Det här tycker kunderna
Erg fijne en gebruiksvriendelijke app! alles is duidelijk en alle documenten zijn op één en dezelfde plek (app) te vinden. Geen overvolle mappen meer waar alles in gezocht moet worden.
het cursus was erg duidelijk bedank dat hier moge deelnemen
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De Horeca Helper is dé oplossing voor horecazaken die grip willen op hun hygiëneprocessen. Met onze software beheer je eenvoudig je HACCP lijsten, schoonmaaklijsten en dagelijkse controles, volledig digitaal. Geen papieren chaos meer, maar een overzichtelijk systeem voor Online HACCP dat altijd up-to-date is. Of je nu een restaurant, café, hotel of keuken runt: De Horeca Helper helpt je werken volgens de HACCP-richtlijnen, bespaart tijd en zorgt dat je altijd klaar bent voor inspectie.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 085-3034950
- info@dehorecahelper.nl
- dehorecahelper.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijke website, duidelijk taal
Duidelijke website, eenvoudige taal worden zaken uitgelegd. Prima
Snel en duidelijk en resultaat met…
Snel en duidelijk en resultaat met mooie certificaat. Ook echt kosteloos
snel en gratis HACCP certificaat
snel en gratis HACCP certificaat, super!
Goede online cursus
Goede online cursus, alleen jammer dat er niet staat dat het een certificaat is en ook niet digitaal ondertekend. Verder prima te doen en fijn dat het onbeperkt opnieuw gedaan kan worden. Zou het iedereen aanraden. Ik werk niet in de horeca maar organiseer een event waarbij er eten geserveerd wordt.
Met vriendelijke groet,
Eveline Bäumer
Was heel informatief
Was heel informatief, en naar herhaling wist ik ze te behalen en gezien waar de fouten zaten. Top
het cursus was erg duidelijk bedank dat…
het cursus was erg duidelijk bedank dat hier moge deelnemen
Makkelijk te lezen duidelijke uitleg
Fijne app om HACCP mee bij te houden
Fijne app om HACCP mee bij te houden. Makkelijk geïnstalleerd en uitgelegd aan personeel.
Voldoet perfect aan al mijn wensen!
Hele goede service en echt klantgericht!
Erg fijne en gebruiksvriendelijke app
Top app, aanrader!
Wat een fijne en gebruiksvriendelijke app. Alles zit erop. We maken zelfs onze roosters binnen deze app, MEP lijsten zijn makkelijk bij te houden. Enorme aanrader!! En bij vragen kun je zo terecht bij de oprichter die service gericht is en bereikbaar is buiten kantoortijden, iemand die het snapt dus. Een verademing om van papier of meerdere programma’s naar maar 1 app te gaan waar iedereen in kan werken!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.