Dit bedrijf heeft VANAF prijzen op hun website staan die je niet kunt kopen. Alle opties zijn duurder. Tekstboek voorbeeld van misleidende reclame.
Det här tycker kunderna
Slechte service en teleurstellende klachtenafhandeling Bij het plaatsen van mijn bestelling heb ik direct per mail gevraagd of ik montageblokjes nodig had, inclusief een foto ter verduidelijking. O... Se mer
ca. 1,5 jaar geleden verduisterend gordijn combinatie met plise gordijn voor Velux dakraam besteld. Beide kort na elkaar defect. Dit gemeld bij dakraampje.nl en het werdt meteen geregeld, na h... Se mer
29 september betaald… geen levering door wanprestatie bezorgdienst DPD…21 november van hetzelfde jaar pas geld terug! Verschuilen zich ten onrechte achter tussenleverancier Velux. Als enig pluspun... Se mer
Dit bedrijf heeft VANAF prijzen op hun…
Slechte service
Slechte service en teleurstellende klachtenafhandeling
Bij het plaatsen van mijn bestelling heb ik direct per mail gevraagd of ik montageblokjes nodig had, inclusief een foto ter verduidelijking. Op deze mail heb ik nooit een reactie gekregen. Tien dagen later werd alles geleverd, en bleek dat de montageblokjes helemaal niet nodig waren.
Pas nadat ik een klacht indiende kreeg ik eindelijk een reactie, maar die stelde weinig voor. Gratis retourneren wordt niet aangeboden, een tegemoetkoming ook niet. De toon en inhoud van de reactie waren ronduit teleurstellend.
Als het bedrijf gewoon tijdig had gereageerd op mijn mail, had dit allemaal voorkomen kunnen worden. Voor een gespecialiseerde webshop is dit een erg laag niveau van service. Niet aanbevelen.
In December 2 velux rolgordijnen…
In December 2 velux rolgordijnen besteld,
nu bijna 4 maanden verder en nog steeds niets binnen, telefoon en mail word gewoon niet beantwoord zeer slechte service.
slechte communicatie
Ik heb op 13 januari een bestelling geplaatst voor een bedieningsstang voor een velux raamdecoratie. Tot op heden nog niks ontvangen. en er word slecht gereageerd op mijn mail. krijg constant meldingen dat het in sorteercentrum is aangekomen, maar helaas niet bij mij.
En op de vraag of ik mijn geld kan terug krijgen, daar krijg ik geen reaktie op.
Dakraampje; zeer klantonvriendelijk als dingen anders gaan
Oorspronkelijk erg bij met dakraampje.nl in eerdere bestellingen. Ze zijn goedkoop en leverden op tijd. Maar mijn laatste bestelling van een verduisteringsgordijn was een zeer negatieve ervaring. Bij het invullen van het scrolldownmenu (GGL-PK08) was het al onduidelijk. Ik kreeg op de leveringsbon die gecontroleerd moest worden verschillende codes, waar P08 maar ook PK08 op stond, dus ik heb hier niet heel veel aandacht aan besteed. Ik kreeg niet de bedoelde bestelling (GGL-PK08). Bij levering merkte ik dat de raambekleding ca 6 cm te kort was. Bij de controle of ik zelf wel het goede besteld had, merkte ik al dat het scroll downmenu niet goed lijkt te werken, en dat ik bij hetzelfde product uitkwam. Bij het bellen van de klantenservice krijg je een bandje, je kan blijkbaar niet iemand te woord krijgen. De meneer of mevrouw die mijn mail behandelde was communicatief zeer slecht en onvriendelijk. Diverse pogingen van mij per mail om toch iemand te spreken voor het bespreken en het goede product toch opnieuw te bestellen op de juiste manier, werden afgedaan met 1 zin 'als je de juiste code invult krijgt u het juiste product'. En geen persoon aan de telefoon. Na 10 mails heen en weer te hebben gestuurd, waarbij de meneer of mevrouw eigenlijk geen enkele vraag van mij heeft beantwoord ben ik helemaal afgehaakt met dit bedrijf.
Een tevreden klant
Ondanks de vele negatieve reviews die ik hier had gelezen wil ik toch ook mijn ervaring delen.
Ik heb op vrijdag een verduisteringsgordijn en een jaloezie voor Velux ramen besteld.
Een uurtje later heb ik een mailtje ontvangen ter controle en de vraag voor een foto van het kenplaatje op te sturen. (was niet verplicht maar voor de zekerheid). Maandag daarop een tracking nummer gekregen en dinsdag de bestelde goederen ontvangen. Alles compleet en correct volgens de order.
