De Orakelmeisjes Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vaak bestel ik wel es iets online..... Maar wat een verrassing bij deze!! Nog nooit ontving ik zo'n verzorgd verpakt kadootje aan mezelf . De kaarten waren apart ingepakt ,en met droogbloemetje... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestelde het magical notebook bij de orakelmeisjes! Niet zomaar een notebook. Ik kreeg een superleuk pakketje met twee orakelkaarten waardoor ik meteen aan de slag kon met journalen. Op verschille... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben heel enthousiast over jullie werk. Had van Bas Ortmans, mijn neef, zelf een set cadeau gekregen en ontdek echt heel veel nieuwe en vooral interessante zaken hierdoor. Werk als energetisch ther... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een orakeldeck gekocht voor mezelf en eentje cadeau gegeven. Ontzettend mooi vormgegeven en leuk geschreven, de kwaliteit van het materiaal is ook ver bovengemiddeld. Wat ikzelf ook erg fijn v... Se mer

Företagsinformation

1. Bokhandel

Skrivet av företaget

De Orakelmeisjes maken professionele orakelkaarten en tarotsets om wijsheden te delen door kunst en spiritualiteit samen te brengen. Alle kaarten worden met de hand geschilderd door kunstenares Amber Delahaye. Alle teksten worden geschreven door holistisch therapeute en schrijfster Jenneke van Genechten.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top!

Snelle levering en een mooi verzorgd pakketje ontvangen!

5 september 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Dankjewel voor je 5 sterren! Fijn dat het goed is aangekomen, veel plezier ermee :)

Warme groet,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi product en met liefde ingepakt!

Ik vind de producten van de orakelmeisjes prachtig! Na het vele gebruiken van het planten orakel nu de schrijfset voor koppels besteld. Blij mee!!

30 augusti 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Oh Mariska, we zijn ZO benieuwd wat het jullie gaat brengen! <3 Heb een prachtige schrijfreis samen.

liefs,

Snel geleverd

Snel geleverd, leuke extraatjes er bij dat alleen maar aangeeft hoe goed ze zijn in wat ze doen; het zijn niet 'zomaar' kaarten. Echt super. Voelde ook heel veel toen ik ze uitpakte. Dat je het kon uitpakken was al keileuk!

31 juli 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Ah heel leuk om te lezen! Cadeautje voor jezelf :) Dank voor je fijne woorden Ellen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ce jeu est magnifique tout est parfait…

Ce jeu est magnifique tout est parfait le suivi d envoi le colis bien protégé l oracle qui arrive rapidement c est une merveille très très heureuse d accueillir ce deck dans ma collection merci

6 augusti 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Thank you so much! We really hope you understand the Dutch! :) Enjoy HEALING PLANTS in France.

With love, Amber & Jenneke

PostNL leverde geen pakketje

PostNL leverde geen pakketje. Ik mocht een nieuw notebook komen ophalen, echt heel snel en fijn geregeld!

7 augusti 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Geniet van je Magcial Notebook, Bianca!

Liefs, Jenneke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een kadootje om uit te pakken!

Alleen al het uitpakken is een feestje! En daarna genieten van de mooie producten! Een kadootje voor jezelf. Of in mijn geval voor een ander, maar ik mocht zelf het uitpakplezier beleven. Fantastisch!

30 juli 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Lieve Jen, superleuk dat je 'm cadeau doet aan een koppeltje! Benieuwd wat ze ervan vinden. Liefs, Amber & Jenneke

wat een cadeau

De bestelling is als een pakje binnen gekomen, zalig. En dit op de geboortedatum van ons eerste kleinzoontje.

6 juli 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Oh wat leuk! Extra bijzonder. Gefeliciteerd, Kathleen!

Liefs, Amber & Jenneke

Love it

Prachtige producten, mooi verpakt. Echt een kadootje voor mijzelf 🩷

5 juli 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Joepie, wat fijn Rendi! Dat horen we graag.

favoriet sinds ever! [Healing plants Orakelkaartenset]

Nadat ik 1x een kaart getrokken had wist ik het, deze set is precies wat ik zoek! Het duurde even voordat ik mezelf dit bedrag gunde, maar je kunt het maar beter zeker weten he..;)
Ik hou echt van alles van deze kaarten, de illustraties, de goed omschreven prachtige teksten en niet te vergeten de uitleg over de verschillende etherische olie. Welke ik super mooi kan toepassen in mijn werk..

