Smash Casino | 600% jusqu’à €10,000 Omdömen 46

TrustScore 4 av 5

3,9

🕊😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ich habe zwei Armbänder gekauft 1 in Silber und 1 in Gold habe er schenkte meine Tochter diese trägt sie fast täglich die Verarbeitung ist sehr sehr schön die Haltbarkeit perfekt es... Se mer

Tolle Preise uns zügiger Versand. Die Qualität ist super! Ich bin sehr zufrieden und werde hier definitiv noch ein paar Weihnachtsgeschenke besorgen. Danke auch für die tolle Verpackung :)))

Tolles Armband und schneller Versand. Mein Tennisarmband war liebevoll verpackt. Ich bin sehr zufrieden! :)

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Bad info

Multiple parts of bonusinfo was wrong which resulted in my winnings being confiscated by the operator.

13 maj 2026

regret instantané

Des petits luxes au quotidien ? Plutôt des arnaques quotidiennes. J'ai fait un dépôt et je n'ai reçu que la moitié du bonus promis, avec des conditions de mise exorbitantes. Je le regrette déjà.

J'ai perdu ma victoire ?

J'ai réussi à gagner à une machine à sous en ligne, mais après l'affichage du montant à l'écran, mon navigateur a complètement planté. Quand j'ai finalement réussi à me reconnecter, mes gains avaient disparu ! Je n'avais même pas pu enregistrer le replay.

Mon compte est bloqué.

Mon premier dépôt s'est bien passé et j'ai même gagné de l'argent, mais quand j'ai voulu retirer mes gains, mon compte a été bloqué et le service client n'est ouvert que la journée ! C'est incroyable !

Needs ALOT of work

Where do I begin. The game providers are slim to non, the bonus has huge wagering requirement and they lack a bunch of standard withdrawal methods. This online casino needs a huge facelift before I change my rating.

Das Casino ist langsam

Das Casino ist langsam, die Spielauswahl schlecht und der Kundenservice miserabel. Vielleicht versuche ich es später noch einmal, aber ich bezweifle es.

22 maj 2026

Found my favorite slot here

One random game I opened became my go-to now. I only found it because this casino recommended it in a “you might like” row. It actually did fit my style, so their suggestion logic isn’t totally dumb.

19 maj 2026

Helped kill time at airport

My flight was delayed forever, wifi was miserable, but I still managed to play a few low-stake games. Didn’t win or lose much, but it distracted me from being annoyed at the airline.

Husband and I share account

Probably not what they recommend, but my husband and I just use one account together. We only deposit small and play on the couch in the evenings, debating which game to try next. The site lets us log in from both our phones without issues. It’s become a silly little shared hobby.

Nice on tablet

I don’t like playing on tiny phone, but on my tablet this casino fits well. Buttons big enough, text readable. Spent an evening on blackjack, ended 10 bucks down, still kind of fun.

Phone verification quick

Had to verify my phone number with an SMS code. Code arrived instantly and the page didn’t refresh me out like some sites do. Two minutes and done. After that I had full access to everything.

19 maj 2026

Good enough for casual play

I’m not a hardcore gambler, I just deposit like once or twice a month when I’m bored. This site suits that style; it doesn’t punish me for being inactive, no surprise fees or account closures. Every time I come back, my stuff is just there.

19 maj 2026

Fun design, not too loud

I like the color scheme here, it’s not neon and blinking like a circus. After long workdays my eyes hurt easily, so this more muted style actually matters to me.

Night shift companion

I work nights and sometimes on my break I spin a few slots. Keeps me awake. The site never logs me out randomly, even if I leave it open for a while.

Has my favorite slot

Honestly I joined just because they had one specific slot I love that my previous casino removed. Ended up staying because everything works okay here. I mostly play that one game, sometimes a couple of others. Even with such limited play I managed to cash out a few times, nothing huge. The fact that I can keep enjoying my favorite game and not worry about payments is enough for me.