Dus 4 dagen na bestelling gordijn en jaloezie in huis in België.
Ik had ook een offerte bij een lokale Velux dealer opgevraagd en daar was het 2 a 3 weken wachten en €98.00 duurder. Ik kan niet anders dan super tevreden zijn.
"Thuisbezorging" wassen neus.
"Thuisbezorging" wassen neus.
Bezorgkosten bijna €10 maar:
*Tegen belofte in bezorgd op servicepunt.
*Gebrekkige engelstalige track&trace communicatie.
*Geen bezorgnotificatie/bezorgmailtje.
*Geen afhaalcode.
Het Velux rolgordijn (perfect) na 2 afhaalpogingen bij Schuro servicepunt gemonteerd. Blijkt dat Schuro mijn pakket zes dagen ongescand laat liggen. En ik maar wachten op een afhaalcode.
De klantenservice reageert snel maar onderneemt geen actie nadat ik meldde dat de bezorging spaak liep.
Bestel hier niet! Troep!!!
Bestel hier niet!! VELUX verduisterend rolgordijn dakraam, 1 voor 1 naar de *****. Door gewoon rustig omhoog te schuiven en alles laat al los. Letterlijk troep!!!
Goede service, kwaliteit en scherpe prijzdn
Tijdens montage tussen de pannen wat onderdelen verloren. Binnen dezelfde dag zijn deze onderdelen nieuw op de post gezet.
Daarnaast ben ik zeer tevreden over de spullen die ik heb besteld en ook de prijzen zijn scherp. Zeer tevreden dus.
Onbeschoft bedrijf
De producten op zich lijken prima. Maar het is een onbeschoft bedrijf wat niet normaal kan of wil communiceren en onjuiste informatie geeft over de producten. Ga vooral naar een van de andere bedrijven die ook in dakraamgordijnen etc. handelen!
Zeer on klantvriendelijk
Nadat ik een hor had besteld die een foute code had heb ik met hun gechat en gevraagd of ik deze ook voor een andere code kon gebruiken of dat ik hem moest retourneren en een nieuwe bestellen. Ze reageren alleen terug in de chat met; gesprek opgelost en sluiten de chat. En een bericht We zijn volgende week gesloten vanwege vakantie dus heb ik netjes een week gewacht om terug te sturen. Bestel ik het nieuwe product blijkt het gewoon dezelfde te zijn dus ik doe een mailtje van hallo hadden jullie niet even kunnen reageren dat dit gewoon dezelfde is!? nu heb ik voor niks opnieuw besteld en geretourneerd wat mij €20 kost aan verzendkosten. Dan krijg je terug; dan had je maar beter moeten opletten en kijken. Wat een service echt verschrikkelijk gewoon. Nog nooit zo'n onklantvriendelijk bedrijf tegengekomen. Maar dat blijkt ze niet te interesseren als ik de recensies zo lees. De kwaliteit is goed alleen de service is ver onder de maat. Voor de duidelijkheid: ik had fout besteld maar een antwoord op een normale vraag had €20 gescheeld voor mij. Meestal willen bedrijven meedenken met hun klanten....
KOOP hier NIET! GEEN goed gesprek met Dakraampje mogelijk: lijkt een oude CHATBOT
Er is geen fatsoenlijk gesprek of contact te krijgen met Dakraampje. Twee horren besteld met Velux codes en dan blijkt er een van de twee niet goed te zijn omdat je een hele andere code moet gebruiken. Daar kom je pas achter als je de doos al open hebt gemaakt. Dan begint de ELLENDE pas goed. Telefonisch geen mens aan de lijn te krijgen. Reageren heel snel op mails, maar dat lijkt wel een oude CHATBOT die de vragen niet snapt en dus standaard antwoorden schrijft. Geen enkele opening tot een gesprek en om tot een oplossing te komen. KOOP hier dus NIET zou ons advies zijn.
Never nooit bestellen
Never nooit bestellen. Leveren, maar je ontvangt niks. Pure oplichting. Schandalig bedrijf
Besteld en volgens te track and trace…
Besteld en volgens te track and trace ontvangen maar niks geleverd. Mooi dat ik met creditcard heb besteld. Krijg ik mn geld terug van deze oplichting
Velux rolgordijn blijkbaar verkeerd besteld qua maat?
Volgens de huidige maat-tabellen t.o.v. mijn oudere Velux dakraam een Velux rolgordijn besteld bij hun. Echter de verticale geleide strips waren te lang.