Maar ook het prachtige drukwerk en de soft touch coat. Ja daar gaat mijn hart echt sneller van kloppen. En daarnaast zijn de kaarten ook toegankelijk voor mensen die nog geen ervaring hebben met orakel kaarten.

Kortom, nu al mijn favoriete set sinds alle andere die ik ooit aangeschaft heb.

Ga zo door met liefde verspreiden, Liefs

8 maj 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Dit is het mooiste compliment dat iemand ons kan geven. Super super bedankt!

Veel liefs,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige kaarten met mooie…

Prachtige kaarten met mooie boodschappen. Het bestelde pakket zag er heel verzorgd uit en is netjes verpakt en opgestuurd.

14 maj 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Fijn dat je er blij mee bent, Veronique!
Liefs van Amber & Jenneke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een prachtig “Magical Notebook” online…

Een prachtig “Magical Notebook” online besteld en zo’n warm gevoel gekregen toen ik het bezorgd kreeg. Met veel liefde en toewijding ingepakt. Met een stukje natuur erbij en een inspirerende boodschap!
Je voelt de passie van deze meisjes, DE ORAKELMEISJES! Een echte aanrader!

16 april 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Wat een superlieve review! Dankjewel Jessica, en een mooie schrijfreis gewenst <3

Liefs van Amber & Jenneke

Kaartendecks.…

De beide kaartendecks van de orakelmeisjes in mijn bezit.
Zo mooi, prachtige afbeeldingen en het andere deck geweldige uitspraken. Het werd als een kadootje ingepakt en was een feestje om uit te pakken. Nu wachten op het krachtdierendeck. Super tevreden !!

6 april 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Lieve Sandra, wat fijn dat je beide decks hebt! In de wachttijd vind je het misschien leuk om te journalen in ons magical notebook.. ;) Liefs van Amber & Jenneke

Wauw

Wauw, mijn bestelling werd zo mooi verpakt én snel geleverd. Vlotte service!

22 mars 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Ah wat fijn dat het deck er zo snel was Mara! Dank voor je review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik werd op een spirituele beurs…

Ik werd op een spirituele beurs aangetrokken naar dit mooie Healing Plants Deck, het heeft me een mooie inzicht gegeven dat ik met plant medicijnen mag gaan werken. Thank you ❤️

18 mars 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Mmm heerlijk lieve Manouk! They are the best teachers.
Liefs van ons,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Geen verrassing meer, door zoveel order updates

Alles ging prima, maar de hoeveelheid herinneringen en status updates over de order waren er zoveel dat ik ze niet allemaal snel genoeg uit mijn mail weg kreeg en het cadeau voor mijn vrouw alsnog geen verrassing was.
Een bericht dat de order en betaling is ontvangen is op zich genoeg. De rest zie je vanzelf.

Mijn vrouw was overigens wel heel erg blij met de prachtige kaarten set.

21 februari 2023

Hoi Frank,
Wat jammer dat het geen verrassing meer was! Het programma waarmee we werken stuurt blijkbaar vaak een update, excuses voor het ongemak. We hebben hier nog nooit een klacht over gehad, maar gaan direct kijken of we de hoeveelheid kunnen verminderen want dat is niet relaxed.

Hopelijk was ze er alsnog blij mee!
Warme groetjes van Amber & Jenneke

Healing Plants kaartenset

Wonderschone orakelkaarten Healing Plants ontvangen met persoonlijke boodschap en met veel zorg verpakt. Een echt cadeautje! Zeer mooi en ik ben er heel blij mee! Bedankt Orakelmeisjes 😘

19 februari 2023

Svar från De Orakelmeisjes

Superleuk dat je er zo blij mee bent! Dankjewel, veel plezier ermee.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.