ik merkte dat hun rust echt hielp toen de verhuizing spannend werd
Det här tycker kunderna
Geen schade aan houten trap ondanks grote meubels.
Goede verhuizers, vriendelijke mensen en goede communicatie.
kamers werden netjes nog eens bekeken voor vertrek
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Den Haag Verhuisbedrijf begrijpen we dat een verhuizing een spannende, maar soms ook stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom staan wij klaar om jouw verhuizing soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met jarenlange ervaring en een team van professionele verhuizers, bieden wij hoogwaardige verhuisdiensten aan particulieren en bedrijven in Den Haag en omgeving. Onze diensten omvatten niet alleen het veilig inpakken, transporteren en uitladen van jouw eigendommen, maar ook aanvullende services zoals het demonteren en monteren van meubels. Of het nu gaat om een kleine verhuizing binnen de stad of een grootschalige bedrijfsverplaatsing, wij hebben de expertise en middelen om elke klus met precisie en zorg uit te voeren. Wat ons onderscheidt, is onze klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar jouw wensen en stellen een verhuisplan op dat perfect aansluit bij jouw situatie. Daarnaast hechten wij veel waarde aan transparantie en betaalbaarheid. Geen verborgen kosten, maar duidelijke afspraken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kies voor Den Haag Verhuisbedrijf en ervaar hoe wij jouw verhuizing tot een succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een probleemloze verhuiservaring!
Kontaktuppgifter
Jan Pietersz. Coenstraat 7-10, 2595 WP, Den Haag, Zuid Holland, Nederländerna
- +31705690192
- klantenservice@denhaagverhuisbedrijf.com
- denhaagverhuisbedrijf.com
kamers werden netjes nog eens bekeken…
kamers werden netjes nog eens bekeken voor vertrek
laatst en geen stress bij aanpassing…
laatst en geen stress bij aanpassing alles ging door
ik merkte dat hun rust echt hielp toen…
ik merkte dat hun rust echt hielp toen de verhuizing spannend werd
Ze dachten logisch ma over wat eerst…
Ze dachten logisch ma over wat eerst eruit moest.
ze overlegden bij voordeur zonder ruzie…
ze overlegden bij voordeur zonder ruzie zelfs toen doos scheef stond klein foutje maar knap
Goede uitleg gekregen over hoe ze t…
Goede uitleg gekregen over hoe ze t gingen aanpakken
ik kreeg advies hoe ik spullen kon…
ik kreeg advies hoe ik spullen kon indelen, dat hielp
zelfs tijdens drukte namen ze tijd om…
zelfs tijdens drukte namen ze tijd om advies te geven en de regel te volgen
alles was vooraf besproken en dat was…
alles was vooraf besproken en dat was precies wat er werd geleverd
ze hielden het luchtig toen we zelf wat…
ze hielden het luchtig toen we zelf wat paniekerig waren en gaven ons het gevoel dat alles goed zou komen
we verhuisden vorige maand met hun…
we verhuisden vorige maand met hun hulp, en ik heb, en ik heb zelden zo'n nette aanpak gezien bij het inpakken
Geweldig Geregeld, Eerst Bij Mij, Dan Langs...
geweldig geregeld, eerst bij mij, dan langs m'n vriendin en uiteindelijk naar het nieuwe huis, geen stress gehad dankzij hem
strakke planning, alles op tijd klaar
strakke planning en goed georganiseerd, alles op tijd klaar
Verhuizing ging sneller dan gedacht
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.