denksport.com Omdömen

1 065
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuke boekjes! Jammer dat ik het cadeauboekje niet kreeg bij de levering. Daar was geen duidelijk beschrijving over op de website vond ik. De levering is niet zo vlot als ik gewend zijn van andere bed... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kreeg een cadeautje voor mijn verjaardag, Ik koos voor de kerstbal. Netjes thuis bezorgd gekregen, maar er waren door jullie geen portokosten betaald. Nu heb ik een rekening van PostNl. voor 7 eu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb het 2 voor 12-puzzelboek besteld, waarop ik door Denksport.com werd gewezen. Ik heb ook mijn online-puzzels, waarvan ik dagelijks gebruik maak. Ik vind het 2 voor 12-puzzelboek geweldig! Het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik puzzel al tientallen jaren. En probeer ook andere puzzelboekjes, maar kom toch steeds weer bij Denksport uit. De laatste jaren de Filippine puzzels. Wat mij betreft mogen de cryptogrammen er bij 3... Se mer

Företagsinformation

1. Förlag

Om denksport.com

Skrivet av företaget

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

Verzending duurde een eeuwigheid

Verzending duurde een eeuwigheid

17 juli 2025

Svar från denksport.com

Bedankt voor je eerlijke review. Een eeuwigheid is zeker niet de bezorgtijd waar we naar streven.
We hopen dat je desondanks veel plezier hebt van het puzzelen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is eenvoudig om een abonnement af…

Het is eenvoudig om een abonnement af te sluiten, ook redelijk makkelijk op te zeggen

27 mars 2026

Svar från denksport.com

Bedankt voor je review! We vinden dat een abonnement afsluiten én opzeggen allebei eenvoudig moeten zijn. Al hopen we natuurlijk dat opzeggen niet al te vaak nodig is. 😉

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed niveau

Goed niveau, heerlijk even 'weg' zijn in je hoofd en erg leerzaam.
Ooit eens de puzzels in kladbloc vorm ontvangen, dat was nog prettiger!
Gaat u zo door.

6 juni 2026

Svar från denksport.com

Ontspannen en de hersencellen even laten kraken! Wat willen we nog meer? Heel veel puzzelplezier 😊

Ontspanning

Goede bezorging

5 juni 2026

Svar från denksport.com

Kort maar krachtig 😊 Dankjewel voor de 5 sterren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beste puzzelaar,

Als het goed is ontvang je je bestelling uiterlijk 02-07-26. Mocht je deze dan nog niet hebben ontvangen, laat het ons gerust weten. We sturen je bestelling dan kosteloos opnieuw toe.

Goed om te weten: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot maximaal 11 werkdagen, maar kunnen we de puzzels wél zonder verzendkosten versturen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Een beetje lange wachttijd voor iets…

Een beetje lange wachttijd voor iets die makkelijk door de brievenbus kan voor rest prima

1 juni 2026

Svar från denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je feedback.

Misschien leuk om te weten: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je je puzzel ontvangt, maar we kunnen deze wel zonder verzendkosten versturen.

Snelle levering, leuke puzzelboeken

31 maj 2026

Svar från denksport.com

Kort maar krachtig 😊 Dankjewel voor de 5 sterren.

Ontspanning

Denksport puzzelboekjes zijn voor mij de beste. Heerlijk ontspannen.

29 maj 2026

Svar från denksport.com

Ontspannen en tegelijkertijd de hersenen even flink kraken: twee vliegen in één klap, hoppah!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Levertijd is veel te lang

Goed verpakt, levertijd is echter te lang!

28 maj 2026

Svar från denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als je een puzzelboekje zoekt ben je hier aan het juiste adres

De uitgever van puzzelboekjes in Nederland. Andere uitgevers halen de kwaliteit niet die Denksport brengt. Een grote variatie aan puzzels, op verschillende niveaus, zodat er altijd wel een boekje te vinden is dat op je eigen interesse en moeilijkheidsgraad aansluit. De speciale onderwerp puzzelboeken geven daarbij ook nog extra achtergrondinformatie over het onderwerp.

Enige puntje van kritiek is dat het zoeken naar het juiste boekje niet altijd even makkelijk gaat, zelfs niet met de filters.

28 maj 2026

Svar från denksport.com

Super bedankt voor de mooie feedback 😊 De puzzelmakers doen oprecht hun best om de fanatieke puzzelaars telkens weer uit te dagen. Dus goed om te horen dat dat ook zo wordt ervaren.

Dat gezegd hebbende: ik zal je feedback doorgeven aan de afdeling die hier overgaat. Want wat heb je aan superveel puzzels van topkwaliteit als mensen niet de juiste kunnen vinden?

Veel keus aan puzzelboekjes

Veel keus aan puzzelboekjes. Ik had per ongeluk de ' verkeerde' besteld, maar moet zeggen dat ik deze nog nooit gedaan had en het toch ook wel weer leuk is zo'n getallen zoeker. Ik doe het samen met mijn zoon, allebei dezelfde boekjes en dan wie het eerst klaar is. Meestal wint hij😄

27 maj 2026

Svar från denksport.com

Wat leuk dat jullie samen puzzelen! 😊 Echt gezellig. En extra leuk dat je zoon meestal wint. Dat geeft als ouder toch stiekem ook wel een goed gevoel.

puzzelplezier

dat ik het online kan bestellen en naar het buitenland kan laten versturen voor een lage prijs.

22 maj 2026

Svar från denksport.com

Zo simpel kan het zijn. Waar je ook bent, je favoriete puzzels zijn altijd binnen handbereik. Geniet ervan.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.