OrtopedickĂœ polĆĄtĂĄĆ mezi kolena PolĆĄtĂĄĆ vypadĂĄ velmi pÄknÄ zpracovanĂœ. ZatĂm jsem vĆĄak nerozbalil, protoĆŸe to ÄĂĄsteÄnÄ bude dĂĄrek k svĂĄtku mĂ© matky.... DruhĂœ mĂĄm pro sebe, ale "nenĂ vhodnĂ©" se... Se mer
ÎÏαΜ ÏÏÎ±ÎłÎŒÎ±ÏÎčÎșÎŹ ÎŒÎŻÎ± αÏ'ÏÎčÏ Î»ÎŻÎłÎ”Ï Î±ÎłÎżÏÎÏ ÏÎżÏ ÎŹÎŸÎčζαΜ. ΀ο ΌαΟÎčλΏÏÎč ΌΔ ÎČοΟΞηÏΔ ÏÎŹÏα ÏÎżÎ»Ï ÏÏÎżÏ Ï ÏÏÎœÎżÏ Ï ÏÎżÏ Î±Ï ÏÎΜα ÏÏΜ ÏÎŒÏΜ ÎșαÎč ÏÏηΜ ÎŒÎÏη. ÎΔΜ ÏÎż ÏÎŻÏÏÎ”Ï Î±. ÎÎșαΜα αÎșÏΌη ÎŒÎŻÎ± ÏαÏαγγΔλία ÎłÎčα Μα Ïα ÏαÏÎŻÏÏ ÏΔ ÎŽÎč... Se mer
Prodotto eccellente usato oggi pomeriggio per la prima volta, e sinceramente non dormivo cosĂŹ bene dal mese di aprile! Ma la cosa che mi ha reso felice e che mi sono svegliato senza dolori alla colonn... Se mer
USA
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
ĐĐŸŃŃŃĐșаŃа ĐœĐ° Đ”ŃĐłĐŸĐœĐŸĐŒĐžŃĐœĐ° ĐČŃзглаĐČĐœĐžŃа butter pillow ŃŃĐ°ĐœĐ° бŃŃĐ·ĐŸ Đž аŃŃĐžĐșŃĐ»ŃŃ Đ” пДŃŃĐ”ĐșŃĐ”Đœ.ĐĐ»Đ°ĐłĐŸĐŽĐ°ŃŃ ĐœĐ° ŃĐžŃĐŒĐ°Ńа!
Ń ĐșĐ»ĐžĐ”ĐœŃ ĐаŃĐžŃ ĐĐŸĐčŃĐžĐœĐŸĐČа

Svar frÄn Derisilk
Wir haben das Produkt von der Firma online gekauft. Es ist eine reine EnttÀuschung. die Lieferung hat sich um 5 Tage verzögert. Dann haben wir es bekommen. Es ist eine bessere Sommerdecke ohne besondere Wirkung. Alles Abzocke

Svar frÄn Derisilk
Budim se ujutro bez bolova i ukoÄenosti u kriĆŸima.

Svar frÄn Derisilk
The pillows I ordered were very comfortable and did exactly what they said they would do!

Svar frÄn Derisilk
DobrĂĄ kvalita zboĆŸĂ a velmi rychlĂ© dodĂĄnĂ.

Svar frÄn Derisilk
Prodotto eccellente usato oggi pomeriggio per la prima volta, e sinceramente non dormivo cosÏ bene dal mese di aprile! Ma la cosa che mi ha reso felice e che mi sono svegliato senza dolori alla colonna vertebrale e alla gamba, perché io ero abituato a prendere la pillola antidolorifico, oggi non l'ho ancora presa, grazie infinite a tutto lo staff buona serata.

Svar frÄn Derisilk
It was delivered without any problem. I was so happy for that. It gives comfortable feeling for me.

Schnelle Lieferung und sehr gutes Preis LeistungsverhÀltnis

Svar frÄn Derisilk
ĐŃзглаĐČĐœĐžŃĐžŃĐ” Ńа ŃŃŃĐ°Ń ĐŸŃĐœĐž! ĐŃĐŒĐ° ĐœĐ°ĐżŃĐ”Đ¶Đ”ĐœĐžĐ” ĐČŃĐČ ĐČŃаŃŃŃ. ĐĐŸŃŃŃĐ°Ń ĐČŃĐŸŃĐž ĐżŃŃ Đ·Đ° ĐżĐŸĐŽĐ°ŃŃĐș!

Svar frÄn Derisilk
Kneecush jastuci su fenomenalni, prvo sam naruÄila jedan sebi no toliko su se svidjeli i mojoj djeci od 17i 22 god pa sam onda i njima joĆĄ dva naruÄila. TakoÄer dostava je bila ekspresna i jastuci su stigli u roku 3 dana od narudĆŸbe.

Svar frÄn Derisilk
PolĆĄtĂĄĆek na kolena, aby se nekĆivila pĂĄteĆ, je ĂșĆŸasnĂœ. Moc dobĆe se s nĂm spĂ a mĂ©nÄ bolĂ zĂĄda. DoufĂĄm, ĆŸe Äasem mÄ pĆestanou bolet ĂșplnÄ

Svar frÄn Derisilk
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.