Deskaldedeflyttemaend Omdömen 68

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en fantastisk oplevelse med flyttemændene. De er professionelle og super fleksible og yder en kanon service. Desuden er de meget venlige, så det var en fornøjelse. Vi vil helt sikkert brug... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med De Skaldede Flyttemænd 🚛📦 Trods nogle udfordringer på strækningen mellem Ørestad og Holstebro udviste drengene en sublim service, et fa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkeligt et fantastisk firma de har sig her, super behagelige mennesker, der yder den bedste service, og arbejder super hårdt, hurtigt og effektivt - det var i total trygge rammer vores ting ble... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte De Skaldede Flyttemænd til en erhvervsflytning – og vi kunne ikke have været mere tilfredse! Allerede fra starten mødte de op med smil, godt humør og en “det finder vi ud af”-attitude. Sel... Se mer

Företagsinformation

1. Flyttfirma

Skrivet av företaget

Flyttefirma med kunden i fokus Hvis du står og skal have hjælp med flytningen, så er DeSkaldedeFlyttemænd det rette flyttefirma. Vi hjælper med flytningen hele vejen. Vi klarer alle flytteopgaver for både private og erhvervsdrivende, både store og små opgaver. Vi tilbyder også fraflytnings rengøring – så jeres fokus udelukkende er Dit/ Jeres nye hjem.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Effektivt og professionelt flyttefirma

Aldrig har jeg oplevet så effektive og søde flyttemænd som de her skaldede gutter. 😀👍 Der er absolut ingen slinger i valsen. De leverer varen 100% - og til den aftalte pris.
Vi flyttede AquaPri Support Team til en 400 m2 kontorbygning i går, og jeg følte mig virkelig i gode hænder hos De Skaldede Flyttemænd. De er stærke, de er søde, de er omhyggelige og super effektive. De får vores varmeste anbefalinger!

28 februari 2025

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Rigtig mange tak for den flotte anmeldelse
Det var en fornøjelse at hjælpe jer og spændende virksomhed i har
Tak for opgaven - og tak for mad

Professionelle

Professionelle, præcise og den bedste service.
Det kan klart anbefales at bruge de skaldede flyttemænd.
Fast pris, som også er den bedste.

13 januari 2025

Mange tak for den fine anmeldelse - det var en fornøjelse at hjælpe jer

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Fra første kontakt til det hele var leveret efter aftale på den nye adresse. Super humør og god dialog undervejs.

17 januari 2025

Mange tak for den fine anmeldelse - det var en fornøjelse at hjælpe jer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superfint og alt som aftalt

I oktober 24 indhentede vi tilbud herfra og vi takkede ja. De flyttede for os d. 9/1-25. Alle aftaler blev overholdt, de var venlige og regningen var helt som aftalt, da vi havde ønsket fast pris.
Ville klart benytte os af de samme en anden gang😃

9 januari 2025

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for den flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os
Vi nød opgaven hos jer

Det er det værste firma

Det er det værste firma, jeg nogensinde har haft med at gøre. Aftaler bliver ikke overholdt, og betalinger udebliver. Det virker som om, de slet ikke kan drive en lovlig forretning. Undgå dem for enhver pris.

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Det er vist en misforståelse med den anmeldelse ✔️
Men vi kan konstatere du ikke fremgår af vores flytte opgaver - men beskriv gerne hvem du er?
Betalinger udebliver ? Så det ihvertfald ikk en forsikringssag
Så vi kender dig ikke - desværre

En skrækkelig oplevelse

En skrækkelig oplevelse! Ikke nok med at de konstant ændrede på aftalerne, de betaler heller ikke deres egne regninger. Deres moral og professionalisme er helt i bund. Der er ingen grund til at stole på dem.

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Tak for din anmeldelse - vi kan dog konstatere at vi ikke har haft flytning for dig - hvorfor denne anmeldelse er lidt underlig

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kan kun advare mod De Skallede…

Jeg kan kun advare mod De Skallede Flyttemænd. De overholder hverken aftaler eller betaler deres regninger. Det er komplet kaos og useriøst fra start til slut. Der kører pt. en sag mod dem på grund af deres manglende evne til at drive forretning.

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Vi kan ikk se vi har flyttet for dig - og om der kører anden sag mod os - næppe
Vi har en god forretning med glade kunder

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg må på det varmeste anbefale DSF

Jeg må på det varmeste anbefale DSF. De er imødekommende, hurtige og effektive, smilende og smittende med deres gode humør. Flytningen gik som smurt, men da der desværre gik noget i stykker under flytningen, sørgede de for at dække den skadede ejendel økonomisk og det gik let uden nogle problemer. De er ærlige, og giver en god service. Jeg vil anbefale dem til enhver der ønsker en tryg flytning.

11 november 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for den fine anmeldelse - det er altid dejligt. Vi er samtidig glade for, at vi fandt en løsning for skaden
Nyd nu jeres dejlige hus og omgivelser

Jeg kan kun anbefale De Skaldede Flyttemænd

Det er, når man flytter, at man finder ud af, hvor mange ting man egentlig har, og der er jeg er ingen undtagelse. Takket være De Skaldede Flyttemænd blev flytningen af alle mine ejendele dog til en hurtigt overstået og behagelig oplevelse. Og så blev den endelige regning mindre end ventet. Perfekt!

