Varning för oseriöst företag
Tyvärr ett företag som tar noll ansvar för hur deras leverantörer sköter sina transporter och kvalitetssäkring. Har även friskrivit sig från merparten av ansvar gällande förseningar och transportproblem i sina villkor.
Vi beställde en bur för gasflaskor och denna leverans saknade ungefär hälften av delarna och hade massvis med delar som inte ens hörde till vår specifika modell. Tog cirka 4 veckor + ett flertal mail innan kompletteringen kom till oss. Men det slutar inte heller där, även denna leverans saknade en del som förhindrar ett montage av buren. Som kompensation av detta erbjuds vi 5% på köpet trots att den totala leveranstiden är närmre 3 månader från köp. Även ett montage som vi var tvungna att avbryta ville de inte betala för, trots att de var pga deras hantering som den extra kostnaden uppstod. Förstår inte hur ett stort företag som Denios inte har någon kvalitetssäkring hos sina leverantörer och inte kan stå för när de gör fel. Mailkontakten har även varit väldigt sporadisk från deras sida då deras leverantör tydligen har långa svarstider. Vilket jag inte förstår mig på hur man kan acceptera.
Så vill verkligen varna för detta företag, kommer inte köpa något från dem igen.