De Kleren Omdömen

3. Kläder med tryck
  4. Damklädesbutik
  5. Butik med arbetskläder

Skrivet av företaget

Bij DeKleren.nl maken we kleding persoonlijk. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van logo’s en ontwerpen op kwalitatieve shirts en hoodies – perfect voor bedrijven, sportteams, evenementen of gewoon voor jouw eigen unieke stijl. Met oog voor detail en gebruik van duurzame DTF-techniek zorgen we voor scherpe prints die lang meegaan. Of je nu één stuk nodig hebt of een grote oplage bestelt: bij DeKleren.nl krijg je altijd kwaliteit én stijl op maat. 👉 Jouw logo, jouw stijl, dat is waar wij voor staan.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Top kwaliteit

Ik ben super blij met mij bedrukte Hoody's, rompertjes en t-shirts met mijn bedrijfs logo er op! Zo loopt de hele familie dankzij jullie reclame! Super goede kwaliteit en snel geleverd!

26 mars 2025

Super!

Hele goede kwaliteit, wordt met veel zorg gedrukt.
Ben heel blij met de producten van de kleren.
Altijd keurig verplat verzonden en goede service.

Geweldig

De tas is geweldig 🥰 ze zijn ook echt heel behulpzaam, snelle levering echt blij mee. Angel is al klaar voor vakantie❤️

Helemaal top

De producten zijn van heel goede kwaliteit.
Deze mensen denken goed met je mee en zijn heel duidelijk en transparant in hun adviezen en voorstellen. Bieden een uitstekende service.
Daarbij zijn het ook nog eens hele leuke en lieve mensen.
Ik zou zeggen, doe geen moeite om naar een ander bedrijf te zoeken, beter dan dit krijg je niet.

Vaste klant hier!

Ondertussen al een aantal hoodies, t-shirts en nu ook een bedrukte weekendtas in mijn bezit van DeKleren. Enorm tevreden met de kwaliteit. Alles is naar wens bedrukt. De eigenaar staat ook altijd paraat om je te helpen. Zeker een aanrader!

4 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestel hier je custom kleding en meer

Al meerdere kledingstukken mogen ontvangen van dit bedrijf.
Zitten heerlijk en blijven mooi ook na het aantal keer wassen. Kortom goede kwaliteit. Heel fijn bedrijf met eerlijke service. Denken met je mee en contact is super. Mij ga je hier vaker zien

3 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.