1 oktober 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Tak for stjernerne 🙏 det var en god dag at få dig på plads i den nye bolig
Vi takker for opgaven og ønsker held og Lykke fremover

Respektfulde og smilende

Skånsomme, respektfulde, hurtige, smilende og ikke mindst rimlig pris
Mega god service
De varmeste anbefalinger herfra

5 september 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at kunne hjælpe dig
Held og lykke med din nye bolig

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlige, arbejdsomme og god pris💪👏

Let at bestille og meget venlig familie (far og to sønner) der arbejder stabilt, roligt og får arbejdet gjort med et smil👏💪og virkelig god pris👍

8 april 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for din flotte anmeldelse - det var en fornøjelse at løse opgaven og godt selskab

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra. Alt var ok. Flyttekasserne kom nogle dage før flytningen som aftalt. Flyttedagen forløb hyggeligt og behandlingen af mine ting foregik meget omhyggeligt.

11 juli 2024

Hej Else
Mange tak for de fine ord - det var en fornøjelse at hjælpe jer

Value for money

DSF flyttede i dag for os og det var vi meget begejstrede for.
De knoklede og tingene blev flyttet til perfektion.
Vil anbefale DSF til andre, uden tvivl.

19 juni 2024

Hej Lasse
Tak for dun flotte anmeldelse. Der var en fornøjelse at få jer på plads i jeres lækre hus.
Endnu engang tak for opgaven

Super skaldede flyttemænd

Super skaldede flyttemænd . Kom til tiden , venlige og kørte en tur til en anden adresse med et par ting.
Jeg vil helt bestemt bruge firmaet igen.

7 maj 2024

Mange tak for dine 5 stjerner. Det var en fornøjelse at hjælpe dig på plads

Dygtige og flinke flyttemænd

Vi brugte de tre skaldede flyttemænd til vores flytning i går. De løste opgaven helt perfekt og med masser af smil. Vi valgte at betale per time og oplevede, at de var hurtige og effektive, så jeg synes prisen var fin. Det tog dem under fire timer at flytte et helt hus på 170 kvm (med kort kørevej indenfor samme by). Vi vil helt klart benytte dem igen!

3 maj 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Tusind tak for den flotte anmeldelse
Det var en fornøjelse at hjælpe jer på plads

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og effektiv flytning.

Hurtig og effektiv flytning.
Trods lidt udfordringer blev det også klaret. Stor ros herfra.
Kan kun anbefales til andre der har brug for hjælp til flytning.
Vil helt sikkert bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt.
Annalise, Horsens.

2 maj 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for den fine anmeldelse - og held og lykke med din nye bolig✔️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestil trygt De Skaldede Flyttemænd til din næste flytning - de er så dygtige og prisvenlige 👌🏼

Jeg kan kun anbefale alle at bruge De Skaldede Flyttemænd, når I skal flytte. De kommer til tiden, de er utrolig søde og i mødekommende, de er stille, rolige og meget effektive. De passer på tingene og min flytning gik absolut hurigt og effektivt og ikke så meget som et glas var knust. Deres priser er attraktive - de får 5 store stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️🌟🌟

19 april 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for din fine anmeldelse - dejligt du er tilfreds. Det var en fornøjelse at hjælpe med at få dig på plads i din nye bolig

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God flytning fra Holbæk til Herning!

God flytning fra Holbæk til Herning!
2 gabg jeg anvender et flyttefirma, første gang var så skuffende og der var ik styr på noget. Derfor valgte jeg DSF denne gang og tak skæbnen! De har gjort en mega godt arbejde, og jeg tager hatten af for de tre mænd. Fantastiske og produktive
Hvis jeg en skønne dag skulle flytte igen, bliver de bestemt anvendt igen
Tak for den gode oplevelse og glad humør🫶🏼

30 april 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - det var en fornøjelse at hjælpe dig på plads
Held og lykke i dit nye hjem

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super effektive og virkelig skønne gutter

De tre fantastiske gutter gjorde, at jeg beholdte overblikket og trygheden hele vejen igennem flytningen.
De havde også lige ti ekstra flyttekasser med, som jeg stod og manglede …
En absolut god flytteoplevelse hele vejen igennem, og jeg vil til hver en tid anbefale dem. TAK!

11 april 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for din fine anmeldelse - det var en fornøjelse at hjælpe med flytningen hos dig -
Held og lykke med de nye lækre omgivelser

Sådan skal det gøres!

Hjalp en god ven med flytning i weekenden. de Skaldede flyttemænd var bare super i både afhentning/læsning samt indflytning. Sjældent har jeg oplevet en mere proff. flytning. Jeg skal i hvert fald aldrig selv stå for en flytning selv igen.

6 april 2024

Svar från Deskaldedeflyttemaend

Mange tak for de flotte ord i denne anmeldelse. Det betyder meget for os.
Vi nød også flytningen og jeres selskab

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.