Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Statiegeld bonnen mag je niet meer inleveren. Personeel staat lekker te kletsen en op telefoon te spelen. Fruit erg slecht en bij de frisdrank zie je ongedierte wegkruipen. Vuilnisbakken uitermate vie... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb de dekamarkt om de hoek en was heel tevreden tot ik nu tot bepaalde punten kom. Ik merk namelijk regelmatig dat sommige producten onder andere het fruit ( die in bakjes) over datum zijn en ik... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag beticht dat ik de "vers"broodjes shoarma niet goed bewaard zou hebben in de koelkast! Het waren oudere broodjes hard en met schimmel punten erop. Wel binnen de houdbaarheid Jolanda!!! Belachel... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ook vandaag weer 2 producten in de aanbieding maar gewone prijs afgerekend. Door zelf checken weer €2,40 teruggekregen. Zie ook andere reviews waar kortingen niet verwerkt worden. Waardeloos. Misschie... Se mer

Företagsinformation

1. Snabbköp

Informationen kommer från olika externa källor

DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,5

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een onbeschoft personeel.Een vraag…

Wat een onbeschoft personeel.Een vraag stellen blijkt heel moeilijk te zijn,want de dames zijn met elkaar in gesprek over goede tijden slechte tijden
Na lang aandringen wordt mijn vraag beantwoord met een wijzende vinger.Daar kun je het vinden.Je? Ik ben geen schoolmeisje ,mij is geleerd om U te zeggen.Mij zie je niet meer in de Deka Castricum

16 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je voelt je hier geen klant

Helaas veel producten uit het assortiment gehaald. Onvriendelijk personeel! Vieze mat, stoep en entree.
Bij zelfscan staat in de avond vaak geen personeel en is er altijd controle.
Bloemen en planten zijn top. Vakkenvullers ook!
Jammer zo dichtbij, maar mis echt teveel voor smaakproevers en variatie in biologische vleesproducten. Indeling onlogisch en niet aan te wennen. De vakkenvullers weten vaak zelf niet waar het staat.

12 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jaren lang hebben we een supermarkt in…

Jaren lang hebben we een supermarkt in Waarland gehad
Het familie bedrijf bestond zelfs 103 jaar
Op de huidige deka markt is er wel iets dat verbeterd kan worden!
De actie van DE koffie was erg scherp, maar als iemand met 15 pond pakken de deur uitloopt klopt niet
Max 5 per klant is de beste oplossing
Verder de wekelijkse aanbiedingen zijn er niet of zijn niet aangekomen
Een goede manager zou g v d naar het hoofdkantoor gaan , en eisen dat dezelfde dag het artikel geleverd moet worden
Dan krijg je tenminste tevreden klanten
Hopelijk wordt het snel beter in Waarland want de concurrentie van andere supermarkten zijn dichterbij

22 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit meer Dekamarkt voor ons…

Nooit meer Dekamarkt voor ons…
Allerlei lokkertjes in de folders en dan bij de kassa bleek het toch voor andere producten te gelden of de folder diverse data te hebben lekker onduidelijk.
Als ik ergens jeuk van krijg is het valse folders en toen we diverse artikelen niet konden vinden en personeel aanspraken werden we nogmaals 3x door de halve winkel geleid omdat het door hen niet eens te vinden was en 70% van de aanbiedingen uit de folder was er al niet meer. Kortom wij gaan hier niet meer heen terug… wat een nare bijsmaak…

6 juli 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onvriendelijk personeel.

Weer een aanvaring Dekamarkt Beatrixplein in Haarlem.
Personeelslid met trolley wacht niet tot ik gangpad uitloop, trekt met trolley mijn schoudertas van schouder.
Hier zeg ik wat van, noemt ie me een …k.t wijf
Nu manager aangesproken, deze vertelde mij nooit problemen met hem te hebben. Nouja dit was niet de eerste keer met deze persoon.
Hij gooit er ook allerlei zware ziektes uit. Hier nooit wat van gezegd, maar nu wel.

19 maj 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik doe al 14 jaar boodschappen bij de…

Ik doe al 14 jaar boodschappen bij de Deka in Andijk. Vriendelijk personeel, een schone winkel dus gewoon prettig winkelen. Het enige waar ik mij toch mateloos aan erger is dat de helft van de keren dat ik er kom de statiegeldmachine voor blikjes kapot is en ik deze dus weer mee naar huis kan nemen en de volgende keer, met dus weer meer blikjes, hoop wel te kunnen inleveren.

17 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Doet aan graaiflatie en besteelt haar…

Doet aan graaiflatie en besteelt haar klanten.
Laat klanten belachelijk veel betalen voor een plastic tas (om het milieu) maar verkoopt zelf geen producten die niet zijn ingepakt met plastic.
Veel producten zijn in het laatste jaar meer dan 100% duurder en dit terwijl vergelijkbare producten in het buitenland niet in prijs stijgen.
Alle producten worden kunstmatig duurder gemaakt.
Dit in samenwerking met andere supermarktketens.
Het is crimineel.

Ik Koop voortaan in het buitenland boodschappen.

16 maj 2025

Waardeloos personeel …

Bij een steekproef bij de zelfscankassa werd mij verteld dat ik mijn boodschappen niet in mijn trolley (deze had ik aan de voorkant van mijn winkelwagen geplaatst) moest doen omdat ze anders geen overzicht heeft.
Wat is dan het nut van zelfscannen? Het is de bedoeling bij zelfscannen dat je alles in je tas kan doen lijkt mij. Bij geen één andere supermarkt heb ik hier last van.

6 maj 2025

Korting discussie

Deka Heemstede stuurt brief met 5 euro korting op bos bloemen vanwege opening vernieuwde bloemen afdeling. Kom je met bos bloemen bij de kassa, staat er in kleine lettertjes bij de scancode dat het voor een boeket geldt. Na veel discussie met assistent bedrijfsleider Sam en bellen met het hoofdkantoor uiteindelijk de korting gekregen zoals in de brief beschreven.

4 april 2025

fles inlevermachine weer defect

Weer de fles inlevermachine voor de zoveelste keer defect. Bij de klantenservice wordt je ook niet verder geholpen. Kijken je aan of je gek bent tot het onbeschofte aan toe. Service bij de Deka ver te zoeken.

4 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klant niet helpen bij voldoende kletsend personeel

Stond een vrouw te wachten bij de drankverkoop achterin,vreageerde niemand op de zoemer die zij indrukte daar. Voorin wel 6 kletsende medewerkers. Op aanspreken geen aanstalten om de vrouw te helpen. Ik kom net van de pauze en ze ging weer kletsen. Vrouw is gewoon niet geholpen. Dekamarkt planetenlaan Haarlem Noord

21 mars 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.