Verschillende artikelen besteld
Verschillende artikelen besteld, gas, bbs en replica. Na opsturen nabv een dag later ontvangen.
netjes en snel geleverd. producten hebben goed prijs kwaliteitverhouding. Ik heb een replica, bbs en gas gekocht
Hier een magazijn besteld staat op voorraad dus netjes betaald incl verzendkosten , krijg mail terug niet op voorraad ? Dan sturen ze bericht u krijgt u geld terug € - 1,13 btw oplichting noemen ze dit Tevens staat er op de site dat het magazijn nog steeds op voorraad is ??????
Ik heb voor 230 euro aan producten besteld. Na 7 wekennog steeds niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd en berichten achtergelaten op hun website, maar ze geven geen reactie. Ik had van tevoren de reviews moeten lezen, dan had ik hier nooit besteld.
Netjes afgelverd vorig jaar, dit product kwam toen goed van pas want ik er een paar wedstrijden aan mee heb kunnen doen in België, na hem in de kast te hebben gelegd en na een maand geleden hem eruit te hebben gepakt en vollop met intresse weer hebben geschoten bleek het magazijn verbogen te zijn met het frame van het airsoft wapen. Ik praat hierbij over de AK-47, Dit is geen aanrader voor de airsoft community, zoek alsjeblieft een andere website want deze mensen verkopen alleen troep waarbij ze veel geld opmaken door dit goedkoop intekopen en weer te verkopen.
Spaar voor wat meer en krijg meer kwaliteit & plezier!
Alex
PS: Nuan mi mars
Ze reageren graag op een bestelling voor geld, ze reageren niet op een retouring van een kapot product
Sla aub deze website over en bespaar je geld, het zijn vieze oplichters die graag willen profiteren van jouw goedbedoelde centen.
Top levering binnen 3 dagen in huis,
Cyma 030
Ik heb de Airmax m4 gekocht en hij is netjes bezorgd. Deze website is betrouwbaar.
Ik heb hier een de volgende replicas gehaald:
-AK-47
-G36C
-P99
-PT24/7
Elk van deze wapens zijn kapot.
Toen mijn G36C kapot ging hebben wij hem terug gestuurd en ze hebben gewoon twee kapotte stukken samen geplakt en terug gestuurd.
Ik behandel ze super voorzichtig maar toch houden ze het geen WEEK vol.
Mijn PT24/7 heeft een Slide die er steeds afvalt.
Mijn AK-47 heeft een kapotte Charging-Handle.
Mijn G36C heeft een kapotte Barrel.
Mijn P99 Schiet letterlijk 50 meter ver..
Er staat in de descriptie van de wapens dat het van zeer duurzame en stevige materialen zijn gemaakt zoals metaal en hout.
*Letterlijk Kunststof trouwens*
Mijn AK-47 was van dun plastic en ABS als hout..
Mijn G36C was van buigbaar plastic..
Terwijl er letterlijk stond:
Metaal, Hout, etc.
Alles kostte mij in totaal rond de 200 euro.
Doe de Airsoft Community en jezelf een pleziertje..
En spaar gewoon voor iets beters..
150 euro'ish extra en je hebt iets waar je jaren plezier mee gaat hebben.
Het is het niet waard.
Mijn AK is ironisch genoeg verder kapot gegaan net.
Allemaal de moeders, airsoftwinkel.
Ik kreeg hem kapot thuis maar
Ik stuurde een mail en heb hem terug gestruurd kreeg ik meteen hulp ze gingen proberen te repareren maar was niet mogelijk ik had keuze om mijn geld terug te krijgen of een ander geweer van de zelfde prijs top zaak!
Beetje sceptisch geweest over de winkel ivm de opbouw site verwoording etc onderzoek gedaan en knoop doorgehakt.
Maar besteld en 3 dagen later in huis. Goede spullen goede prijs kwaliteit verhouding. Ben super tevreden!!!!
Ik bestel hier zeker weer!!!!
Ik heb nog niks bij deze winkel gekocht, maar wil dat wel gaan doen. Ik ben alleen aan het kijken of het wel betrouwbaar is of niet. Van wat ik heb gezien is het wel betrouwbaar, maar het kan ook zijn dat dit nep reviews zijn aangezien het er weinig zijn en de reviews zijn allemaal positief. Ik ga het gewoon proberen en dan laat ik wel weten of het gelukt is of niet.
heel goede website, betrouwbare levering en goede airsoft modellen!
Bestelde een airsoft geweer, kwam aan ja 1 of 2 weken en ben er super blij mee werkt perfect!
Door de Corona crisis niet op de zaak en de levering misgelopen, mailtje naar de webshop en direct een reactie en een dag later alles binnen! Super service
Besteld en binnen een paar dagen binnen met een gratis kadootje. Produkt volledig boven verwachting.
Na 2 bestellingen, en een derde aankomend vond ik het tijd om een review te schrijven over DeAirsoftWinkel. De eerste levering was snel, en helemaal goed, de tweede levering, was eveneens prima in orde.
Helaas was er een defect opgetreden na een tijde bij 1 van de geleverde replica's, nadat we dit gemeld hadden aan DeAirsoftWinkel hebben zij dezelfde dag contact opgenomen met ons en verteld dat we kosteloos een vervanging krijgen. Dat is enorm netjes!!! En zelfs boven mijn verwachting.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.