Goede begeleiding, snelle reactie bij vragen. We konden gelukkig omboeken toen de 1e datum niet door kon gaan. We hebben een geweldig leuke avond gehad, fijn dat alles vooraf geregeld was en dat we op... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, georganiseerd door Den Bosch Evenementen, vijf sterren waard. De Workshop Bossche Bollen, met Tante Annie was gewoon 1 groot feest. Hilariteit, g... Se mer
Ludieke wandeling zat heel goed in elkaar, niet te pushy, maar toch heel wat interactiviteit. Bijna iedereen kwam aan bod, namen werden onthouden waardoor het persoonlijk wordt (ipv afstandelijkheid... Se mer
Met ons teamuitje zijn we op 7 augustus naar Den Bosch gegaan voor wat Brabantse gezelligheid en ik moet zeggen; het was keimooi! Begonnen op het terras met een Bosche Bol van Jan Groot en daarna van... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Den Bosch Evenementen is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in het hart van Brabant.
Den Bosch Evenementen Support
Skrivet av företaget

- Waar staan wij voor?
- Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.
Kontaktuppgifter
Nieuwstraat 37, 5211 NL, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- 073 20 20 980
- info@denboschevenementen.nl
- denboschevenementen.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goed georganiseerd!
Alles was goed geregeld we hebben een top Dag gehad niks op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar!
Het heeft onze dag perfect gemaakt!
Super workshop, buiten al het lachen om ook heel verl van geleerd. Ik organiseer het volgende vrijgezellenfeestje/bedrijfsuitje weer!
Zeer leukeinformatieve middag gehad en met de nodige humor, gids erg goed
Is echt een aanrader, wist niet dat Breda zo'n leuke stad is en wat de een historie het heeft. Goede gids met humor en veel kennis.
Boscche Bollen: lekker (en) gek!!
We werden super leuk ontvangen bij het standbeeld van zoete lieve Gerritje en na een liedje te hbben gezongen wandelen we door het centrum naar de workshop. Daar was het heel gezellig en lekker gek. Daarna hebben we lekker gegeten.
een aanrader voor familieuitjes of bedrijfsuitjes
wij hebben`` wie is de rat `` gespeeld in Breda via breda/evenenmenten.
Het was erg leuk, de opdrachten waren leuk en gevarieerd, onze begeleider, Alex was gezellig aanwezig en heeft alles duidelijk uitgelegd.
Het was een middag vullende trip en zat erg goed in elkaar!
Ook op het eind de prijsuitreiking met drankje in een bar was een leuke afsluiting!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Ook de communicatie voor het gebeuren was zeker prettig, de ene dag een vraag gesteld via de mail werd de andere dag meteen beantwoord!
Verrassend maar zeer leuk geweest
Het was echt verrassend toen we binnenkwamen omdat alles roze was maar de gastvrouw wist echt alles over bier dus zeer interessant en zeer veel gelachen een aanrader voor een volgend feestje.
Geweldig
We hebben zondag 1ste pinksterdag ons jaarlijks terug komende uitje met de pv gehad we waren met 24 personen we zijn gestart met rond vaart op de dieze in den Bosch dit was keurig netjes geregeld 2 bootjes lagen er klaar voor ons. S'avonds hebben we van een walkingdiner kunnen genieten Rob onze gids (hele leuke man) heeft ons door den Bosch geleid en wist toch wel heel veel tevertellen. Bij elk restaurant waar we aan kwamen stonden de tafels al gedekt. Het eten was ook over heerlijk en een goede service.
In 1 woord geweldig
Het was allemaal heel goed geregeld. Werknemers waren erg vriendelijk en we hebben een super dag gehad. Leuk om achteraf wat foto's te krijgen!
Den Bosch Evenementen is een bedrijf wat zich bezighoud met de klant. Regelt alles op tijd en goed. Erg vriendelijk en zeker de moeite waard om een leuk uitje bij te regelen.
Met tante Anny onder de paraplu!
Hoi,
het regende, het was fris, maar de koffie met Bosse bol en de flair van tante Anny maakten veel goed!
Prima geregeld, meiden!!
Een enerverende avond met leuke informatie over Den Bosch, lekker eten en veel Brabantse gezelligheid
Wij hebben een erg leuke en interessante avond beleefd. Nooit geweten dat op slechts 25 minuten bij ons vandaan zoveel historie te vinden was. Ik ben vaak in Den Bosch geweest maar zal voortaan met andere ogen kijken. De restuarants hebben echt hun best gedaan, gastvrij en lekker gekookt. Ondanks de redelijke koude weersomstandgiheden hebben we er een warm gevoel aan overgehouden. Ik raad het iedereeen aan.
een veelzijdig en goed georganiseerd evenement!