Hierover gebeld, niet te pakken te krijgen. Online chat...niet te pakken te krijgen. Via de mail wel antwoord, waarbij het drie mails duurde voordat er bevestigd werd dat het de verkeerde maat was. Maar kon niets aan gedaan worden, omdat ik over de wettelijke 14 dagen zat. Geen klantvriendelijkheid, geen begrip, geen antwoord op de vraag wat ik dan verkeerd had gedaan en welke maat ik dan nodig zou hebben?
Geen antwoord meer na mijn ongenoegen per mail. Advies? Bestel NOOIT bij deze, dropship, website, groeten van hun service afdeling(?)
Een stel horken
Over de producten niets negatiefs te melden (want die zijn per dropship door Velux geleverd) maar wat een stel horken zijn dit in de communicatie. Dusdanig erg dat ik een aanvullende bestelling van een solar-verduisterende zonwering elders heb gedaan. Ze ondertekenen antwoorden per email met "Service team" maar service bieden ze helemaal niet. Je moet alles doen volgens hun regeltjes (ze laten je formulieren invullen ipv een email fatsoenlijk te beantwoorden) anders krijg je niets gedaan.
Daarbij komt dat een retourtje wordt afgewikkeld tegen een lagere prijs dan betaald, ze verwijzen naar een andere website met die lagere prijs, waar vandaan werd gefactureerd maakt blijkbaar niet uit. Het ging om een klein bedrag, maar het zegt iets over de instelling daar. Ik ben overigens benieuwd hoe ze dat boekhoudkundig doen en wat de #belastingdienst hiervan vindt. Ze ondertekenen namens Heuveling Dakgroep BV en werken met de domeinen;
dakraampje.nl
lichtkoepeltje.nl
golfplaatje.nl
platdakraamshop.nl
Ik laats ze voortaan links liggen
Alles goed gegaan, maar toch niet helemaal tevreden
Producten besteld voor een goede prijs via een redelijk duidelijke site en sneller geleverd dan gedacht.
Echter... op de pagina van de veluxrolgordijnen stonde optie om blokjes mee te bestellen. Blokjes, welke blokjes? Geen uitleg, dus maar gedaan want ik heb geen blokjes.
Bleken de blokjes die kwamen toch op het raam te zitten. Ik geklaagd over de onduidelijke site en gevraagd om te retourneren. De communicatie terug was extreem kortaf en maar net voldoende om te retourneren, maar niet inhoudelijk over de slechte site. Ik heb dus verzendkosten moeten betalen voor dat retourneren.
wel netjes en snel mijn geld teruggehad.
Raar bedrijf, hele slechte ervaring
Raar bedrijf
Denken totaal niet met je mee als je iets wilt retourneren wat net 2 dagen buiten de retour termijn valt. Wegens omstandigheden konden wij de hor niet eerder monteren en kwamen wij er dus 2 dagen nadat de retour termijn was verlopen achter dat de maat die we hadden besteld niet klopte. Dit was vreemd, want we hebben de maten ingevoerd op de Velux website en hier kwam een bepaalde code uit die we ook hebben doorgegeven aan dakraampje.
Anfin, we moesten dus een maat kleiner hebben. Ik vond de communicatie op voorhand al heel vreemd. Ik weet niet wie de klantenservice bij dit bedrijf doet, maar die moet echt een spoedcursus emails typen krijgen. Zo bot, kortaf, geen nette aanhef.. niks. Je krijgt letterlijk 1 woord als antwoord op de mail die je stuurt.
Kreeg al een raar onderbuikgevoel maar goed, product was al besteld en afgerekend.
Gemaild of we op eigen kosten de hor mochten ruilen voor een andere maat. Ik herhaal: op EIGEN kosten. Maar nee, 14 dagen was 14 dagen. Geen enkele moeite gedaan om ons enigszins tegemoet te komen. Ik raad je aan om NOOIT bij dit bedrijf te kopen. Koop het liever gewoon bij een partij die wel klantvriendelijk is, want dit slaat helemaal nergens op. Dan is er zoveel concurrentie, je zou verwachten dat je dan als bedrijf klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan. Vaag. KOOP HIER NIET
Heb ook een Google review geschreven maar dit is ineens weg? Dan maar hier.
Wilden me niet helpen
Wilden me niet helpen.
Vroeg om een hor met de juiste maten maar ze zagen op de foto dat ik geen vlakke aftimmering had, althans dat dachten ze. Er zat namelijk al een oude hor op die ik wou vervangen. Waardeloze communicatie
Onvriendelijk en niets leveren.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.