Klockan överensstämde bra med vad jag förväntade mig. Blankare än jag upplevde från bilderna. Matt finish hade gett färre reflektioner. Dottern kommer iaf bli glad. Snabb leverans och svarade på Mai... Se mer
Stort utbud och fina klockor.Välgjorda och helt enligt förväntningarna,tomten är nöjd,och det blir säkert barnen också på julafton. Snabb leverans och inget som klickade vid best.
Dottern gillar gympapåsen jättemycket, med hennes namn på. Den känns lite tunn men då vi just fått den kan jag ej säga något om kvaliteten på den.
Personliga produkter, vackra väggklockor och Dalahäst souvenirprodukter i stort utbud. Snabb leverans och låga priser. Är du inte nöjd med den beställda produkten? 100 % återbetalning - även för enskilda produkter. Detta är vår garanti för våra produkter.
Skogsvägen 9, 71231, Hällefors, Sverige
- +46700476564
- info@dalastil.se
- dalastil.se
Rekommenderas verkligen !
Snabb leverans och inget som klickade vid best.

Svar från Dalastil
Jättefint örngott m motiv o namn
Jättefint örngott m motiv o namn. Löttvöttat🐇

Svar från Dalastil
Fantastisk klocka och Kundservice!
Fantastisk klocka och Kundservice!
Lära sig klockan har varit en utmaning för våra barn med Npf-diagnoser, redan efter några veckor med klockan har det blivit stor skillnad för våra barn. Kundservicen är på topp och kommer definitivt handlas mer.
Jag har köpt jättefin klocka
Jag har köpt jättefin klocka. Snabb leverans, Jag är jättenöjd.
Har köpt en jättefin mugg.
Har köpt en jättefin mugg.
Jätte nöjd, snabb leverans.❤
Snabb leverans, fina vattenflaskor som barnen älskar! 🥰

Svar från Dalastil
Är supernöjd med en väggklocka som jag…
Är supernöjd med en väggklocka som jag beställde till mitt barnbarn 👍🏻 Bra service och fint bemötande plus jättefina produkter till bra priser!

Jättefin väska
Beställde en väska med dalahästmotiv.
Mycket fin,både bärhandtag och avtagbar axelrem.Egentligen en datorväska men passar jättebra som vanlig väska.
Snabb leverans.
Fint och kreativt hantverk (och…
Fint och kreativt hantverk (och prisvärt) samt relativt snabb leverans
Mycket fina ooch personliga produkter
Mycket fina och prisvärda personliga produkter för barn. Snabba leveranser.
Dottern gillar gympapåsen jättemycket
Dottern gillar gympapåsen jättemycket, med hennes namn på.
Snabbt leverans & fina produkter.
Jättefina vattenflaskor och snabb…
Jättefina vattenflaskor och snabb leverans.
Kommer köpa mer från dalastil 😍
Jättefina blev de personliga…
Jättefina blev de personliga namnmuggarna jag beställde. Snabb leverans direkt till brevlådan. Tog bara 4 dagar från beställning tills jag fick dom. Bra priser och betalnings alternativ. Mycket trevligt bemötande när jag ringde och fråga lite. Kan verkligen rekommendera Dalastil.😀
Mycket snabb leverans till brevlådan
Mycket snabb leverans till brevlådan. Beställde två personliga gymnastikpåsar. Kanonfina!!
Bra priser & produkter, snabb leverans
Jag beställde sju personliga barnmuggar och blev jättenöjd! Bra priser, väldigt snabb leverans (till brevlådan) och muggarna var fina. (Kom ihåg att deras vanliga muggar är samma storlek och material som barnmuggarna, jag kikade därför under båda kategorierna även om jag enbart skulle köpa julklappar till barn).
Bra produkter och trevlig säljare…
Jag har nyligen köpt personliga gympapåsar och vattenflaskor, och jag är mycket nöjd! Kvaliteten på produkterna är enastående.
Dessutom var säljaren jag hade kontakt med mycket trevlig och tillmötesgående.
Nystartat företag med brett sortiment…
Nystartat företag med brett sortiment och nytänkande. Fantastisk fina erbjudande. Passar perfekt som present, väggklockor till förskolor, skolor, personliga muggar, Dalahäst motiv mm. Snabba leveranser.
Klockan överensstämde bra med vad jag…
Snabb leverans och svarade på Mail på helgen. Kan tänka mig att handla där igen.
Rekommenderas varmt!Jag är verkligen…
Rekommenderas varmt!Jag är verkligen nöjd.