Dansk Bilimport ApS Omdömen 150

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejligt med den professionelle assistance til import af vores nye bil, samt den efterfølgende praktisk håndtering af import processen .. Tak Frank. I øvrigt kan jeg nævne, at økonomien til gennemfø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dansk Bilimport får min bedste anbefalinger. Niels og Frank er begge meget serviceorienteret og leverede gennem hele forløbet god kommunikation og gode løsninger. Vi fandt i samarbejde med Niels... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Dansk Bilimport i forbindelse med importen af min Mercedes EQE. De stod for hele processen fra forhandling og afhentning i Tyskland til indbytte af min gamle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Selv hvor der opstod akutte problemer pga. Biltransport af tysk forhandler forulykkede med den bestilte bil som endte med total skade. Der var Frank utrolig be... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Informationen kommer från olika externa källor

Fra drøm til nøgleklar! ### Vi tager ansvaret for hele processen hvor vi afklarer Nice og Need to have, økonomi og afstemning af aftale, så vi kan finde det perfekte match, derefter sender vi fysisk vores folk til bilen, tjek og tryghed for hvad vi køber (vi kører hellere derfra end at hjemtage noget vi er i tvivl om!), service, klargøring, Fejlfri Brugtbilattest, syn, AFGIFT, leasing (flexleasing, splitleasing el. privatleasing, SANTANDER finansiering og endelig nummerplader, som vi har i huset. Vi tilbyder garanti i 12, 24 og 36 mdr. til fornuftige penge med god dækning. Vi er stolte af at vi kan levere en total-løsning, helt enkelt og trygt. Er du til "Gør det lidt selv" løsningen, så ring på 62 21 12 22, så finder en model som matcher dine behov for transparens og kontrol igennem processen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Frank er et fantatisk menneske

Det er indtil videre min bedste bilkøb oplevelse. Frank er forstående og hjælper med alle detaljer. Selv om det var en bil i den laveste prisklasse, så var Frank altid til at få fat på og uddybe svar og spørgsmål. Det er den bedste bilkøb jeg har lavet og min dyreste :). Købt en luksus Ford Mondeo stationcar fra 2002 (Diesel), alt var som Frank sagde, og jeg er meget glad for min bil. Tak for alt Frank. Det er ikke sidste gang jeg køber bil hos Frank.

21 mars 2017
Logotyp för Dansk Bilimport ApS

Svar från Dansk Bilimport ApS

TUSINDE TAK

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Frank og Bent fra Dansk Bilimport gjorde det til en rigtig fin oplevelse at købe en brugt bil, hvilket jeg i udgangspunktet var lidt nervøs ved. De leverede endda den service at køre bilen fra Fyn til Sjælland, så jeg kunne se den, uden at skulle garantere at ville købe den.

10 november 2016
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Køb af BMW X1

Vi havde i længere tid søgt efter en SUV (Audi, Mercedes eller BMW).
Vi ringede vi søndag formiddag og spurgte om han var klar til at lave en byttehandle og det var han. Mandag eftermiddag kørte vi så vi til sydfyn og kørte hjem 2 timer senere, i en "ny" BMW X1 - lige den bil vi havde efterspurgt :)
Frank fra Dansk Bilimport kan vi rolig anbefale, han er hurtig, reel og ærlig.

Anne & Michael Stage

5 oktober 2016

En god handel

Fin bil til fin pris. God service - også efter køb.
Konceptet med at få skaffet sig drømmebilen hjem fra udlandet fungerer faktisk! Du ringer bare!
Der findes mange historier om brugtvognsforhandleres evne til at rippe kunderne for penge. Hvis jeg blev snydt, opdagede jeg det i hvert fald aldrig. Bilen forstod det heller ikke; den er fantastisk!

13 juli 2016

Ihærdig service

Jeg havde den glæde at kontakte Dansk Bilimport vedr hjemtagelse fra Tyskland. Jeg endte med at købe en bil selv i DK så jeg kan ikke bedømme selve forløbet. Men den service og ihærdighed jeg mødte fra virksomheden var fuldstændigt outstanding. Gennemsigtige priser, høj kvalitet og en nøjsommelig ildhu for at imødekomme mine ønsker. Skulle jeg nogensinde trække en bil hjem ville jeg med sikkerhed bruge denne virksomhed!

10 mars 2016

Professionel og nærværende bilhandel

At købe en brugt bil til +230.000 kr. hos en bilforhandler man ikke kender er en tillidssag og det må jeg sige at Dansk Bilimport mestrer til fulde. De har mest fokus på at tage specialbiler hjem fra udlandet til kunden. Jeg købte en VW Touareg fra udstillingslisten som indfrier flere års bildrømme om en lækker herrevogn med alt i udstyr og en potent V6 motor med rigelig trækkraft. Det er et superstærkt match og en sand fornøjelse at køre den bil. Touareg-en blev leveret personligt til min adresse som fuldt tanket, nyklargjort, nysynet, fuldt serviceret og flere vigtige sliddele blev skiftet inden leveringen og der fulgte naturligvis en komplet og fejlfri FDM attest og 6 mdr. garanti med i handlen. Dansk Bilimport er yderst grundige og professionelle i bilhandel og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Der var ingen diskussion – var der noget på bilen, så skulle det laves indenfor garantien for de lever af glade kunder i mange år frem. De får helt fortjent 5 stjerner for en bilhandel jeg ikke har oplevet så professionelt før – og jeg har alligevel købt en del biler gennem årene.

21 december 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.