Goede begeleiding, snelle reactie bij vragen. We konden gelukkig omboeken toen de 1e datum niet door kon gaan. We hebben een geweldig leuke avond gehad, fijn dat alles vooraf geregeld was en dat we op... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, georganiseerd door Den Bosch Evenementen, vijf sterren waard. De Workshop Bossche Bollen, met Tante Annie was gewoon 1 groot feest. Hilariteit, g... Se mer
Ludieke wandeling zat heel goed in elkaar, niet te pushy, maar toch heel wat interactiviteit. Bijna iedereen kwam aan bod, namen werden onthouden waardoor het persoonlijk wordt (ipv afstandelijkheid... Se mer
Met ons teamuitje zijn we op 7 augustus naar Den Bosch gegaan voor wat Brabantse gezelligheid en ik moet zeggen; het was keimooi! Begonnen op het terras met een Bosche Bol van Jan Groot en daarna van... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Den Bosch Evenementen is het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in het hart van Brabant.
Den Bosch Evenementen Support
Skrivet av företaget

- Waar staan wij voor?
- Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.
Kontaktuppgifter
Nieuwstraat 37, 5211 NL, 's-Hertogenbosch, Nederländerna
- 073 20 20 980
- info@denboschevenementen.nl
- denboschevenementen.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede organisatie
Duidelijke communicatie. Gids tijdens walking dinner in Den Bosch was top.
Prima, maar niet top
Prima voor Nederlandstalige mensen, maar werkt niet voor Engelstalige. Alle opdrachten en hints zijn in het Nederlands, ook al geven ze aan dat het in het Engels is. Het was leuk, maar veel onduidelijkheid over het eten en ook redelijk wat technische problemen..
Ook wel veel extra kosten, meer transparantie zou makkelijk zijn. Al in al, prima, maar zeker niet top.
Leuke evenementen & goed geregeld
Gemakkelijk om een leuk evenement te organiseren, goed contact met Den Bosch Evenementen.
De ontdekking van den Bosch
De afwisseling in het programma viel in goede aarde. Voor de kleine kinderen had ik wel nog wat speeltjes meegenomen voor aan tafel en de wandeling was voor hen niet zo boeiend. Alle anderen waren enthousiast en willen volgend jaar herhaling,
Communicatie met persoon is heel…
Communicatie met persoon is heel prettig en adequaat. Leuke kapitein, heel gezellige tijd gehad met de collega's op de boot. Genoten van het zonnetje en de prachtige rondvaart.
Wij hebben een heerlijke dag gehad
Wij hebben een heerlijke dag gehad met vriendelijke mensen op de boot en een duidelijke uitleg van de kapitein met koffie en een Bossche Bol. Daarna een heerlijke lunch bij v.Puffelen, dat is echt een aanrader! Daarna vriendelijke rondwandeling met fijne gidsen.
Top uitje!
Wij hebben een heel gezellig uitje gehad met fijne begeleiding en goede service voorafgaand aan het uitje. Alles was duidelijk en fantastisch geregeld!
Erg leuke vrijgezellen dag voor 1 van…
Erg leuke vrijgezellen dag voor 1 van mijn beste maten op deze manier kunnen regelen. Goede organisatie, erg behulpzaam. Ze denken met je mee en brengen een hoop nieuwe ideeën op.
Super teamuitje
Wij hebben een zeer gezellig en goed georganiseerd teamuitje gehad waarin ook zeer proactief meegedacht werd met ideeën en oplossingen nadat wij het moesten verzetten ivm Covid.
Dikke pluim voor de gidsen die het ook op een zeer boeiende manier vertelden.
Ik heb een super ervaring met Den Bosch…
Ik heb een super ervaring met Den Bosch Evenementen. Een leuke activiteit gedaan en zeer fijn contact gehad met Doukje. Luistert goed naar je wensen. Kortom een aanrader!
Super fijn contact gehad met Doukje
Super fijn contact gehad met Doukje! Dag was goed geregeld, rondleiding was erg boeiend en het avondeten bij van Puffelen was goed geregeld en lekker
Zeer zeer zeer slecht
Zeer zeer zeer slecht, komen afspraken niet na, verschuilen zich achter rederij. Niet mee in zee gaan, zijn zeer onprofessioneel.

Svar från Den Bosch Evenementen
Geweldig meegedacht voor een top vrijgezellendag!
Een vrijgezellenfeest organiseren in Coronatijd is een stressvolle aangelegenheid. Daarom ben ik super blij dat Anissa mij goed heeft geholpen en geadviseerd. We hadden meerdere scenario’s voor de dag (3 juli) bedacht, zodat we konden schakelen als het nodig was m.b.t. RIVM maatregelen.
We hebben gekozen om een Expeditie Robinson city game te spelen. Dit was erg leuk om te doen, met leuke games in verschillende teams door het centrum van Den Bosch. Na een gezellige borrel begon het Moorddiner! Dit is echt een aanrader!!! Sander heeft ons fantastisch begeleid en we hebben een heerlijk 3 gangen menu gegeten bij CinQ tussen de hoofdstukken van het Moorddiner door.
Hierna zijn we bij CinQ blijven hangen omdat ze lekkere muziek draaide en we binnen de maatregelen een feestje konden vieren.
Bedankt voor deze topdag!
Zeer geslaagde activiteit
We hebben afgelopen zaterdag het arrangement "The Pain Game" gespeeld bij Den Bosch Evenementen.
Het arrangement was top geregeld en was erg leuk! Onze hostess deed het erg leuk en hield iedereen goed enthousiast.
Bijzonder als je nagaat dat je betaald om pijnlijke, vieze of vernederende opdrachten uit te voeren.
Chapeau!
Pubquiz Dinerspel met collega's
Hele leuke en gezellige avond gehad met collega's. Het boeken via de site ging heel eenvoudig en we konden een aantal dagen van te voren nog een wijzing telefonisch doorvoeren van twee mensen die vegetarisch zijn. De spelleider Sander was heel enthousiast en hij zorgde de hele avond voor een goede sfeer. Volgend jaar gaan we hier zeker nog een keer iets leuks boeken!
Ik hou van Holland diner spel
Super leuke avond gehad! Alles was top geregeld en het eten was heerlijk. Fijn contact gehad met de medewerkers. Ook onze spelleider was erg enthousiast en gezellig.
Super leuke spelactiviteiten gedaan bij…
Super leuke spelactiviteiten gedaan bij Den Bosch Evenementen. Enthousiaste begeleiding en duidelijke uitleg bij de onderdelen. Aanrader! Wij komen zeker nog eens terug! :)
walking dinner in Den Bosch
Afgelopen week heb ik met vriendinnen echt een super leuke avond gehad.
We hebben een walking diner gedaan in Den Bosch. We zaten in 3 super gezellig restaurants en werden overal warm ontvangen, ook de gids vertelde erg leuk.
De communicatie met Den Bosch evenementen zelf ging heel soepel en duidelijk mijn complimenten hiervoor.
Ook vond ik het erg prettig dat er 4 dagen van te voren gebeld werd of alles duidelijk was.
Het regelen was eenvoudig
Het regelen was eenvoudig. Activiteit werd goed begeleid en de locatie was prima
Goed geregeld en een goede communicatie…
Goed geregeld en een goede communicatie voor en achteraf.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.