Ett solklart reklamations ärende
Ett solklart reklamations ärende som fodrades mer än 15 mail för att få tillbaka det jag var berättigad till.Att dessutom inte ha ett tillgängligt telefonnummer är under all kritik.Inga mer köp på designtorget..
Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping, Helsingborg och online på designtorget.se. Oavsett om du letar present eller något till hemmet så finns det alltid ett noga utvalt sortiment att välja bland. Varmt välkommen!
Stockholm, Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Framförallt bra kvalité på produkten.
Dessutom snabb leverans och trevlig och enkel webshop och beställning.

Svar från Designtorget
Är alltid så nöjd när jag handlar hos designtorget, snabb leverans och superkvalitet på deras saker!

Svar från Designtorget
Fick felstavad tavla och mailade direkt.Ingen återkoppling på tre veckor,,mailat igen.Finns inget telefonnummer heller för att nå företaget.Dålig service

Svar från Designtorget
Relativt snabb leverans, vilket är bra. Fanns skador på varan så vi anmälde detta till Designtorget enl instruktioner på hemsidan. Skador kan såklart inträffa men det är här som företags kundservice o agerande blir viktig. Vi ringde och mejlade företaget x-antal ggr, de lovade att återkomma med svar vilket inte hände. Deras kundservice hade telefon tid på fm, inte alltid de svarade. Efter ish en månad fick vi en reservdel till varan vi beställt. Hade de varit lite serviceinriktade och informerat och framförallt hållit det som de lovar så hade vi haft mer överseende med att ersättningsvaran dröjt.
Pga deras bemötande rekommenderar vi INTE någon att handla från detta företag.
Gillar fysiska butiken. Men det är online butiken som är ingen bra. Jag köpte en shoppingvagn som såg ut som den jag hade sett tidigare i en annan online butik. När jag fick hem den så var det inte den som jag förväntade mig. Jag frågade hur jag ska göra? Jag fick förslaget Airmee då jag på vintern inte kan ta mig till ett ombud. Men det är då krånglet börjar då först gjorde Airmee fel och de skickade min retur till Sellpy. Det beklagade Airmee att de gjorde och utreder vad som gått fel. De har försökt i omgångar att få tag på Designtorget, men de har inte fått tag på dem. Jag själv har försökt få tag på Designtorget via mail då de inte svarar i telefonen och de har bara öppet kundservice 9-12 måndag-fredag. De vill tydligen inte lösa situationen? Jag vill bara ha tillbaka mina pengar då jag har låg inkomst så är jag alltid behov av pengar. Men att de inte ens svarar i varken telefon eller mail är skandalöst och oprofessionellt. Ni borde också vilja lösa detta? Hör av er till Airmee och mig omgående. Det är ju bara att ge tillbaka mina pengar och sen kan ni två, Designtorget och Airmee utreda saker och ting i efterhand?
Beställde praliner och batteriljus som skulle vara julklappar. Pralinerna går ut 20december (inom 3 veckor efter beställt) och batteriljusen glappar. Försökt ta kontakt med kundservice utan resultat. Både mail och ringt. Otroligt besviken
Mycket snabb leverans. Även snabb återkoppling och trevligt och hjälpsamt bemötande från kundtjänsten.
Handlat på Designtorget nåra gånger och måste säga att kundservicen är OTROLIGT UNIK och proffsigt. Det är inte alltid jag väljer att skriva recensioner men nu vill ja ta mig tiden till d. Fått så fin hjälp av en o samma tjej varje gång.. hennes trevliga bemötande både mejl och att hon tar sig tiden att ringa upp när man önskar snabbt svar.. fick en gång ett mejl svar efter endast EN MINUT som gjorde så att jag hann ta del av en reakampanj!!! bemötande slår alla!! / Nöjd kund gång på gång
Kundtjänsten är BRUTALT dålig. Fick en helt förstörd vara levererad med Airmee. Efter reklamation så får jag en avisering om att jag har en kommande leverans via Airmee igen, utan ett ord från Designtorget angående att skicka en ny produkt. Då jag ville bli återbetald skulle jag istället undvika att ta emot varan från Airmee (hemleverans var vald) vid 3 tillfällen, så att paketet sen kunde gå i retur. Aldrig bekräftade kundtjänsten heller att de skulle stå för dessa returkostnader. Paketet kom såklart fram, helt orimligt att vi ska gömma oss hemma vid 3 tillfällen mellan 17-22 när vi dessutom har små barn som sover. Hyllan är nu returnerad via Airmee så det återstår att se ifall den återvänder till Designtorget hel, paketet ankom såklart skadat till oss även denna gång. Något svar från Designtorget i detta ärende har jag inte fått på länge, trots upprepade försök. Kommer aldrig beställa något från Designtorget igen!
Skrev en fråga om en produkt i mitten på juli månad - fortfarande inte fått svar - endast ett atomatiskt svar med :" Vi svarar så fort vi kan "
Verkar inte gå särskilt fort på det företaget ....👎👎👎
Det följde inte med någon monteringsanvisning men jag tänkte att det måste ju vara samma sätt som med alla andra så jag läste noggrant och kollade på en film och gjorde lika, men det fastnade inte på väggen! Jag gnuggade och gnuggade bokstav för bokstav t o m men det funkade inte. Skickade ett mejl om att jag ville ha en ny eller pengarna tillbaka men fick bara ett syrligt svar tillbaka, skickade svar tillbaka men har inte fått svar på det efter. Köp inte väggdekor härifrån, jag blev av med 300:-!
Egentligen inte alls en stjärna för detta företags kundservice. Minus istället. Hade beställt varor från Designtorget. Men fick inte leverans efter 14 dagar, efter avsändningsbekräftelsen. Efter jag skickat ett mejl och bad dem ta reda på leveransen, blev det plötsligt Returavsänding hos Schenker, utan att meddela mig som kund! Hemst kund bemötande och service!
Designtorget använder airmee för leveranser, som verkar vara ett mycket oseriöst företag. Vi har inte fått vår produkt efter 4 dagar trots 1-2 dagars leveranstid. Vi planerade att vara hemma en kväll, under 2h stod att paketet levereras om 2 min, 4 min, 1 min .. nu är jag snart där skriver föraren, kl 23 på kvällen, 5 min senare ställdes leveransen in och två dagar senare ingen info om när dom ska försöka igen.. Byt leverantör så får ni säkert 5 stjärnor :-)
Snabbt och smidigt. Bra kundservice som hjälpte mig utan problem! Bra paketerat oxå. Tack för en bra köpupplevelse :-)
Fantastisk servis.Personalen var super hjälpsamma med min reklamation och väldigt snabba att agera.Topp betyg.
Går ofta till designtorget för att köpa presenter till födelsedagar. Utbud med bra kvalité och design.
Har också bra erfarenheter när det kommer till kundservice och reklamationer. Trevlig personal som svarat snabbt på mail och gjort sitt yttersta för att hjälpa till.