Dentalklinikken - Herlev Omdömen 100

4,7

Herlev Hovedgade 82D, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har haft tandlæge her i mange år selvom de nu har slået sig sammen og hedder dentalklinikken. Altid god service, flinkt kompetent personale og priserne er okay og inde for en rimelig grænse. Jeg får g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som så mange andre mænd før mig, så er jeg rigtig dårlig til, at få kigget på tingene i opløbet. Det betyder oftes at siden er sket når man endelig retter henvendelse… Til mit held kunne de... Se mer

Företagsinformation

1. Tandläkare
  2. Kosmetisk tandvårdsmottagning
  3. Tandläkarklinik
  4. Specialist på tandimplantat
  5. Akuttandvård
  6. Tandblekning

Skrivet av företaget

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Herlev. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Det var en meget sød og venlig ny…

Det var en meget sød og venlig ny tandplejer.Men hvor jeg er vant til at betale ca. kr. 600,00, skulle jeg lige pludselig betalte kr. 1.759,83,fordi hun ville måle nogle lommer, som for øvrigt er fine. Det synes jeg var lige i overkanten.
Venlig hilsen Bodil Ladewig Hansen

13 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er virkelig glad for at gå ved…

Jeg er virkelig glad for at gå ved Dentalklinikken i Herlev. Har gået der hele mit liv og de er altid enormt søde!

12 maj 2026

Kære Gabriel

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem så mange år, og at du altid føler dig godt taget imod.

Jeg kan varmt anbefale Dentalklinikken Herlev

Jeg er virkelig glad for at blive behandlet af Pille Riin – hun er utrolig dygtig og tager hensyn og god tid, især til min sarte drøbel i munden. Det gør en kæmpe forskel og giver en tryg og god oplevelse.

Hele personalet på klinikken er desuden virkelig søde, imødekommende og professionelle. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Stor ros til hele klinikken for den høje kvalitet og den gode behandling – det er tydeligt, at de går op i deres patienter.

Mvh
Benn Mitte Ebbesen

13 april 2026

Kære Benn

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en tryg oplevelse hos Pille-Riin, og at der er blevet taget hensyn under behandlingen. Vi sætter også pris på dine ord om hele klinikken og personalet.

God ny tandplejer😊

4 mars 2026

Kære Anne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med din nye tandplejer.

Venlig og omsorgsfuld behandling

Venlig og omsorgsfuld behandling, god dialog og rolig stemning.

26 februari 2026

Kære Karen Lis

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en venlig og omsorgsfuld behandling med god dialog og rolig stemning.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, hvis man kan kalde tandlæge besøg for det 🤔
Søde og rare personer i hele klinikken.
Jeg er MEGET tilfreds og vil bestemt anbefale klinikken til min omgangskreds.

12 februari 2026

Kære Lise

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet på klinikken. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pille var sød og grundig med min…

Pille var sød og grundig med min tandrensning :-)

10 februari 2026

Kære Jane

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse med din tandrensning hos Pille-Riin.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste tandklinik ( Den i Herlev )

Sød, grundig, professionel, empatisk og informativ tandplejer - Pille-Riin. Top karakter herfra

4 februari 2026

Kære Helle

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du oplevede Pille-Riin som både grundig, professionel og empatisk, og at du følte dig godt informeret undervejs. Tak for de flotte ord om klinikken i Herlev.

Sød og professionel tandplejer

Sød og professionel tandplejer. Hun var god til at vi aftalte hvad der skulle ske inden vi gik i gang samt lige at afstemme regning inden.

22 januari 2026

Kære Thomas

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en professionel og imødekommende tandplejer, og at både behandlingsplan og pris blev afstemt tydeligt inden start.

Super

Super god atmosfære🌟

22 januari 2026

Kære Connie

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en rigtig god atmosfære 🌟

Super søde!

19 december 2025

Kære Sofie

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede vores team som super søde.

God og grundig tandlæge

God og grundig tandlæge

18 december 2025

Kære Morten

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en grundig behandling hos os.

En varm anbefaling herfra

Jeg havde haft en dårlig mavefornemmelse efter at have skiftet til en ny tandlæge, så tog herhen for at få en second opinion på nogle huller og fjernelse af visdomstænder, og havde bare sådan en god oplevelse. De havde to tandlæger som kiggede og var enige om et hul ikke var nødvendigt at bore i, samt andre vurderinger af mine tænder, så jeg gik derfra med mindre jeg skulle have lavet og at en årlig indkaldelse var fint (i modsætning til halvårlig som den anden ville have). Derudover var de enormt søde og havde tid til at lære mig at kende. Kan virkelig varmt anbefale dem og følte mig meget tryg ved deres vurderinger og kompetencer.

16 december 2025

Kære Annemette

Tak for din grundige anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg ved vores vurderinger, og at en ekstra gennemgang gav dig klarhed og ro omkring din behandling. Vi sætter pris på, at du fremhæver både fagligheden og den tid, der blev taget til dialog.

Tak for din anbefaling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget godt tilfreds

Jeg er meget godt tilfreds. God og venlig betjening.

1 december 2025

Kære Jørgen

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds og oplevede venlig betjening.

God oplevelse

Det var på tid
Snakke om hvordan jeg kan blive bedre

1 december 2025

Kære Christophe

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at samtalen om forebyggelse og forbedringer var hjælpsom for dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nacia og assistenten er dygtige

Nacia og assistenten er dygtige, søde, rolige og gode til at informere om hvad de laver, hvilket er virkelig rart når man som mig, har lidt tandlægeskræk.

25 november 2025

Kære Eva

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at Nazia og klinikassistenten skabte en tryg oplevelse for dig, især når tandlægeskræk fylder. Vi er glade for, at informationen undervejs gjorde besøget mere behageligt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste tandlæge ud af rigtig mange.

Jeg har haft mange forskellige tandlæger i mit liv, og har aldrig været super god til at gå afsted til Tandlægen. Nu har jeg endelig fundet den allerbedste tandlæge, som er virkelig omhyggelig, prøver altid at finde den løsning der passer mig bedst, og er helt ærlig omkring hvordan mine tænder har det, og om hvad de har brug for.
Min tandlægeskræk er nærmest forsvundet efter jeg er gået hos Merethe i nogle år.
Den bedste tandlæge ud af mange.

25 november 2025

Kære Helle

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har fået så gode erfaringer hos Merethe, og at hendes grundighed, ærlighed og måde at finde de rette løsninger på har gjort en forskel for dig. Det er også rigtig positivt, at din tandlægeskræk er blevet mindre gennem årene hos hende.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Dentalklinikken

Altid top service og god behandling

Altid top service og god behandling

17 november 2025

Kære Berit

Vi bliver rigtig glade for at høre, at du oplever både god service og god behandling hos os hver gang. Tak fordi du deler din oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Merete er årsag til den gode oplevelse👌…

Merete er årsag til den gode oplevelse👌 Hun er meget dygtig og er god til at være beroligende. Man bliver altid mødt med venlighed og glade smil på klinikken

12 november 2025

Kære Malene

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Merete gjorde dit besøg til en god og tryg oplevelse, og at du altid bliver mødt med venlighed og smil på klinikken. Det betyder utrolig meget for os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.