Dentalklinikken - Ballerup Omdömen

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget fin oplevelse. Dygtige og kompetente fagfolk, gode til at forklare og er meget empatiske. Fik lavet min første rodbehandling, og følte mig absolut i trygge hænder. Har været tilknyttet dental... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid super søde og imødekommende 🤗lige fra når man ringer og bestiller tid og til den behandling du får. Hilsen én med tandlægeskræk

Företagsinformation

1. Tandläkare
  2. Kosmetisk tandvårdsmottagning
  3. Tandläkarklinik
  4. Specialist på tandimplantat
  5. Akuttandvård
  6. Tandblekning

Skrivet av företaget

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

838 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk

Fantastisk!
Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega.
Min første gang i klinikken og der blev taget god hensyn til min tandlægeskræk.
Tog blot 30 minutter, fra jeg satte mig i stolen, til problemet var blevet løst/fjernet.

Tak fordi i havde tiden til at hjælpe mig!

7 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid super søde og imødekommende 🤗lige…

3 juli 2026

Kære Joy

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplever vores team som søde og imødekommende hele vejen igennem. Vi er især glade for, at du føler dig godt taget hånd om, selv om du har tandlægeskræk. 🤗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionel og fortællende med…

Meget professionel og fortællende med ,hvad der blev gjort undervejs i forløbet

2 juli 2026

Kære Erik

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel behandling, og at du blev godt informeret om, hvad der skete undervejs. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En meget omhyggelig tandlæge

En meget omhyggelig tandlæge. Man føler sig virkelig i gode hænder. Samtidig arbejder han meget effektivt og kompetent. Jeg anbefaler stedet rigtig meget!!

27 juni 2026

Kære Palle

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig i gode hænder, og at du oplevede en omhyggelig, effektiv og kompetent behandling. Tak også for din varme anbefaling. Den betyder meget for os.

Rigtig god service

1 juli 2026

Kære Jakob

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og var tilfreds med vores service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik en god start om at man ikke bare…

Fik en god snak om at man ikke bare rev tænderne ud , vi blev enige om at der skulle kroner på.

30 juni 2026

Kære Lilli

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og tryg dialog om dine behandlingsmuligheder, og at I sammen fandt den løsning, der passede bedst til dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I er bare gode super god oplevelse…

I er bare gode super god oplevelse 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀

30 juni 2026

Kære Kenneth

Tusind tak for endnu en fantastisk anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en super god oplevelse hos os. Tak for de mange tommelfingre og smil. 😊

God oplevelse

God oplevelse. Søde mennesker

29 juni 2026

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede vores team som søde og imødekommende.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god service og flinke tandlæger.

Altid god service og flinke tandlæger.

25 juni 2026

Kære Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du altid oplever god service og flinke tandlæger hos os. Din tillid betyder meget for hele teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og kompetent tandbehandling.

God og kompetent tandbehandling.

25 juni 2026

Kære Ole

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og kompetent behandling hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup…

Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup med en meget betændt rodbehandling, hun var professionel, super opmærksom på mig og spurgte flere gange om jeg var okay, hun havde mig med hele vejen og forklarede mig hvad hun lavede og hvad der skulle ske. Alt i alt en super god oplevelse både hende og klinik Assistenten var super søde.

24 juni 2026

Kære Natali

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig godt taget hånd om af Elmedina, og at hendes rolige og grundige tilgang gjorde en forskel i en svær situation. Vi er også glade for, at klinikassistenten var med til at give dig en tryg og god oplevelse.

Vi giver med glæde din ros videre til dem begge.

Søde og grundige

Søde og grundige

23 juni 2026

Svar från Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores team som både sødt og grundigt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Altid godt behandling

Altid godt behandling.
Er yderst tilfreds.
Super flinke.

