Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvaliteten er helt i top, lækre farver og kort leveringstid. Jeg er så glad for min bestilling via netshoppen. Deres uld-body og heldragt er blød som silke, detaljerne er så fine med lækre syninge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lang lang lang leveringstid og da ordren endelig bliver sat i gang, passede deres varelager ikke med webshoppen.. Men blev kontaktet og fik lov til at få en anden jakke nærmeste efter eget valg, ude... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestilte en jakke på webbutikken torsdag og blev ringet op mandag formiddag (af en i øvrigt venlig ansat), da de ikke længere havde den vare, jeg havde bestilt, på lager. Jeg blev foreslået samme vare... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var super fine ting jeg modtog

Det var super fine ting jeg modtog. Og hurtigt. Jeg vil til hver en tid gerne købe her igen, også fordi deres varer til børn ikke indeholder skadelig kemi. Fem ⭐️ herfra

27 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte i går aftes og næste…

Jeg bestilte i går aftes og næste formiddag ville jeg have en ekstra varer med i samme ordre men det kunne jeg ikke for nu var i ved at pakke min ordre. Det synes jeg er så meget dårlig service for pakken er jo ikke afsendt endnu. Dette har jeg aldrig oplevet ved andre online firmaer🤨Øv en dårlig behandling

21 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvalitet og service i top.

Det sidste køb, var en helt fantastisk softshell jakke, både kvalitet og service var i top. Sidste år købte jeg 2 regnfrakker, som jeg er overmåde tilfreds med . Kan kun anbefale Danefæ.

25 september 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Stærk kemisk lugt

Stærk kemisk lugt
Købte en bunke tøj, og det fra mærket Danefæ var fint. Men en bluse forhandlet af Danefæ havde en meget stærk kemisk parfumestank, som smittede af på andet tøj og vaskemaskine. Det tog mange vaske at få den kemiske lugt ud af maskine og øvrigt tøj igen, og selve blusen har stadig en kraftig stank. Skrev til Danefæ, som var noget uforstående overfor problemet, og naturligvis ikke ville tage produktet retur. De var dog venlige at kontakte producenten (Timm og Simonsen), som kunne oplyse, at “The smell that the ithems have is a perfume that is applied at the end of the dyeing cycle and is made like all cosmetic products, with an alcoholic base and with perfumed essences.”, men Danefæ ser ikke dette som et problem for fx allergikere eller andre, der ikke ønsker sig badet i parfume. Begge mener, lugten går væk efter få vaske, men det gør den slet ikke. Produktet er ubrugeligt for allergikere trods mange vaske, og den unødige kemi er miljøskadelig (som al skyllemiddel er). ... Læs mere

9 oktober 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

TOTALT TARVELIG KUNDESERVICE

TOTALT TARVELIG KUNDESERVICE
Har haft min 5. regnfrakke fra Danefæ i 1½ år og har slet ikke brugt den. Frakken binder fortsat i lynlåsen og det er tydeligt den stort set ikke har været brugt. Men der kommer vand ind gennem syningerne og lommerne er plaskvåde når det bare regner lidt. Jeg kontakter danefæ men får en flabet kundeservicemedarbejder som siger at når jeg ikke har reklameret inden for 6 måneder kan de intet gøre. De ikke så meget som vil se frakken og hentyder til at jeg sikkert har behandlet den forkert... helt sikkert. Danefæ kunne jo starte med at spørge hvordan jeg havde brugt min frakke?? De kunne jo starte med at se på den?? Nå det er nok sidste gang man gider lægge over 1000 kr for en regnfrakke i det firma.

8 juni 2022

Fantastisk kvalitet!

Jeg har lige købt en vinterjakke til min søn. Plejer altid at være tilfreds med Danefæs produkter, men blev alligevel overrasket over, hvor fantastisk kvaliteten var. Design og materialevalg/trykknapperne/lynlås/foer/reflekser etc. har sammen skabt den sublime vinterjakke, som jeg er sikker på vil holde til masser af leg ude i det dansk vintervejr.
Leveringstiden tog et par dage og det var jeg fint tilfreds med.

8 september 2016
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nemt at bestille

Dejlig og nem hjemmeside som frister til mange gode køb, altid god service hvis man skriver med spørgsmål. Savner fri fragt noget oftere, vil købe der oftere når jeg lige mangler hvis jeg ikke skulle betale for fragten:-).

3 mars 2016

Super oplevelse

Selvom jeg bare køber et stk. tøj, som i øvrigt er på tilbud, får jeg stadig en gave med, og samme gode behandling. Det er bare i orden. :-)

1 december 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og hurtig service 😊

Jeg bestilte to bodyer og to trøjer, jeg modtog det efter 2 hverdage, så alt var fint. Jeg åbner den ene body og ser at trykket er krakeleret. Jeg ringer til dem og bliver bedt om at sende et billede på mail, det gør jeg og efter max en time har jeg modtaget en mail om at den ombytter de. Samme dag modtager jeg en mail om at pakken er afsendt. Idag er pakken så kommet med en ny body, et ark klistermærker og et postkort hvor der står skrevet " du smider bare den anden ud".
Sikke en service!! ;-) det er bestemt ikke sidste gang jeg har købt Danefæ 😊

9 oktober 2015

Helt igennem fantastisk

Jeg elsker at handle hos Danefæ, de er så søde og rare. Hjælper altid hvis der er behov for det, de er gode til at guide til de rigtige størrelser OG så fungere deres tøj bare - fedeste kvalitet ever...

Thumps up her fra hele vejen

30 september 2015

Nemt

Bestilte forskelligt tøj, og havde det 2 dage senere. Så er det vel som det skal være?!

16 september 2015
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.