het was super leuk
Het was super leuk, een volgende keer doen wij zeker weer mee!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.