Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... Se mer
Företaget har svarat
Zeer tevreden over dit bedrijf. Vooral de communicatie is uitstekend: we ontvingen heel snel een reactie op onze offerteaanvraag en ook voorafgaand aan de bezorging werd alles duidelijk en tijdig afge... Se mer
Företaget har svarat
Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Se mer
Företaget har svarat
Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Se mer
Företaget har svarat
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De auto is precies als beschreven, we werden erg vriendelijk ontvangen. De deal met inruil van de oude auto was snel geregeld. Wij zijn zeer tevreden aan de terugreis begonnen!

Svar från Dealerleasing
Fijn geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Het inruilen van mijn oude auto was ook mogelijk. Ze denken mee met de klant.

Super super.
Goede communicatie , samen duidelijke afspraken maken.
Klantvriendelijkheid.
Helemaal top 😎

Goed geholpen , goede service ,vriendelijke mensen

Svar från Dealerleasing
Uitstekende service. Denken goed mee met de klant. Hebben ons echt goed geholpen. Verbazend goed zelfs

Svar från Dealerleasing
Snel geregeld, goed meegedacht en vriendelijk contact

Svar från Dealerleasing
Voor het eind van de contractperiode kunnen overstappen naar een luxere auto. Zeer snel en vakkundig geholpen.

Svar från Dealerleasing
Snelle reactie en komen afspraken na! Vraag naar Henry als je snel een auto nodig hebt!

Svar från Dealerleasing
Fantastische service fijne mensen hoog servicegehalte Henry top. Ga bijna aan mijn 7e auto beginnen bij ze..komen hun afspraken na ze zijn zeer flexibel... aanbevelen waard...afz harald maarschalkerweerd alegre advies

Svar från Dealerleasing
Ze zijn heel duidelijk en behulpzaam, nemen de tijd ervoor om een goede auto te kiezen

Svar från Dealerleasing
Fijne leasemaatschappij die altijd goed meedenkt. Prima prijs/kwaliteitverhouding en goede service!

Svar från Dealerleasing
Ivm repatriellering van mijn auto had ik ongeveer een maand een auto nodig om te overbruggen. Dacht.een auto te huren voor een maand maar dat bleek een kostbaar grapje. Tot ik tijdens mijn zoektocht ontdekte dat Short Lease een stuk goedkoper zou zijn. Met 1 telefoontje en het verzenden van kopierijbewijs was alles geregeld en kon ik een tijdelijke auto gaan ophalen.

Svar från Dealerleasing
Enorm geholpen door Sjoerd, deze jongen beheert veel kennis en ervaring en weet daarom goed hulp te verlenen daarom zijn wij er super blij mee. Ga zo door kerel!

Svar från Dealerleasing
Gewoon super service makkelijk alles te regelen. Plus je rijd in hele kort tijd je auto.
Bedankt!!

Svar från Dealerleasing
Een hele goede service, heb gekozen een Opel combo en ik kreeg het met Full opties! De auto is 100% schoon en lekker nieuwe, zoals verwacht! Zeer professioneel! Alles naar wens! Goedkoopste shortlease op de markt!

Svar från Dealerleasing
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.