De lesinhoud is zeer interessant. De instructeur geeft op een zeer duidelijke manier les. Bij vragen kan hij steeds een goede verklaring geven.
Det här tycker kunderna
Deze organisatie kan volledig op maat diensten aanbieden. Van kleine EHBO opleidingen tot meer gespecialiseerde demo's/opleidingen geven bv. in zware ramp scenario's. Plus ze komen hun afspraken na en... Se mer
Duidelijke informatie door trainer E.C. Publiek betrokken bij de training
Företaget har svarat
Gostei muito eu recebi muitos informações que vai me servir durante a vida. Eu aprendi muitos coisas que eu não sabia, agora eu tenho muitas informações que posse me ajudar no trabalho, em casa e e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Delta Solution – Train uw teams om levens te redden Erkend en gecertificeerd door de FOD, bieden wij EHBO-, TECC- en CBRN-opleidingen op maat van uw bedeijf en sector. Onze experts zijn hebben ervaring uit het terrein en leren eenvoudige maar levensreddende handelingen aan, zodat uw team snel en doeltreffend kan reageren bij noodgevallen. Beveilig uw bedrijf met praktische en gecertificeerde trainingen. Vraag uw offere op maat via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31 Delta Solution, forme vos équipes à sauver des vies. Reconnu et certifié par le SPF, nous proposons des formations de secourisme, de TECC et de CBRN adaptées à votre secteur d'activité. Nos experts issus du terrain enseignent des gestes simples mais vitaux pour réagir efficacement en cas d'urgence. Sécurisez votre entreprise avec des formations pratiques et certifiées. Demandez votre devis sur mesure via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31
Kontaktuppgifter
Schoolstraat 9, 2830, Willebroek, Belgien
- info@delta-solution.net
- delta-solution.net
Zeer duidelijke EHBO opleiding.
De lesinhoud is zeer interessant
Bijscholing EHBO
Duidelijke infromatie, goed aanngebracht met het publiek. Voldoende oefeningen kunnen uitvoeren die we naar wens mochten vragen.
Vriedelijke lesgever
Top instructeur
De training werd goed gegeven, duidelijke verwoording van alles en veel visueel gemaakt om de zaken beter te begrijpen.
Zeer informatief!
Chris was zeer informatief en ging uit zijn weg om zeker te zijn dat iedereen alles snapte.
Aangename en leerrijke les
Aangename en leerrijke les! Duidelijk uitgelegd, interactie met de klas is zeer goed. They know what they’re doing!
EHBO (les 1-3) BAC
EHBO (les 1-3) BAC
Heel interessant, heb veel bijgeleerd.
Er was een goede mix van theorie en praktijk.

AED training
Duidelijke informatie door trainer E.C.
Publiek betrokken bij de training

AED cursus
Duidelijke en boeiende uiteenzetting. Met veel ervaring. Gegeven door Elke C.

Beoordeling AED-opleiding door Elke
Zeer aangename dame met concrete voorbeelden uit de praktijk😉

Svar från Delta Solution
De les AED was heel verhelderend en…
De les AED was heel verhelderend en leerrijk. Elke heeft dat heel goed en praktisch uitgelegd.

Svar från Delta Solution
Nuttig, vernieuwend en zeer interessant.
Spontane eerlijke ervaringen gedeeld door lesgever.

Svar från Delta Solution
De cursus CBRN is heel interessant
De cursus CBRN is heel interessant.
Hij werd erg goed gegeven en is heel interactief.
Zeker ook van toepassing in onze job.
Ben benieuwd naar het vervolg.

Svar från Delta Solution
Zeer tevreden over de samenwerking met…
Zeer tevreden over de samenwerking met deze organisatie. De lesgevers zijn professioneel en bekwaam, en wat voor mij echt het verschil maakt, is hun flexibiliteit. Ze kunnen hun lessen perfect afstemmen op de doelgroep en denken actief mee over oplossingen. Een waardevolle partner om mee samen te werken!

Svar från Delta Solution
Super équipe et bonne communication…
Super équipe et bonne communication avec les instructeurs, merci !

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.