Voldsomt sløvt personale og lange svartider. Lover gule og grønne skove men vender tilbage en gang om ugen med et lamt svar.
Det här tycker kunderna
Delsoux ER SERIØST VERDENKLASSE. Jeg har faktisk aldrig nogensinde oplevet så go en service👌 De er lyn hurtige til at svare, så kommunikation, var helt perfekt. Og de holdte mig perfekt opda... Se mer
Företaget har svarat
BEDSTE HANDEL JEG NOGENSINDE HAR LAVET !! ALDRIG har jeg oplevet hurtigere levering!! har købt et par flotte beige balenciaga til min mand. PRÆCIS som beskrevet og vist på hjemmesiden. 10/10 kan an... Se mer
Företaget har svarat
Delsoux er en exceptionel tøjforretning, der virkelig har forstået hensigten i at yde en service. Her er der ingen chance for misforståelser eller uvidenhed om sit produkt - selv hvis der er, så træd... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fornemt & Altid Første Valget! Med mindre besvær gør DelsouX det både lettere samt mere enkelt for dig, at shoppe second-hand helt uden bekymringer. Vi gør altid en dyd ud af at være transperante & pålidelige.
Kontaktuppgifter
Skovgaardsvej 10, 3200, Helsinge, Danmark
- +4527122222
- info@delsoux.dk
- delsoux.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Voldsomt sløvt personale og lange…
BEDSTE HANDEL JEG NOGENSINDE HAR LAVET…
BEDSTE HANDEL JEG NOGENSINDE HAR LAVET !!
ALDRIG har jeg oplevet hurtigere levering!! har købt et par flotte beige balenciaga til min mand. PRÆCIS som beskrevet og vist på hjemmesiden. 10/10 kan anbefales !!!

Svar från DelsouX
Jeg besøgte jeres fysiske butik og blev…
Jeg besøgte jeres fysiske butik og blev taget godt i mod.
Fantastisk udvalg som endte med et købt par Christian Louboutin Sneakers i høj og god kvalitet.
Ses snart igen ;-)

Svar från DelsouX
Jeg havde en blandet oplevelse
Jeg havde en blandet oplevelse, da jeg handlede i denne onlinebutik. Selvom jeg var imponeret over kvaliteten af de produkter, jeg modtog, var forsendelsesprocessen langsom, og jeg stødte på nogle tekniske problemer, mens jeg browsede på siden. Ikke desto mindre var priserne rimelige, og kundeserviceteamet var opmærksomme på mine bekymringer.

Svar från DelsouX
Skoene var som beskrevet og servicen i…
Skoene var som beskrevet og servicen i top

Svar från DelsouX
Købte et par sko af DelSouX
Købte et par sko af DelSouX, alt gik efter planen.
5 stjerner herfra :)

Svar från DelsouX
Fandt et par sko af deres på facebook
Fandt et par sko af deres på facebook, skrev til dem og blev sendt videre til deres side, hvor de hjalp gennem hele processen.
skoene kom kort tid efter, der lidt med skoen der havde været rart at have haft billeder af, dog er det et par brugte sko så det er vel hvad man kan regne med.
alt i alt en fin oplevelse med god service, og hurtig leveringstid trods det var mellem jul og nytår.

Svar från DelsouX
Lige til fra start til slut
Jeg havde et ønske om at eje et par lanvin og skrev derfor til dem for at høre hvad de havde osv. En kæmpe ros for at guide mig til den rigtige størrelse og står klar til at svare på mine spørgsmål. Sidst en stor tak for at gøre det muligt at mødes så jeg kunne få skoene hurtigts muligt. Bestemt et sted jeg køber fra igen

Svar från DelsouX
Både gode til køb og salg
Har både solgt og købt gennem dem som hver gang har været uden problemer.
De er super serviceminded og klare i deres kommunikation hvilket gør det til en god oplevelse hver gang.
Kan helt klart anbefales🤞🏽

Svar från DelsouX
Købte et par fede sneakers til gave
Købte et par fede sneakers til gave. Det kom hurtigt og de var præcist som lovet. Super service fra drengene bag. Kan varmt anbefales

Fantastisk
Fantastisk service, og altid klar til st svare hvis man har spørgsmål omkring varerne. Hurtig levering er også et plus. Alt i alt super god oplevelse med drengene 🌟

Glad og tilfreds kunde
Glad og tilfreds kunde. Mega god kundeservice, skal helt sikkert handle her igen

Lang ventetid
Hej, jeg har bestilt sko d.28 november og har stadigvæk ikke modtaget dem…. Betaling er trukket fra min konto d.4 december. Har været i kontakt DelsouX under hele forløbet, hvor de har været rigtig gode til at skrive og ringe med info om hvor langt skoene er kommet.
De siger at de kommer i dag eller i morgen d. 20.12. venter stadigvæk på sko.
Så er de kommet d.29.12. En måned efter bestilling.
Dbh Christian

Svar från DelsouX
Hurtig feedback, god service og var i øjenhøjde med teamet bag DelsouX hele vejen.
Super tilfreds og helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos DelsouX.

God og ærlig service
God og ærlig service. Produktet var identisk med hvad der fremgik på hjemmesiden.

Svar från DelsouX
Virkelig god service med hurtig…
Virkelig god service med hurtig levering. De er gode til at sørge for at kunden er tilfreds og får skoene i god behold.

Rigtig fin service
Rigtig fin service, kommunikation og løsningsorienterede medarbejdere. Selv efter jeg havde indgået en købsaftale, henvendte en medarbejder mig og spurgte om jeg ikke hellere ville have et andet par sko, der var i bedre stand til stort set samme pris.
Kommer helt sikkert til at handle her igen!

Servicen er helt i top.
Servicen er helt i top.
Hurtig levering.
Går meget op i at deres kunder får leveret produktet pænest og bedst muligt.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.