Ich trage seit vielen Jahren Denham-Jeans. Jetzt ist mir beim Anziehen einer Dagger-Jeans der Stoff mitte Oberschenkel waagerecht auf einer Länge von ca. 20 cm gerissen! Sicher ein Materialfehl... Se mer
I loved Denham but now every time I try to go to their website I am transferred to John Lewis. This is extremely annoying and a shame as I love the brand
Katastrophalen Kundenservice. Wollen nur verkaufen, danach interessiert der Kunde nicht mehr. Habe eine Jeans in utrecht gekauft und bezahlt. Da eine Änderung vorgenommen werden musste, sollte die an... Se mer
Koop al jaren hetzelfde model in dezelfde maat. Heb nu weer 2 broeken besteld (wederom zelfde model/zelfde maat). De ene past perfect, de andere is duidelijk 2 maten te klein. Ik heb geprobeerd om con... Se mer
DENHAM was founded in Amsterdam in 2008. Driven by the pioneering spirit of the original blue jeans, we approach design with passion and innovation while honouring tradition. With years of experience in wash recipes, fit perfection and contemporary cuts, we only use premium fabrics from the world's finest mills in Italy and Japan.
Hellingbaan 432, 1033 DB, Amsterdam , Nederländerna
- +31 020 344 9139
- customerservice@denham.com
- denham.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Klantenservice mag best wel meegroeien
Voor de feestdagen twee bestellingen geplaatst die snel bezorgd werden, alleen bleken er wel items te ontbreken of onjuist geleverd te zijn. Ik bestel wel vaker producten die gewoon niet langs de QA zouden moeten komen omdat de aangeven maat gewoon veel te klein of te groot is.
De klantenservice is tijdens deze periode niet bereikbaar terwijl er wel een 'end of season' sale gaande is. Tijdens de drukste periode en tijdens het aankondigen van een sale er voor kiezen om niet bereikbaar te zijn is echt onder de maat.
Over het algemeen verwacht ik toch iets meer van een 'premium' brand, vooral qua e-commerce en klantenservice. Producten zijn uitverkocht maar worden wel twee weken lang als beschikbaar aangeven op de website.