22 juni 2026

Kære Stig

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du altid oplever en god behandling, og at du er så tilfreds. Din ros betyder meget for hele teamet.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg fik at vide efter tandeftersyn af…

Jeg fik at vide efter tandeftersyn af en kvinde at jeg skulle have lavet en gammel fyldning på -7. Det ville tage ca 20 min og koste 1600.
Da jeg så skulle have behandlingen blev jeg mødt af en anden tandlæge, en mand og det endte det med 40 min og 2300. Det var så pga at der skulle bores mere af den gamle fyldning, bores hul og lave ny større fyldning. Det er hvad det er.
Under behandlingen får jeg så at vide det er nødvendigt at lægge bedøvelse fordi der skal bores i tanden, hvilket han allerede havde gjort. Jeg tænker nåh fint, sikkert fordi det kommer til at gøre mere ondt, end det er til at holde ud. Nåede ikke at tænke før han lagde den.
Han behandler mig og jeg mærker samme smerter under hele forløbet, som den jeg mærkede fra start. En smerte der er til at holde ud.
Efter jeg får alle instrumenter ud af munden og kommer hjem. Kan jeg mærke tydeligt at han har bedøvet mig forkert. Jeg er bedøvet omkring -3 til -6. Uden grund.
Det virker til at den bedøvelse bare skulle lægges for at tjene lidt ekstra. Det føles lavet ordentligt og blev mødt af en sød kvinde til undersøgelsen. Derfor de 2 stjerner.

19 juni 2026

Kære Kenny

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at behandlingen ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede både ændringer i behandlingsforløbet og tvivl om bedøvelsen.

Når en behandling påbegyndes, kan det nogle gange vise sig, at tanden kræver en mere omfattende indsats end først vurderet. Det kan også være nødvendigt at lægge bedøvelse undervejs, hvis tandlægen vurderer, at behandlingen kan blive ubehagelig. Vi er dog kede af, at du sad tilbage med en oplevelse af, at dette ikke blev forklaret tydeligt.

Tak for din feedback. Den tager vi med os i arbejdet med at sikre en god og tryg oplevelse for vores patienter.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Personalet er altid meget imødekommende…

Personalet er altid meget imødekommende og søde og ikke uden humor.
Zeyfi som er min tandlæge er utrolig dygtig og da jeg har tandlæge skræk, føler jeg mig meget tryg og forstået.

18 juni 2026

Kære Berith

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig godt taget imod, og at den gode stemning er med til at skabe tryghed. Vi er især glade for at høre, at Zeyfi får dig til at føle dig forstået og godt behandlet, selv om du har tandlægeskræk. Vi giver med glæde din ros videre.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Venlig og professionel behandling.

Venlig og professionel behandling.
Ingen ventetid, og nemt at få en tid
der passer😊

18 juni 2026

Kære Peder

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en venlig og professionel behandling, og at det var nemt at finde en tid, der passede dig. Tak for de pæne ord. 😊

Dygtige og serviceminded

Jeg modtog en dygtigt, effektiv behandling til en fair pris - en god oplevelse! et sted jeg forsat vil benytte!!

16 juni 2026

Kære Patrick

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en dygtig og effektiv behandling til en fair pris. Vi er glade for, at du ønsker at fortsætte som patient hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken…

Jeg kan varmt anbefale Dental klinikken . Jeg var inde hos Sara og fra første øjeblik blev jeg mødt med venlighed, professionalisme og en rolig atmosfære, som gjorde hele oplevelsen meget behagelig.

Sara er utrolig dygtig, grundig og god til at forklare behandlingen, så man hele tiden føler sig tryg og informeret. Som en person, der normalt kan være lidt nervøs for tandlægebesøg, satte jeg virkelig pris på hendes rolige og omsorgsfulde tilgang.

Jeg vil også gerne fremhæve hendes klinikassistent, som var fantastisk. Hun var meget imødekommende, omsorgsfuld og opmærksom, og hun gjorde meget for at få mig til at føle mig tryg og afslappet gennem hele besøget. Det gjorde en stor forskel og bidrog til en rigtig god oplevelse.

Hele teamet udstråler høj faglighed og ægte omsorg for patienterne. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og servicen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Tak for en rigtig god oplevelse!

Ali

16 juni 2026

Kære Ali

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at læse, at du følte dig tryg og godt taget imod fra første øjeblik.

Vi er glade for, at både Sarah og hendes klinikassistent var med til at give dig en rolig og behagelig oplevelse. At møde vores patienter med faglighed, omsorg og god information er noget, vi prioriterer meget højt, så din feedback betyder rigtig meget for hele teamet.

Tak for din varme anbefaling. Vi giver naturligvis din ros videre til Sarah og resten af teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtigt personale og behagelig…

Dygtigt personale og behagelig atmosfære.

15 juni 2026

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede et dygtigt personale og en behagelig atmosfære. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.