Levering volgens afspraak, het was even puzzelen, alles was zeer juist, soms iets te weinig speling maar oké.
Det här tycker kunderna
Het bestellen via de site is duidelijk. Veel keuze. Eenvoudig. Goederen in orde bij ontvangst.
Snelle montage . Goed product , Verduisterend, op afstand bedienen . Gemakkelijk een aanrader Wel 1 min punt , beetje duur qua prijs. Bezorging mag iets sneller.
De gordijnen die ik kocht zijn goed van kwaliteit en makkelijk te installeren. Ik had 3 gordijnen besteld maar bij het vervoer liep er iets mis, de pakketjes kwamen los, waardoor ik maar 1 gordijn kre... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
4 rue de la press, 1000, Brussel, Belgien
- klantenservice@dakraamgordijnen.be
- dakraamgordijnen.be
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Gemakkelijk te bestellen op basis van…
Gemakkelijk te bestellen op basis van de codes van Velux. Vlotte levering. Vlotte en zeer eenvoudige installatie.
Zoals de vorige keren zonder problemen…
Zoals de vorige keren zonder problemen geleverd en gemakkelijk te instaleren.
Heel snelle service
Velux raamgordijnen
Ik had velux raamgordijnen besteld met de juiste referentie en heb skylux ontvangen terwijl er velux op de afrekening staat. tot op heden nog geen antwoord van de firma
Eenvoudige en correcte website voor de…
Eenvoudige en correcte website voor de bestelling op maat, correcte afhandeling, zeer goed product en eenvoudig te plaatsen.
De levering was vlot en correct.
Top kwaliteit en past perfect
Top kwaliteit en past perfect door middel van de codes op het raam geen gedoe met meten .Eenvoudige montage. En het ziet er prachtig uit .100% verduistering.
Het rolgordijn ging niet om te …
Het rolgordijn ging niet om te plaatsen je moet weten ons dakraam is een ouder model GGL 304. Ik denk niet dat het een V lux rolgordijn was! Zeker geen orgineel. Mijn schoonbroer kwam het plaatsen en hij zag direkt dat het niet van V lux zelf was. Hij heeft er al meerdere geplaatst maar deze was een heel ander systeem! Jammer. We hebben het de dag zelf terug opgestuurd naar jullie, is vandaag reeds 1 week geleden. Maar tot nu toe geen nieuws erover. Ik wacht nog op mijn centjes! Heel jammer. Grtjs
Kwaliteit is perfect
Kwaliteit is perfect, levering zoals afgesproken. Prijs Kwaliteit top!
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, snel verstuurd. De bijhorende tekening zou iets duidelijker mogen zijn voor leek.
Alles volgens plan verlopen
Alles volgens plan verlopen. Gordijn was goed ingepakt. Plaatsing was zeer eenvoudig.
Zaten geen vijzen bij
Beste prijzen wanneer wij kochten in…
Beste prijzen wanneer wij kochten in juni 2026. Snelle levering. Mooie rolluiken die perfect passen voor mijn type veluxen die ik gemakkelijk op de website kon aanduiden
Doet wat het moet
Tijdige levering en heel eenvoudig om het gordijn te plaatsen. De hitte blijft buiten!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.