Densidsteflaske Omdömen 164

TrustScore 4 av 5

4,2

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 154 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med leveransservicen, och många uppskattar att produkterna levereras snabbt och smidigt. De flesta konsumenter berömmer även produkterna, särskilt vinerna, för att vara goda och prisvärda. Enkelheten i beställningsprocessen och de förmånliga priserna lyfts också fram som positiva aspekter. Trots den övervägande positiva upplevelsen var vissa kunder missnöjda med leveransprocessen, särskilt gällande förseningar och problem med leveransföretaget Airmee. En del upplevde att leveranstiderna ändrades upprepade gånger, att de inte fick sina beställningar i tid, eller att de fick felaktiga eller ofullständiga leveranser.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Användare beskriver positiva interaktioner med leveranstjänsten. Många uppskattar snabb och smidig leverans,... Se mer

Product

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna, särskilt vinerna. Många uppskattar den snabba... Se mer

Price

Kunder delar positiva åsikter om priset. Många recensenter lyfter fram att produkterna är prisvärda och att... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvaliteten på vinerna. Många uppskattar att vinerna är goda, lätta att... Se mer

Order

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med order. Vissa konsumenter upplevde att det var enkelt och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Allt var toppenbra förutom att jag var tvungen att vara hemma nästan en hel dag för att vänta på leveransen. Låt det vara valbart hur leveransen ska ske. Med vänlig hälsning, Humla

Skulle fått fem stjärnor om leveransen hade fungerat som de lovat, blev framflyttat ngn timme åt gången och blev levererad ett dygn efter utsatt tid, inte okej.

Enkelt och smidigt både att se sortiment samt att beställa. Leverans gick snabbt och bra. Trevliga viner.

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Jag kan i lugn o ro beställa mina…

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr.
Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ute i trädgården o njut av ett glas vitt vin

28 april 2026

Var väl inte uppmärksam när jag…

Var väl inte uppmärksam när jag beställde trodde det var vitt vin eller rosé vin Får skylla på mig själv.

4 maj 2026

Hej Mayvi

Tack för din recension.

Jag har försökt ringa dig, men utan framgång, så jag har istället skickat ett mejl till dig 📧

Det är självklart tråkigt med missförståndet kring beställningen, men även om det är ett fel som kan uppstå, är det viktigt för oss att du får en bra upplevelse hos oss.

Därför har jag skickat dig lite mer information via mejl om dina möjligheter, så att vi förhoppningsvis kan hitta en bra lösning för dig.

Jag hoppas att höra från dig 😊

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Tog alldeles för lång tid enl vad ni…

Tog alldeles för lång tid enl vad ni hade för info på hemsidan men mtp agerande från företaget så ändrar jag min uppfattning

20 april 2026

Hej Stefan

Stort tack för det trevliga samtalet vi hade tidigare angående din leverans.

Jag vill än en gång beklaga att du fick vänta så länge på ditt vin. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, då vi vet hur mycket leveransen betyder för helhetsupplevelsen. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att prata igenom det med mig och är glad att vi hittade en gemensam lösning.

Jag hoppas verkligen att vinet smakade bra! 🍇

Om det skulle uppstå minsta lilla, eller om du har fler frågor, tveka inte att höra av dig till mig igen eller ringa in till oss.

Önskar dig en riktigt fin dag! ☀️

De bästa hälsningarna,
Victoria, DSF Kundservice 🍷

Hej bra service

Hej bra service

26 april 2026

Hej Karin

Tusen tack för din fina recension 🌟

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse med vår service.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något.

Diana, DSF Kundeservice 🍷

Har ännu inte fått någon leverans och…

Har ännu inte fått någon leverans och det har gått lång tid

26 april 2026

Hej Fredrik

Tack för din recension ⭐

Jag beklagar den väntetid du har upplevt – det var absolut inte meningen.

Anledningen till den förlängda leveranstiden var tyvärr att din första paket gick förlorad under transporten, och därför skickade jag en ny order till dig. Jag förstår verkligen att det är frustrerande att vänta utan att veta vad som händer 😞

Jag är glad att vi kunde hitta en lösning tillsammans och att du nu har fått svar och sinnesro kring varför leveransen tog längre tid än förväntat.

Diana, DSF kundeservice 🍷

Goda viner hem till dörren

Goda viner hem till dörren! Perfekt!

25 april 2026

Hej

Tusen tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vinerna och leveransen hela vägen till dörren. Perfekt är precis det vi strävar efter 🙌

Vi hoppas kunna skämma bort dig igen snart!

Hoppas du har en härlig söndag.

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷Hej

Tusen tack för din recension!

Vi hoppas kunna skämma bort dig igen snart!

Hoppas du har en härlig söndag.

Hej Yngve

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vinet och den snabba leveransen 😊

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till shoppen snart!

Önskar dig en riktigt fin dag.

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Lätt och smidigt att beställa och så…

Lätt och smidigt att beställa och så himla gott vin dessutom 👌🌸

14 april 2026

Hej Karin

Stort tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att både beställningen var enkel och att vinet levde upp till förväntningarna 👌

Om det någon gång är något vi kan hjälpa till med är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Önskar dig en riktigt trevlig helg.