Dealfighter.dk Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... Se mer

Företagsinformation

1. Kupongtjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke en finger kan sættes på Dealfighter.dk

Som skrevet kan der ikke sættes en finger på Dealfighter.dk - de lever op til hver enkelt deal og har tilmed et bredt udvalg!
Venter blot på at noget sændende igen dukker op - så helt klart en anbefaling herfra.

Hej Daniel

Det er super skønt at du har været tilfreds med dine køb, og vi ser frem til at handle med dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super mange penge at spare og hurtig levering :)

Hej :) har handlet på dealfigthter flere gange nu da de har mange gode ting til lidt penge og så hurtig levering :) og god service :)

Hej Katja

Det er rigtig godt at høre at du har haft nogle gode oplevelser med Dealfighter.dk

godt

Lever op til mine forventninger

Hej Nannna

Det er bare super at høre, at dit køb levede op til dine forventninger.

tilfreds

købet gik som det skulle. Havde et spørgsmål som jeg sendte søndag aften, fik svar allerede mandag formiddag. Her kan man roligt handle, hvis alle handler går sådan.

Min vare viste sig desværre, at være defekt, men jeg skrev til kundeservice, der lovede at sende mig en ny. Denne er nu modtaget og den virker. Tak til Karina for god behandling.

Hej Marianne

Vi er glade for du havde en god oplevelse og hurtigt fik svar på din henvendelse.
Derudover, er vi også glade for at høre at du er tilfreds med den hjælp du fik fra vores kundeservice.

perfekt service

Da mine varer ikke kom som forventet, skrev jeg til Dealfighter, som kontaktede leverandøren. Jeg hørte ikke noget og skrev til dealfighter igen. De formidlede kontakt til leverandøren og derefter fik jeg mine varer. Hurtig svar på henvendelse begge gange. Handler gerne hos jer igen.

Hej Bente

Vi er glade for at du er tilfreds med den hjælp du har fået fra vores kundeservice i forbindelse med dit køb.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

nemme og billige at handle med.

Jeg har handlet en del ved dealfigther og jeg har kun oplevet positive ting, der er hurtig levering lave priser og en nem side at finde ud af.

Hej Rikke

Det er skønt at høre at du havde en god oplevelse og det gik nemt og hurtigt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega fed hjemmeside, med helt fantastiske produkter!

Jeg har bestilt lidt forskellige ting fra Dealfighter.dk, og er aldrig blevet skuffet over brugen af produkterne, vil helt klar anbefale denne hjemmeside, da den både er billig og har fantastiske produkter!

Hej Helena

Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med dine køb og gerne anbefaler os til andre.

De bedste anbefalinger

5 stjerner her fra... Der holdes hvad der loves. Tingene kommer indenfo den lovet tid. Man får altid svar hurtigt, hvis der er nogle spørgsmål.

Hej Cathrine

Det er dejligt at høre at dit køb levede op til dine forventninger og du hurtigt har fået svar på dine henvendelser.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

gode produkter og hurtig levering

Mine køb levede op til mine forventninger

Hej Anette

Det er dejligt at dit køb levede op til dine forventninger og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 store stjerner fra en første gangs bruger! Super nemt.

Jeg er ny bruger af web butikker og var lidt "bange" i starten, men det er faktisk nemt og sikkert. Mange gode og billige tilbud. Kan kun anbefales. Vh, Jeanette

Hej Jeanette,

Mange nye som prøver handel på internettet har lidt nervøsitet i starten, og det er der fuld forståelige overfor. Hos os kan du altid være 100 % tryg når du handler! Tak for alle de positive ord.

Mvh.
Lasse Christensen

Perfekt - intet andet!

Kan varmt anbefale Dealfighter.dk til alle, det er super fede deals, og da jeg første gang bestilte nogle white teeth, og de ikke virkede, kontaktede jeg dem, og fik pengene retur..

Så jeg vil klart købe hos dem igen, så snart jeg finder en deal, der passer til mig.
Men de har utroligt mange fede deals.

Hilsen Jeppe Deele

Hej Jeppe

Det er dejligt at høre at du har været tilfreds med dit køb selvom der var en defekt på varen.

Tak for hjælpen

Det virker fint :)

Hej Helle

Det er dejligt at du har fået den fornødne hjælp hos vores kundeservice.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Penge trukket før tid, op til 21 dage før varen blev afsendt

Da jeg gør Dealfighter opmærksom på dette får jeg blot en besked retur om, at det stod i betingelserne... Trist at man behøver og "læse det med småt" hos Dealfighter. Jeg vender nok retur som kunde igen i fremtiden, men lige nu har de da mistet lidt point på kontoen hos mig.

Hej Christoffer.

Det er ærgerligt at denne misforståelse opstod og vi arbejder hele tiden på at gøre disse ting tydeligere for vores kunder.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Interessante deals til gode priser

Jeg har handlet en enkelt gang, men har flere gange med stor interesse tjekket mange af de go'e og spændende deals.

Det er godt beskrevet, men jeg havde et spørgsmål til produktet jeg var interesseret i og det var super nemt at finde formularen til spørgsmål og jeg fik svar samme dag.

Hej

Det er dejligt at høre, at når du har haft spørgsmål til en vare, at det var nemt at finde vores kontaktformular og du hurtigt fik svar på dit spørgsmål.

WEEEEEEE - rene tænder. Super hurtig og god eksditioon

Fik et rigtig godt tilbud og måtte da bare slå til. Bestilte varen og 2 dage efter havde jeg varen i min postkasse. Dejligt og hurtigt. Kan kun anbefale Dealfighter til andre.

Hej Anne

Det er rigtig dejligt at høre at du er tilfreds med din vare og leveringstiden.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Fungerer som det skal

Dealfighter fungerer præcis som det skal. Og deres kundeservice bevarer deres mail hurtigt og venligt. Eneste lille minus er at der nogen gange er lidt lang leveringstid på nogen af deres deals og at dette står med ret små bogstaver. Så man bestiller noget som man tror kommer i næste uge og så går der lige en måned. Men ellers er jeg en tilfreds kunde

Hej Rikke

Det er rigtig skønt at høre at du er tilfreds med dit køb og vores kundeservice.

Vi arbejder hele tiden på at gøre sådanne ting tydeligere for vores kunder så der ikke opstår tvivl om hvornår man får leveret sin vare.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en god dialog, og hurtig service

Hej

Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

Super service!

Jeg havde købt et gavekort til nicehair.dk - men jeg fik ikke tilsendt nogen mail med koden til gavekortet. Jeg sendte dem mail omkring dette, og fik svar dagen efter med koden. Desværre virkede koden ikke, hvilket jeg erfarede da jeg skulle til at bruge den. Jeg kontaktede igen dealfighters kundeservice, som fandt mit ordrenummer ud fra mail og nummer (da jeg jo aldrig havde modtaget det første mail). Jeg fik hurtigt refundering af pengene, og ikke nok med det sendte dealfighter mig en gratis gave som undskyldning for besværet.
Selvom jeg ikke fik mit gavekort til nicehair.dk (hvilket jo er ærgerligt) er jeg alligevel yderst tilfreds med dealfighters hurtige og venlige kundeservice, det var super! Jeg vil ikke være bange for at handle med dem igen.

Sara

Hej Sara

Det er dejligt at høre at du trods lidt forhindringer omkring dit køb fik hjælp og der blevet fundet en tilfredsstillende løsning.

Awsome!

Køber en del hos Dealfighter. Sjove og gode varer. Har en hjælpsom Support, når der er problemer.

Hej Mikkel

Det er super skønt at du har været tilfreds med dit køb og vores kundeservice.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.