Dekruidenbaron Omdömen

3. Matvaruleverans
  4. Livsmedelsbutik
  5. Ekologisk livsmedelsbutik
  6. Kryddbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Kruiden of specerijen? Bij de Kruidenbaron bestel je online meer dan 420 specerijen & kruiden kopen. ✅Topkwaliteit ✅Snelle levering ✅Online bestellen

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Deze webshop maakt gebruik van een…

Deze webshop maakt gebruik van een niet-neutrale cookiewall.

Je kunt direct met slechts één keer klikken alle cookies accepteren. Voor alles weigeren is geen knop, maar dien je eerst naar "aanpassen" te gaan, waar vervolgens marketing cookies standaard aangevinkt staan.

Dit is absoluut niet klantvriendelijk en kan als misleidend gezien worden. Daarnaast geeft het te denken over te (on)betrouwbaarheid van deze shop als je bij binnenkomst al zo op het verkeerde been gezet wordt.

22 juli 2026

Nu voor de derde keer besteld

Nu voor de derde keer besteld. Goed spul voor een goede prijs. Geen gezeur dat het niet op voorraad is. En idd de volgende dag in huis. Top. Ga zo door

9 juli 2026

I’ve been ordering from this company…

I’ve been ordering from this company for years and have always had a great experience. Whenever something goes wrong, whether it’s on my side or theirs, their customer support is always helpful, responsive, and willing to find a solution. Really reliable service overall.
Good price rates too and fast shipping.

20 maj 2026

Hier werken topmensen!

dit bedrijf heeft allereerst een heel goede bereikbaarheid, je krijgt echte mensen aan de telefoon i.p.v. een robot. Ze zijn vrolijk en heel service-gericht en tonen ook veel vertrouwen in het contact naar jou als klant. Een door mij gemaakte fout wat tot een verkeerde bestelling zou leiden, lossen ze "on the fly" op! Chapeau mensen van de Kruidenbaron!

13 maj 2026

Vertrouwen aangetast

Ik ben al jarenlang klant bij De Kruidenbaron en was erg tevreden, maar ben nu echt teleurgesteld.
Pul Biber grove peper bevat ineens (december 2025) 10,00 gram zout per 100 gram (dus maar liefst 10%), terwijl hier voorheen slechts 0,17 gram zout per 100 gram in zat. Hier zit nu dus bijna 59 keer (!) meer zout in.
Toen ik dit ontdekte, heb ik ook een oud etiket bekeken van de Chili gebroken 4-6 mm, waarvan ik eerder in totaal 3 zakken van elk 1 kilo heb besteld. Tot mijn grote schrik zie ik op het etiket staan dat hier 4,1 gram zout per 100 gram in zit, terwijl ik ervan overtuigd ben dat er, toen ik mijn bestellingen plaatste, op hun website stond dat hier helemaal geen zout in zit (zoals nu ook het geval is volgens de voedingswaardentabel op hun website).
Eerder had ik ook mosselkruiden bij hen besteld en klopte de inhoud van de verpakking ook al niet met wat er op het etiket op de verpakking stond.
Mijn vertrouwen is aangetast.

3 december 2025

Always happy with my products and service.

Used this online shop numerous times, and have always had a great experience. Lots of great and hard to find items to choose from.
Always had a great transaction, fast delivery and happy with my orders.. I would def. recommend this store.

29 januari 2025

Top kruiden!

Wij bestellen al vele jaren allerlei soorten kruiden bij De Kruidenbaron en zijn hier zeer tevreden over. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, goed verpakt, snel geleverd en een uitstekende klantenservice. We hebben zojuist hun gemalen kardemom ontvangen en getest en die is super! Een echte geur- en smaakexplosie! Wij zijn zeer tevreden klanten.

13 april 2024

Goede service

Producten zijn goed en mooi geprijsd. Zeker wanneer je vergelijkt met bijvoorbeeld een supermarkt! Verzending is snel en de klantenservice is top. Erg behulpzaam en vriendelijk. Aanrader.

17 januari 2024

teleurstellende kwaliteit geleverde pruimen

Een groot deel van de geleverde "premium quality pitloze" pruimen zijn van een afwijkende kwaliteit. Zij zijn van veel te klein formaat, zijn veel te droog, en missen de volle smaak van eerder geleverde pruimen. Verder zijn veel van de andere pruimen bijna pap, terwijl de houdbaarheidsdatum 08.2024 is. De reactie van de firma was een ontkenning en verwijzing naar de leverancier. Kennelijk doet de kruidenbaron niet zelf aan kwaliteitscontrole.

27 december 2023

Slechte kruiden

Slechte kruiden. Ik heb er geen andere woorden voor. Smaken nergens naar. En ik kreeg tandoori met zout terwijl ik zonder besteld had dat ook nergens naar smaakt.

Alleen zeezout, paprika en knoflookpoeder was ok.

Niet voor herhaling vatbaar laten we maar zeggen.

25 april 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis