Danish Fuel Original Jerry Cans Omdömen 15

4,5

Företagsinformation

1. Möbelaffär
  2. Butik med kökstillbehör

Informationen kommer från olika externa källor

Buy your own Bar Cabinet, Suitcase or Unisex cabinet made of Jerry Cans from World War II - Redesigned and handcrafted in Denmark of Danishfuel.com

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu igen bestilt og modtaget et…

Jeg har nu igen bestilt og modtaget et Bathroom Cabinet fra Danish Fuel. Jeg er fuldstændig vild med det toplækre design. Det er ikke kun praktisk til opbevaring, men nærmest et kunststykke i sig selv. Endnu en gang er jeg helt benovet over hvordan både vejledning, produkt, kvalitet og service er helt i særklasse. At udtænke en så suveræn genanvendelse af en gammel brugsgenstand og herefter videreudvikle designet til perfektion er ganske enkelt en genistreg! Jeg er stolt over at René Sundahl og Danish Fuel repræsenterer Danmark på verdenskortet.
Topkarakter herfra!

24 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De hjalp mig med at få ombyttet en…

De hjalp mig med at få ombyttet en model jeg havde købt brugt, jeg ikke var så glad for.

Har under hele korrespondancen fået hurtigt svar (ofte samme dag) og Danish Fuel er gået ud over hvad man kunne forvente for at gøre mig tilfreds.

Er nu endt med en sort cabinet, der er af ypperste kvalitet.

Fremragende servicd. Tusind tak.

12 december 2021

Service Service Service

Jeg har lige modtaget mit barskab fra Danish fuel, efter at have skrevet frem og tilbage i weekenden med René da jeg ønskede noget specielt. Aldrig før har jeg oplevet en så god service. Jeg ville give 10 stjerner hvis man kunne for service og venlighed - og 10 stjerner for kvalitet og design.
Mange tak til René

29 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis jeg dog bare kunne give flere stjerner!

Har lige modtaget det fedeste barskab og shaker sæt fra Danish Fuel og begge dele lever fuldt op til forventningerne - og mere til!
Super flink service og vejledning undervejs i bestillingsprocessen samt kvik levering.
Ville blot ønske, at jeg kunne give dette unikke og eksklusive brand flere stjerner.

10 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service and awesome product

I just bought a Danish Fuel bar cabinet for my son for his 18th birthday. He is so pleased - the cabinet is just cool and unique - the whole concept with the upcycling is great and I love that the quality is high-end on all details. I would definitely recommend this bar cabinet for anyone searching for a special and original gift – or for them selves  Great service too.

2 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God gin og fantastisk kundeservice

Har fået denne gin før - kan klart anbefales, især med anbefalet tonic.

Gin og hjemmeside er lækker.
Bestilling gik nemt. Efter jeg havde bestilt, spurgte jeg kundeservice om levering til PostNord pakkeshop kunne blive muligt, da jeg ligesom mange andre er på arbejde samtidig med budet - indenfor 5 min. fik jeg svaret at - dét kunne det! :-)
Vi skrev flere beskeder frem og tilbage, jeg fik svar hurtigere end jeg selv var om at skrive igen. Instant kundeservice, endda med de rigtige svar - perfekt herfra.

26 september 2019

5 stjerner!

Kvalitet og god kundeservice er desværre ved at være en sjældenhed i Danmark men Danish Fuel opfylder begge dele til 5 stjerner.

Det kunne andre virksomheder altså lære lidt af!

15 april 2019

Super god service

Super god service. Virkelig flotte produkter. Har barskab og toiletskab. Selvfølgelig har de buler da de jo har været brugt før, men lakering, træ og spejle er helt i top. Fungerer super godt i hverdagen samtidig med at de skiller sig ud og bliver set.

4 januari 2019

Den bedste service i år <3

Rene var sød og hjælpsom i telefonen og jeg fik en skøn mail da pakken var sent afsted. Jeg modtog den dagen efter og nu kan jeg ligge den under træet. Af hjertet tak.
Fortsæt den gode service.

Glædelig jul og godt nytår

23 december 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.