En 5 stjernet tandlægeoplevelse Dejlige trygge rammer og især hvis man har lidt tandlægeskræk kan man med god ro i maven bestille tid her. Tandlæge Seyfi er dygtig, rolig og virkelig tillidsvækkende... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Se mer
Företaget har svarat
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Se mer
Företaget har svarat
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pænt og nydeligt sted med god betjening og god behandling. Jeg er indtil videre glad for min nye tandlæge.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Taget rigtig godt imod, venlig personale og god tandbehandling

Service
Skulle have lavet et hul i en tand samt en tandrensning
Blev ikke informere om at jeg også skulle have en rodbehandling
Da jeg skulle betale regningen var den løbet op på 3200 kr dette er jeg meget utilfreds med d jeg er pensionist og ikke har de store penge

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Altid god og hurtig betjening. Behagelig atmosfære. Venligt personale.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Jeg har tandskræk men ved dental klinikken i Ballerup bliver jeg altid modtaget af professionelle medarbejdere så jeg føler mig godt tilpas. Klinikken og plejer og tandlæger kan helt sikkert anbefales.

Sød, imødekommende, tandlæge.
Er god til at forklare om behandling og evt. smerter.
God oplevelse!

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Tandlægen var mega sød og forklarede alt der skulle ske.

En 5 stjernet tandlægeoplevelse

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Super professionel tandlæge. Følte mig i sikre hænder.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Personalet er meget kompetente, og man føler sig altid godt behandlet…

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Super professionelle. Alle er søde, og engageret. Og de lytter og vejleder i alt tandrelateret. Kan klart anbefales.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Det er uden tvivl ikke det rareste I verden at gå til tandlæge.. men når det nu skal være så ville jeg til en hver tid, vælge dental klinikken i Ballerup. Skønt personale lige fra klinikassistenter til tandlæger!

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Altid professionelle. Kom til, til tiden. Man føler ikke man bare bliver flået for penge

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Super oplevelse og en rigtig god og professionel behandling og rådgivning.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Min tandlæge Elmedina Bekiri er dygtig, kompetent og behagelig.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Hurtig tid. Fik operativt fjernet en kindtand. Fuldstændigt smertefrit - selv bedøvelsesstikket mærkerde jeg ikke.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Altid gode service havde der.
Anbefales derfra

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Pga. flere sygemeldinger måtte personalet løbe stærkt. Fin info om årsag til lidt ventetid.

Svar från Dentalklinikken - Ballerup
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.