Dentalklinikken - Odense C Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Se mer

Företagsinformation

1. Tandläkare
  2. Kosmetisk tandvårdsmottagning
  3. Tandläkarklinik
  4. Specialist på tandimplantat
  5. Akuttandvård
  6. Tandblekning

Skrivet av företaget

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

873 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale. God og professionel behandling.

30 juli 2026

Kære Kiri

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede et meget venligt og imødekommende team samt en god og professionel behandling. Det betyder meget for os. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utroligt venligt og imødekommende…

Utroligt venligt og imødekommende personale, der lytter til ønsker og behov. Kan kun anbefales herfra.

Kære Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede et utroligt venligt og imødekommende team, som lyttede til dine ønsker og behov. Tak fordi du vil anbefale os. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste personale der får dig til at…

Kære Abdisalam

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om, og at hele behandlingen blev gennemgået med dig, inden vi gik i gang. Tak fordi du vil anbefale os. 😊

Hurtigt, hygiejnisk, professionelt

Kære Minni

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig, hygiejnisk og professionel behandling. Vi sætter stor pris på din anbefaling. 😊

Rigtig god behandling.

Rigtig god behandling.
Fik en akut tid, og det var jeg rigtig glad for.
Bliver altid modtaget med et smil og hvordan går det.
Desværre er min tandlæge flyttet ind til byen, så det er blevet meget langt væk fra mig.
Men kan klart anbefale herfra.

28 juli 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din varme anbefaling. Vi er glade for at høre, at du fik en god behandling, og at du kunne få en akut tid, da du havde brug for det. Det betyder også meget for os, at du altid føler dig mødt med et smil.

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, når ens faste tandlæge flytter længere væk, og vi sætter stor pris på, at du alligevel anbefaler os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt tid til

Jeg havde bestilt tid til, at få revet en tand ud, en simpel tand udtrækning til pris 386 kr. Jeg ender med, at betale 369,95 kr for et scannings/røntgen billed af en anden tand, end den der skal trækkes ud samt fysisk undersøgelse af 1 tand. Ikke nok med, jeg forsat skal have smerter, får jeg ikke, hvad jeg har bestilt tid til, samtidig med jeg også skal betale for fejl røntgen. Scanning/ røntgen billeder, kan alle tandlæger anmode om, at få tilsendt fra andre tandlæger, hvis de allerede er lavet i stedet for, at kræve mere betaling for ny. Kan ikke anbefales.

23 juli 2026

Kære Louiza

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have.

Vi er kede af, at du er gået fra klinikken med en følelse af, at forløbet og informationen om behandlingen ikke levede op til dine forventninger.

Venlig og sød tandlæge

Venlig og sød tandlæge. Maria var god til at guide og fortælle hvad der skulle ske og hvad hun gjorde. Fine forhold og sødt personale

24 juli 2026

Kære Nick

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Maria, og at hendes måde at guide og forklare behandlingen på gjorde dig tryg. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Maria. Det er også dejligt at høre, at du oplevede fine rammer og et sødt team. 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandrensningen. Den blev udført meget blidt og grundigt, så jeg følte mig tryg og afslappet hele vejen igennem. Det var uden ubehag, og resultatet var virkelig flot.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en professionel og omsorgsfuld behandling.

22 juli 2026

Kære Lars

Tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse fra start til slut, og at du følte dig tryg gennem hele behandlingen. Det betyder meget for os, at tandrensningen blev oplevet som både skånsom og grundig. 🌸

Fik en god behandling

Fik en god behandling. Behagelig atmosfære og venligt personale.

20 juli 2026

Kære Astrid

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling og oplevede en behagelig atmosfære samt et venligt team. Det betyder meget for os. 🌸

Kæmpe ros til Tandplejeren

Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C.
Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et stort smil fra receptionisten. Tandplejeren var super sød, rolig, og meget meget tålmodig.
Vores søn har Autisme, så vi viste det ville blive svært, men hun var super til at få ham til at føle sig tryg.
Selvom vi ikke kunne få lov at tage røntgenbilledet for ham, så var det et forsøg værd og han fik en god oplevelse alligevel. Vi siger mange tak for indsatsen og den gode oplevelse.

17 juli 2026

Kære Ida

Tak for jeres flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Maria var med til at skabe en tryg og rolig oplevelse for jeres søn i en svær situation. Vi er også glade for, at I følte jer godt taget imod fra det øjeblik, I kom ind ad døren, og vi giver selvfølgelig jeres ros videre til Maria og resten af teamet. 🌸

Vi ønsker jeres søn alt det bedste.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået lavet blandt andet…

Jeg har fået lavet blandt andet delproteser ved dem og er glad. De nye endnu men har kun fået god behandling.
De er kyndige med hjælp til kommunen mm. 😁
Og tror prismæssigt de er ok i pris 😁🤗

Kære Janni

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine delproteser og den behandling, du har fået hos os. Det betyder også meget, at du har oplevet vores hjælp med det praktiske omkring kommunen som en støtte. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, kompetent tandlæge og de har egen parkering 😀

Kære Kim

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og en kompetent tandlæge. Det er også dejligt, at den nemme parkering var med til at gøre besøget endnu bedre. 😊

Ingen ventetid og fin behandling

Ingen ventetid og fin behandling

Kære Annette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en fin behandling uden ventetid. Det sætter vi stor pris på. 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var for første gang hos tandtekniker…

Var for første gang hos tandtekniker Maria. Hun var dygtig, hurtig, venlig og professionel. Kan varmt anbefale hende.

15 juli 2026

Kære Mette

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos tandtekniker Maria, og at du oplevede hende som dygtig, hurtig, venlig og professionel. Vi giver med glæde din ros videre til hende. 🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Måden der blev fortalt hvad der blev…

Måden der blev fortalt hvad der blev gjort

14 juli 2026

Kære Ronni

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og tydelig information under behandlingen. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret.

Positive 10/10

This was my second visit today and after my first visit in Odense super service.
Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel at ease.
Worth a visit
Mackam

14 juli 2026

Dear George,

Thank you for your wonderful review. We're delighted to hear that your second visit was just as positive as your first, and that Barnabas and his assistant helped you feel comfortable throughout your treatment.

We'll be sure to pass your kind words on to them. Thank you as well for your warm recommendation. 🌟

Kind regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og yderst professionel behandling

God og yderst professionel behandling. Flinke. Kan anbefales👏💕.

2 juli 2026

Kære Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og yderst professionel behandling. Tak også for din varme anbefaling. 👏💕

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem

Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem. Hun er punktlig, grundig og altid i godt humør.

2 juli 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos Reem. Vi er glade for, at du oplevede hende som punktlig, grundig og altid i godt humør. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med grundig arbdeje og rigtig god tandplejer som ved hvad hun laver og vejleder efterfølgende en bagefter 🙂😊🥰

1 juli 2026

Kære Therese

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en super god oplevelse, og at du oplevede din tandplejer som både grundig, dygtig og god til at vejlede dig. Din feedback betyder meget for os. 🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tandplejeren Maria gør sit arbejde…

Tandplejeren Maria gør sit arbejde rigtigt godt altid så smilende og imødekommende

30 juni 2026

Kære Maryam

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er så tilfreds med Maria, og at du oplever hende som både dygtig, smilende og imødekommende. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.