David Packs Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,0

David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... Se mer

Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... Se mer

David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs… heel attent👍🏼 Het pakketje was ook goed beschermd met b... Se mer

1. Kartaffär

David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Onbereikbaar als het mis gaat

Is heel actief op insta, tiktok en alle social media kanalen. maar als het mis gaat met een bestelling.. dan totaal niet bereikbaar. meerdere keren probeert contact te leggen, insta, whatsapp. 0.0 antwoord. zeer spijtig

15 maj 2026

Niks ontvangen en geen contact meer...

Half april een bestelling geplaatst bij davidptcg. Dpd label zou zijn aangemaakt maar na 2 weken nog niets opgestuurd, 1 item bleek vertraagd te zijn. Hierna meerdere keren gevraagd naar en update maar inmiddels al een maand geen reactie meer gehad of iets ontvangen.

17 april 2026

Besteld maar nooit ontvangen en geen contact mogelijk

19 januari een pokemon collection day box gekocht bij davidptcg. Het zou 3 februari binnen moeten komen maar ik heb nooit wat ontvangen, hierop 5 mailtjes gestuurd over een tijdsspanne van 1.5 week maar er is op geen enkel mailtje gereageerd. Tot overmaat van ramp lukt het me ook niet om de creditcard betaling terug te draaien dus al met al geen positieve ervaring..

3 februari 2026

Gewoon top

Hij is eerlijk, goed bereikbaar, helpt als het nodig is en de prijzen zijn/waren eerlijk

1 december 2024

Topsite met supersnelle en degelijke verzending

Online een aantal booster setjes gekocht bij David, en buiten het plezier om er naar te kijken bij het uitpakken op TikTok werd het super de luxe ingepakt en opgestuurd. De waardevolle kaarten allemaal in sleeves en toploaders en het geheel omgeven door pakketopvulling om schuiven tegen te gaan. Daarnaast ook nog eens zeer snel opgestuurd.

11 november 2024

~David

Hij werd boos om een sarcastische grap

Hij werd boos om een sarcastische grap, direct bannen ipv context vragen

7 november 2024

Beste,

Bedankt voor uw review! Jammer om te lezen dat dit een 1-ster review is. Maar ik begrijp het wel, het is natuurlijk heel vervelend om gebanned te worden van een livestream. Helemaal als u het zo naar uw zin had.
Echter, uw gedrag in mijn live was dermate vervelend dat wij genoodzaakt waren om u te verbannen.
Dus nogmaals, erg logisch dat u een 1-ster review achterlaat. Ondanks dit wil ik u het beste wensen en wellicht vind u een andere livestream die beter bij uw normen en waarden past.
Succes!

Pokémon

Goed bedrijf nette shop goede kwaliteit

16 oktober 2024

Bedankt voor je review!

Gezellig, meegaand en professioneel

David is iemand die altijd gezellig is tijdens de livestream. Hij is zeer meegaand als je iets specifieks wilt doen met je bestelling. De bestelde booster box kwam netjes en zorgvuldig ingepakt binnen.

10 oktober 2024

Top!

Fijne gozer. Goede livestream en snelle verzending

9 oktober 2024

Supper

Is echt al met al super goed.

3 oktober 2024

Goed bedrijf

Zeer vriendelijke eigenaar. Een paar bestelling geplaatst en alles wordt zeer net ingepakt en verstuurd.

Tiktok het is een wortel geen mes.

25 september 2024