Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Se mer
Baserat på omdömen, skapat med AI
Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.
Hulda Lindgrens gata 6D, 421 31, Västra Frölunda, Sverige
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Alltid snabba leveranser, hemsidan är lätt att handla från,
Handlar man i butik är det alltid mycket trevlig och kunnig personal kan bara ge er fem🌟Mvh Camilla
Allt var smidigt. Från att hitta produkter till att betala

Svar från DCG Nordic AB
allt mycket klart o lätt att hitta. Bra beskrivningar för produkterna och hur man använder dom.

Svar från DCG Nordic AB
Alltid lika smidigt! Beställ, betala, vänta på paketet. DCG har aldrig gjort mig besviken.

Svar från DCG Nordic AB
Billigt - snabbt och väldigt bra produkter.

Svar från DCG Nordic AB
Här finns faktiskt allt jag behöver oavsett om det gäller hudvård, ett härligt te, eller min favoritsalva som lindrar mina griniga leder!

Svar från DCG Nordic AB
Jag brukar betala lätt med Klarna via min bank men nu skulle jag verifiera att det var jag och då skulle jag scanna pass eller annat. Jag funkar inte med sånt.
Det blev swish till slut.
Så egentligen är det Klarna jag är missnöjd med.

Svar från DCG Nordic AB
Det var lätt att beställa och att välja betalningssätt.
Ser fram emot leveransen.
Mvh
Gunilla Schönemann

Svar från DCG Nordic AB
Alltid lika nöjd med produkter rabatter, beställning och leveransen

Svar från DCG Nordic AB
Snabbt och effektivt att beställa, bra service och då man ringer blir man mottagen på ett trevligt och korrekt sätt.

Svar från DCG Nordic AB
Snabb service vilket är så uppskattat och bra produkter.

Svar från DCG Nordic AB
Jag är så glad att ni finns.
Lättsam snygg sida och lätt att söka på.
Lätt att beställa och betala.
Perfekt att ni har swish också.
Mycket snabb leverans, bra att man även kan beställa så man får varan snabbare.
Tack för att ni finns 💖🙋

Svar från DCG Nordic AB
Jag uppfattade inte att man kunde välja leverans

Svar från DCG Nordic AB
Enkelt och överskådligt system vid beställning av produkter.