Dansk Strøm Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hjælpsomme og god service, der faktisk svare når man har et spørgsmål og ja min elregning er faldet med over 100kr om måneden. Tak for at være et ærligt selvskab.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ulovligt telefonsalg, da jeg ikke har givet tilsagn om at Dansk Strøm må kontakte mig. Det lugter langt væk af uærlige salgsmetode og et selskab, der er ude på at snyde folk. Har klaget til Forbrugero... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super hjælpsomme og god service

12 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hokd jer fra dette korrupte selskab!

Hokd jer fra dette korrupte selskab!! De sender regninger for strøm man ikke har brugt. Har opkrævet for mange penge aconto som de ikke tilbagebetaler. Jeg forstår ikke hvordan staten giver dem lov til at fortsætte deres virksomhed. De stjæler jo folks penge. Det er rene mafiametoder!

25 juni 2026

Blev ringet op uopfordret

Blev ringet op uopfordret. Løjet om at ‘vi havde snakket for nogle måneder siden’ og forsøgte at sælge mig et produkt jeg ikke var interesseret i. Fup firma med fup sælgere. Jeg er meget nysgerrig på hvem der har solgt mine oplysninger til dem.

5 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min oplevelse ligner én til én Niels…

Min oplevelse ligner én til én Niels Husted. Jeg blev ringet op med nummeret 70 14 65 44 og lavede aftale om, at jeg skulle modtage et skriftligt tilbud på billigere el. I stedet modtog jeg en bekræftelse på skift af elleverandør uden på noget tidspunkt, hverken skriftligt eller mundtligt at have medgivet min accept til et leverandørskift og uden i øvrigt at have givet dem mine kontooplysninger. Hvordan det kan lade sig gøre, er mig en gåde, men I er for længst anmeldt til Forbrugerombudsmanden.

8 juni 2026

Fusk

Fusk!
Jeg skulle have modtaget et tilbud via e-mail, men i stedet for et tilbud blev jeg flyttet til deres elleverandør uden nogen form for samtykke.

9 juni 2026

TYDELIGVIS FUSK!

TYDELIGVIS FUSK!
Jeg blev ringet op i dag af en sælger, som informerede om, at han godt kunne sende tilbud på mail, men at hvis jeg så ikke svarede nej tak til den, så ville jeg blive meldt til uden videre.

5 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Med ærlige ord er jeg nødt til at sige

Med ærlige ord er jeg nødt til at sige, at det er kamphamrende ærgerligt, at anmeldelserne herinde ser så skidt ud. Jeg fik et opkald. En fantastisk chef ved navn Preben. Han formået, at få mig ud af velkommen, få min tilgodehavende penge ud. Han hjalp mig med at kontakte dem og fortælle ordret hvad mailen skulle indeholde.

Udover det har jeg fået en el regning som er fantastisk. Jeg gik fra at betale omkring de 280-300 kroner om måneden til kun 183,43 korner den her måned.

Tak til Preben og Dansk strøm

16 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

en sælger ringede ulovligt til mig og…

en sælger ringede ulovligt til mig og fyrede usandheder med at de har ringet til mig et halv år siden og vi havde aftalt, de skulle ringe halv år efter. FUSK. Har aldrig snakket med dem og ved ikke hvor de har fået mit nummer fra. Sendte straks en klage til forbrugerombudsmanden for ulovligt markedsføring

2 juni 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.