Bara positivt!
Snabb leverans, betalade med kort, fraktfritt som utlovats. T.o.m Postnord skötte sig. Här kommer jag handla fler gånger.
Däck hos dack-guru.se håller alltid toppkvalitet och du hittar dina bil- och motorcykeldäck till ett garanterat bra pris.
Tyskland
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Betalade för hemkörning men fick ingen.
Fick köra 12 mil och hämta själv på post nords terminal
Bra webbutik, lätt att hitta alternativa storlekar. Bra återkoppling efter beställning och smidig leverans.
AKTA!!! det är inte seriöst!
vill lura till sig småpengar med ordspel!!!
de skriver på sin web shop "FRAKTFRITT" men när man väljer "leverans hem" lägger de till "LOGISTIKAVGIFT" 29.00 sek per enhet, ex 4 däck x 29sek.
LOGISTIK - inkluderar FRAKT därför det är inte FRAKTFRITT!!!
Bra priser men se upp med betalning med PayPal. Detta företag låter dig ta kostnaden vilket i vårat fall blev nästan 400 kr för 4 däck. Då blev dom helt plötsligt dyrast.
Ni måste få ordning på leveransen! Hur skall jag som kund veta att det tyska transportföretagets last alltid fastnar hos postnord. Ingen avisering och däcken höll på att åka tillbaka. Byt transportör å få dom 5stjärnor ni förtjänar.
Hade blivit 4 stjärnor om det inte varit för POSTNORDS SLARVANDE MED LEVERANSEN!
Beställde 4 sommardäck som snabbt skickades från Tyskland till Sverige. Sedan började problemen när PostNord tog över leveransen.
Fick 2 av däcken efter c:a 6-7 dagar, resterande 2 däck blev liggande på ett centrallager i Örebro c:a två veckor utöver leveranstiden på de två första.
När jag ringde PostNord och frågade varför 2 av däcken hade fastnat i två veckor i Örebro, blev jag kopplad till flera olika personer angående transportmissen.
Dessa hade dessutom motstridiga uppgifter på vad som gällde vid telefonklagomål på transporter!
Det hela redde dock ut sig tillslut. Men drygt 3 veckors väntetid på komplett order är alldeles för lång tid!
Måste tillägga att det var ytterst grinigt bemötande av en viss postnord anställd i Falun. Har inträffat flera gånger, av samma person på postnords egna lokala in & utlämningsavdelning i Falun.
Det finns flera fraktalternativ än nyss nämnda inom transportmarknaden som bekant, sannolikheten är mycket stor att jag väljer andra alternativ i fortsättningen.
Snabb leverans och bra bemötande, där kommer jag handla fler gånger😎
Enkelt och snabbare än väntat, beställde en torsdag och framme på måndag morgon.
Lång leveranstid, paketen kommer bort och varken fraktbolaget eller däck-guru vill ta på sig skulden. Otrevligt bemötande, sämsta företaget jag varit i kontakt med.
Tog lite tid och fick ett däck felvänt (rotationsriktning
Mycket bra bemötande, bra pris och bra leverans, mycket enkelt att beställa från detta företag, kan verkligen rekommenderas