Fantastische dag in Amsterdam gehad, leuke kroegjes bezocht waar je normaal niet snel naar binnen zou lopen. Superleuk om te doen met vrienden, echt een aanrader!
Det här tycker kunderna
Wij hebben met onze vriendengroep de pubgolf in Utrecht gespeeld. We speelden 16 holes, in duo’s. De pubgolf aanschaffen ging erg makkelijk en deze kwam meteen in de mail. Het is niet alleen een heel... Se mer
Mooie rondes en veel genoten! Echter waren de locaties niet op de hoogte van de PubGolf en heeft elke locatie weer eigen openingstijden etc. Afgelopen zaterdagavond vanaf 21.00 uur zijn wij... Se mer
Företaget har svarat
Gezellige avond! We kwamen langs leuke tentjes die wij nog niet kende. Vriendelijk personeel die ook enthousiast werden als wij de Pub Golf benoemden :) Wel goed optijd beginnen want je wilt het zeker... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goed georganiseerd en leuk om op nieuwe…
Goed georganiseerd en leuk om op nieuwe hiden gems te komen met je vrienden.
Heel leuk voor een vriendengroep
Heel leuk voor een vriendengroep
Scheelt veel tijd en werk om zelf een pubgolf te maken. Daarom ook niet te duur
Pubgolf gespeeld in Amsterdam
Pubgolf gespeeld in Amsterdam. De route was erg origineel en de opdrachten en quizvragen maakten de eindstand erg spannend
Leuke kloppende pubgolf met leuke…
Leuke kloppende pubgolf met leuke power-ups. Een aanrader voor een uitje met je vrienden, werk of voetbalelftal.
Geweldige avond gehad met onze…
Geweldige avond gehad met onze vriendengroep in Zwolle, zit erg leuk in elkaar met originele opdrachten en een leuke twist :)
N.a.v. deze avond heb ik gesolliciteerd voor een stageplek en ben ik sinds kort onderdeel van dit geweldige team!
We hebben de pubgolf gespeeld in Groningen
We hebben de pubgolf gespeeld in groningen voordat we uitgingen. We zaten er lekker in, leuke vragen en dus een goede manier om lekker in te drinken1
Gezellige avond
Gezellige avond! We kwamen langs leuke tentjes die wij nog niet kende. Vriendelijk personeel die ook enthousiast werden als wij de Pub Golf benoemden :) Wel goed optijd beginnen want je wilt het zeker afmaken!!
Slecht contact
Wilde zeker graag een hele goeie review achterlaten, alleen krijg ik gewoon geen contact, er staan QR codes in de pubgolf vermeld , alleen staan die QR codes er niet bij, dus kan ik niks scannen , erg vervelend, 3 keer geprobeerd contact te krijgen maar er word niet op gereageerd

Svar från Depubgolfkoning
Slechte ervaring
Slechte ervaring.
Ik kocht de Pubgolf route Amsterdam waarna ik vervolgens een document kreeg waarbij de halve pubgolf nog niet af was. Hierna heb ik contact gezocht met het bedrijf en kreeg ik het goede document toegestuurd. Inmiddels is dit document niet meer te openen omdat het verwijderd is. Opnieuw contact opgenomen en kreeg ik 2 dagen geleden het antwoord "We zullen het nieuwe document opsturen". Tot op heden niks ontvangen. Ik heb een nieuw bericht gestuurd voor het document. Deze is 14 uur geleden gelezen maar niet op gereageerd.

Svar från Depubgolfkoning
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.