Ik heb me nergens zo warm en hartelijk welkom gevoeld als bij Daan. Online werd ik al uitstekend geholpen en begeleid. Nadat Tahnee de perfecte baan voor mij had gevonden, werd ik uitgenodigd voor e... Se mer
Företaget har svarat
Fijne samenwerking en korte lijnen Wij werken samen met Bureau Daan voor de inzet van uitzendkrachten in de zorg en zijn hier erg tevreden over. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en... Se mer
Företaget har svarat
Gisteren had ik een gesprek bij Daan. Werd goed ontvangen, voelde mij welkom. Er wordt eerlijk met mij gecommuniceerd Jammer genoeg kan ik er niet bij blijven werken. Nochtans dat ben ik goed... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een zeer fijne ervaring met Daan en mijn contactpersoon Donna. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek was er meteen een goed en prettig contact. Donna is erg behulpzaam en denkt echt met je mee.... Se mer
Företaget har svarat
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
Nederländerna
Sinds kort ingeschreven bij Daan.
Tot nu toe gaat prima.
Rowan is open, behulpzaam, vriendelijk en houden goed contact met werknemer.

Svar från Daan
Daan is een organisatie met hart voor de zaak, goede begeleiding en enthousiast.
Ben dank zij Daan op de goede plek en gelukkig, dank daar voor.

Svar från Daan
Had reeds eerder voor Daan gewerkt. Sander Uiterdijk doet weer zoals Daan eerder deed zijn uiterste best om een passende functie te vinden.

Svar från Daan
“Rowan laat het aanmeldproces van begin tot eind soepel verlopen. Hij reageert snel, pakt vragen direct op en koppelt duidelijk terug. Alle belangrijke informatie wordt overzichtelijk en tijdig gedeeld. Uitstekende en betrouwbare service!”

Svar från Daan
Ik werk inmiddels al 1,5 jaar via Daan en ben supertevreden! Vanaf het begin voelde ik me enorm ondersteund. Daan is echt een top tussenpersoon tussen de school en mij altijd betrokken, behulpzaam en bereikbaar wanneer dat nodig is. Ze denken mee, bieden hulp waar nodig en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
Wat ik vooral waardeer, is dat ik als beginnende leerkracht ook coaching heb ontvangen. Dat heeft me enorm geholpen, zeker omdat ik nog bezig ben met mijn opleiding. Dankzij Daan voel ik me zekerder in mijn werk en kan ik me verder ontwikkelen.
Daarnaast ben ik Daan heel dankbaar dat ik via hen de kans heb gekregen om al voor de klas te staan. Die ervaring is voor mij ontzettend waardevol geweest en heeft mijn groei als leerkracht echt versneld.
Kortom een ontzettend fijne organisatie met mensen die echt om je geven. Ik kan Daan van harte aanbevelen!☺️

Svar från Daan
Wij werken op een goede en prettige manier samen met Daan. Via Bart van Daan hebben we de afgelopen jaren met meerdere onderwijsprofessionals gewerkt op onze school. Bart heeft goed door wat wij als school voor Praktijkonderwijs nodig hebben in het team. De contacten met Bart zijn goed, hij reageert snel en denkt mee met de school.

Svar från Daan
Omdat ik naar een andere provincie ging verhuizen zicht ik een andere baan in de gehandicaptenzorg.
Ik heb met diverse bedrijven een gesprek gehad maar het contact met Elisa van Daan was vanaf het eerste moment heel fijn. Ze denkt echt mee met wat ik wil en het contact is altijd fijn en gezellig.
Ik werk nu sinds juni met veel plezier bij daan .

Svar från Daan
Ten tijde van het overlijden van mijn oudste broer kreeg ik bloemen van Daan.
Dat vind ik betrokken zijn met de werker. Chapeau!!
En....ik had op dat moment nog geen uur gewerkt......

Svar från Daan
Als zelfstandige kom ik in aanmerking met veel detacheringsbureaus. Daan staat voor mij op nummer 1. Vooral extra veel complimenten voor Ronald omdat hij niet alleen oog heeft voor de opdrachtgever maar ook voor mij. Regelmatig contact en zorgt ervoor dat beiden partijen content zijn met de uitvoering van de opdracht.

Svar från Daan
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Er is veel ruimte om je te helpen ook als het om zaken gaat die niet onmiddellijk in de sfeer van werk liggen.

Svar från Daan
Super fijne ervaring bij de inschrijving. Warm
Ontvangen en fijne uitleg gehad. Ik ben aan een leuke opdracht gekoppeld en communicatie verloopt nog steeds fijn.

Svar från Daan
Superfijne werkgever met persoonlijke aandacht en oog voor wat bij je past. Werken via Daan voelt vertrouwd en professioneel!

Svar från Daan
Ik had al een aantal positieve dingen gehoord over Daan en heb hierdoor ervoor gekozen om ze te bellen voor meer informatie. Ik heb gelijk een afspraak ingepland gekregen met één van de adviseurs. Mijn contactpersoon is Rowan Veth. Zeer tevreden over zijn uitleg en ondersteuning. Staat altijd voor je klaar. Komt afspraken goed na. Erg tevreden om met jou in samenwerking te mogen zijn!

Svar från Daan
Fijne organisatie. Prettige werksfeer die op open en professionele manier omgaat met haar werknemers.

Svar från Daan
Daan is open, warm, vriendelijk en heeft oog voor zijn personeel. Verder reageren ze snel op berichten en vragen. Je wordt behandeld als een waardevolle werknemer en niet als een werknummer.
Ras

Svar från Daan
Sinds kort ingeschreven bij Daan.
Super fijn ontvangen.
Tot nu toe alleen maar goeie en postieve ervaring.
Contact persoon is altijd bereikerbaar en reageer heel sbel op je vraag.
In een woord TOP.

Svar från Daan
Ik werd duidelijk geïnformeerd en goed geholpen door mijn contactpersoon Lacha. Ben heel te vreden met haar duidelijkheid en hulp.

Svar från Daan
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.