De behandler desværre ikke deres…
De behandler desværre ikke deres medarbejdere på den bedste måde, efter der er kommet ny planlægger/leder.(svigerdatter)
Det er så ærgerligt.
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Det er så ærgerligt.
Min 1-værelse skulle gøres ren på alle tilgængelige flader. Var blevet et hul pga. manglende indsats fra min side.
Men derudover fik jeg også
1) samlet mine rodedynger i mere kompakt form så der kunne gøres rent endnu flere steder
2) min opvask taget, så jeg kom i bund med den (har ikke opvaskemaskine)
3) fjernet spindelvæv (der var mange)
4) min køkkenvask gjort ren (hvor man snart ikke kunne se metallet for snavs)
Jeg er *så* glad og taknemmelig, nu ligner min lejlighed et sted hvor der bor nogen, det var ikke tilfældet før.
Er SÅ glad for Margit ❤️
Ikke nok med at hun er dygtig til sit job, hun er også et dejligt menneske ❤️
God og effektiv rengøring.
Sød og imødekommende rengøringsassistent.
Hurtig tilbagemelding efter henvendelse
Det er dejligt at det er den samme der kommer hver gang, og at hun er meget fleksibel.
Vi fik Dansk Rengøringsservice til at rengøre et helt hus i alle rum fra inderst til yderst.
De kom og inspicerede opgaven. Vi fik tilsendt et tilbud, som vi accepterede med det samme.
Der blev aftalt en dag for udførelsen. De kom præcis kl.06:30!!
2 profesionelle kvinder kom og ordnede det hele. Køkkenskabe, køkken, bad, bryggers, alle rum - med ekstra polering af trægulve.
Det blev så flot!
De gik 9 timer senere med et fuldstændig fantastisk resultat, som vi aldrig selv ville have kunnet gøre det.
Meget professionelt udført. I høj kvalitet.
5 stjerner herfra.
Tak for veludført arbejde!!
Vi leje deres festlokale og skulle indbetale et depositum på 1500 kr., men dette viste sig at dette slet ikke var et depositum, men skulle ses som 1. rate af det der skulle betales. Denne besked fik jeg fra dem, da jeg rykkede for mit depositum.
Så i stedet for at vi troede vi skulle give 3000 kr. for leje af 1 dag, som de havde skrevet, så har vi så giver 4500 kr. Skal dog lige sige at de havde skrevet med småt, at de ikke tilbagebetalte depositummet, men mærkelig nok de papir jeg skulle udfylde skulle jeg skrive mit kontonr. hvilket jeg gik ud fra at det var til, tilbagebetaling af depositummet og derfor fik jeg ikke lige læst det med små. Da jeg vil mene, at depositum betyder, at man får depositummet tilbage hvis alt er som det skal være.
Lokalet er slet ikke de 4500 kr. hver.
Ydermere manglede vi generelt info. om hvordan deres udstyr virkede, hvor porcelæn, glas mm. hvor det var henne.
Kan ikke anbefale dem
Et rengøringsfirma der behandler deres medarbejdere af h til. De har ingen overenskomst. Kører deres medarbejdere ud så de Intet overskud har.
Når man ringer og melder sig syg får man ingen god bedring med på farten og bliver lidt halvsvinet til når man ringer og melder sig syg.
Lønnen er semi god.
Flere medarbejdere har flygtet over i andre rengøringsfirmaer fordi de netop behandler deres medarbejdere dårligt.
Vi har haft Dansk Rengøringsservice Aps til at gøre rent I vores ejerforening. Dette var ikke en success. Trappe opgang blev mere og mere sort/beskidt for hver gang der angiveligt blev gjort rent. På trods af mange henvendelser til Dansk Rengøringsservice hjalp det ikke på kvaliteten af rengøringen. Desuden har vi observeret medarbejdere komme for at gøre rent, men blot tilbragt nogle få minutter I opgangen uden at gøre rent. Det kan ærgre mig at vi holdt ud så længe som vi gjorde. Det har bestemt ikke været pengene værd. Jeg kan ikke anbefale Dansk Rengøringsservice Aps.
Bookede jer til rengøring af min lejlighed jeg skulle fraflytte.
Al korrespondancen op til selve rengøringen gik smertefrit.
Da jeg dagen efter rengøringen, skulle til flyttesyn i lejligheden, konstaterede jeg en aldeles mangelfuld rengøring, som ikke levede op til det aftalte. Samme dag, gjorde jeg pr mail opmærksom på dette.
Dette var tilbage i August måned 2016.
Jeg har siden intet hørt fra jer, andet end fakturaer og rykkere fra jer, som jeg naturligvis hver eneste gang gør indsigelse mod. Uden nogen kommentarer fra jer.
Rettet til 2 stjerner efter samtale med firmaet
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.