Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mer
Företaget har svarat
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mer
Företaget har svarat
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
Företaget har svarat
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Behandlingen var i top. Derudover var der en lydhør, god kommunikation og en tydelig vejledning,

Svar från Dentalklinikken - København K
Very good attention and overall experience. I would like to highlight how extremely thoughtful, caring, and kind the staff were throughout the entire visit. Thank you very much!

Svar från Dentalklinikken - København K
Fast and professional service to an affordable price. I am very pleased with the help I received in a rather urgent matter.

Svar från Dentalklinikken - København K
Jibran er danmarks bedste tandlæge ! Fik ordnet mine tænder hos ham og aldrig har jeg følt mig i så trygge hænder. Kæmpe plus herfra

Svar från Dentalklinikken - København K
Tryg, grundig og professionel behandling. Meget venligt personale.

Svar från Dentalklinikken - København K
En super god og faglig kompetent hjælp med at afhjælpe min tandpine.
Røntgenbillede viste en revnet kindtand, der blev fjernet under god
dækning af bedøvelsen. Fik en grundig
Vejledning i det videre forløb og fik udleveret en pose med de ting som jeg havde brug for i de følgende dage.
Kan anbefales på det varmeste 😊👍
Mvh. Finn T. Holbek (-en kindtand)🤣

Svar från Dentalklinikken - København K
I september 2024 var jeg til undersøgelse ved tandlægen i Havnegade 51 efter min egen tandlæge gik pension. - Resultatet af undersøgelsen var: 4 huller til en pris af ca 7000 kr og opefter + en krone til 7000 kr. Jeg takkede nej til videre behandling og min nuværende tandlæge har ikke fundet ovennævnte.

Svar från Dentalklinikken - København K
Jeg har betalt 5000 kr. for rodbehandling af en rod, der på hjemmesiden står til 2500 kr. + røntgen + bedøvelse. Da jeg gjore opmærksom på det, fik jeg 969,59 kr retur. De resterende 1500 kr mangler jeg fortsat. - så god er behandlingen ikke, at jeg vil betale dobbelt.

Svar från Dentalklinikken - København K
Dejlige mennesker og dygtig tandlæge. Prisen var halvdelen af hvad jeg havde fået oplyst andre steder.

Svar från Dentalklinikken - København K
Martin er altid en meget god og omhyggelig tandlæge. Jeg har gået hos Martin S. i mange år. Kan kun anbefale ham. Klinikdamer dygtige og kompetente.

Svar från Dentalklinikken - København K
Havde en akut tid til en rodbehandling, og de var super venlige og professionelle.
Var gode til at forklare og vise hvad der skulle ske i behandlingen, hvilket gjorde man følte at de havde styr på det. Så tak herfra. Vh jakob

Svar från Dentalklinikken - København K
Tog sig rigtig godt af mig og var fleksibel på en besparelse da jeg ikke havde nok penge på mig til en operativ fjernelse af visdomstand. Super søde og forstående

Svar från Dentalklinikken - København K
Fantastisk hjalp - hurtigt, venligt og professionelt!

Svar från Dentalklinikken - København K
I had a very good experience. Managed to get an appointment within a couple of hours of breaking my tooth. The dentist spoke very good English and was friendly and professional. Not cheap but I would recommend

Svar från Dentalklinikken - København K
Har været hos den dygtige tandlæge Ferial Rawan El Yassir, som mødte mig med stor smil og overskud.

Svar från Dentalklinikken - København K
Selvom tandlægebesøg er en 0- stjerne oplevelse, så får Detalklinikken alligevel 5 stjerner for rolig og ikke påtrængende oplevelse. God oplevelse trods årsagen til besøget

Svar från Dentalklinikken - København K
Nemt. Professionel og venlig service.

Svar från Dentalklinikken - København K
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.