Wij hadden op zondag een teamdag en gekozen voor de moordlunch. Het was heel goed georganiseerd. Ieder kreeg een eigen rol met eigen kleding en een script. Wat hebben we veel gelachen. We hebben wel verborgen talenten ontdekt. En de lunch......heerlijk. complimenten aan Het groote genoegen. En niet te vergeten hele aardige mensen zowel van Bosch evenementen als van Het groote genoegen.
Goed georganiseerde lol
Wij hebben met onze fysiotherapiepraktijk uit 's-Hertogenbosch DBZ fysio gekozen voor het 2 1/2 uur durende Wie is de Rat evenement. Het is professioneel georganiseerd, materiaal en camera alles werkte goed en zag er goed uit.
De opgaves waren hillarisch, uitdagend en spannend, 2 1/2 uur vonden wij lang genoeg.
Voor een gezellig en lollig uitjes een aanrader!
Prima en eenvoudig geregeld zonder bijzonderheden
Ik vond het prima maar zal niet heel snel het bureau weer inschakelen. Ik vond de informatie en het contact niet heel soepel en flexibel, maar stond dit uitje verder niet in de weg. We hebben met elkaar een leuke avond beleefd. De gids was geweldig!!
Wij hadden als team een onvergetelijke ervaring!
De collega's wisten van niks. Bij aankomst bleek dat we het Moordspeldiner gingen doen. Het was vanaf het begin meteen raak! Hilarisch. Het spel zat goed in elkaar, leuke typetjes, enthousiaste leiding en lekker eten en drinken tussendoor. Een aanrader voor gezelschappen voor een geslaagde geheel verzorgde avond.
We hebben een geweldig uitje gehad!
Vrijdagavond met 27 personen gegeten bij en super gezellig restaurant. Service was prima en eten was lekker. Op zaterdag hebben we een Lipdub opgenomen in een theater in Den Bosch. Een binnenlocatie omdat januari best koud kan zijn. De begeleiders waren enthousiaste mensen en wisten dat goed over te brengen, iedereen deed mee en met een geweldig resultaat. Den Bosch Evenementen dank voor de organisatie.
fantastisch uitje
het door ons uitgekozen event is bij alle betrokkenen erg in de smaak gevallen. Vooral het bonbons maken vond men erg leuk en ook lekker. Daarna zijn we met de hele groep naar restaurant De Roode Leeuw geweest voor een afsluitend diner en gezellig samenzijn. Naderhand nog vele positieve reacties gekregen dus zeker voor herhaling vatbaar.
Lachen, speuren en heerlijk eten: een super middag/avond
We hebben een hele leuke middag/avond gehad die perfect georganiseerd was door Den Bosch Evenementen.
Bij aankomst in cafe de Unie werden we hartelijk ontvangen door de begeleidster van de lachworkshop die ons een heel gelukkig uur heeft bezorgd met alle endorfines die door de zaal gierden.
Vervolgens werden we in drie verschillende restaurants gastvrij ontvangen om overal 1 gang van een diner te nuttigen.
De begeleiding naar de verschillende locaties en bij de speurtocht door Den Bosch was op en top geregeld. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Een ontspannen avond met heel veel lol!
Ons personeelsuitje was een groot succes, mede door de organisatie van Den Bosch Evenementen. Het eten bij Kek was goed en het Ik hou van Holland spel hilarisch. Zelfs de verlegen collega's namen de microfoon ter hand! Het arrangement was aanvankelijk 3,5 uur, maar onze "quizmaster" keek niet zo nauw. Het feestje ging dus nog wat langer door! We hebben enorm veel lol gehad en ik heb alleen maar positieve reacties gehad de volgende dag.
Ik had al eerder positieve ervaringen met Den Bosch Evenementen en zou hier zo weer een activiteit boeken. Zeker aan te raden dus!
een heel gezellig uitje.
goed , gezellig maar voor diegene die niet in Den Bosch wonen is de tijd erg krap.
Ongedwongen avond met veel lol
Avond was voor ons zeer geslaagd, de barkeepers welke de workshop gaven waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Eten was prima, de sfeer zat er goed... Breda is een top stad om een bedrijfsuitje te doen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.