Affären gick snabbt o smidigt, George var väldigt trevlig och tillmötesgående! Ändå feedbacken jag kan ge är att bilen hade behövt en snabbtvätt innan bara, de va ganska mycket pollen på bilen, och... Se mer

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Daal Bil AB. Personalen var både professionell och trevlig, och jag kände mig trygg genom hela processen. De var ärliga, gav tydlig information och svarade s... Se mer

1. Återförsäljare av begagnade bilar
  2. Bilförsäljning

Hjärtligt välkomna in till oss på DAAL Bil i Kungsängen. Vi finns på adressen Symmetrivägen 12 med leveransklara bilar till salu i många prisklasser. Hos oss hittar du inte enbart bra bilar, utan dessutom bilar till rätt pris med bra ägarhistorik. Våra fordon granskas noggrant av vår kompetenta personal innan de levereras till oss ifrån finansbolag, enskilda firmor och privatpersoner. Hittar du inte just din bil i vårt lager, hjälper vi dig att ta fram den bil du söker efter dina önskemål. Vi anpassar oss efter dig, skulle du inte ha tid att besöka oss på våra ordinarie öppettider, kan du kontakta någon av våra säljare för en personlig träff när det passar dig. Vi erbjuder förmånliga finansieringsmöjligheter till dig som kund genom avbetalning eller leasing som då sker i samarbete med DNB, Santander, Wasa Kredit eller SVEA. Du som kund ska vara trygg och känna dig säker i ditt köp hos oss därav har vi på DAAL Bil valt att erbjuda dig marknadens främsta garantilösning på ditt bilköp från Solid GARANTI. Vi har kompetensen där det behövs som bäst.

3,9

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Otrolig service

Köpte min i4 från Daal Bil och hade George som säljare. Otroligt bra service från början till slut! Väldigt hjälpsam, lyhörd och framför allt duktig på att förstå vad kunden faktiskt är ute efter. Kändes tryggt genom hela köpet. Kommer definitivt köpa min nästa bil hos er också!

10 augusti 2026

Köpte min första bil här och är väldigt…

Köpte min första bil här och är väldigt nöjd med hela upplevelsen! Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande, och allt kändes tryggt och smidigt från början till slut. Är väldigt glad över mitt köp och kan absolut rekommendera företaget!

5 augusti 2026

Enkelt

Affären gick snabbt o smidigt, George var väldigt trevlig och tillmötesgående!

Ändå feedbacken jag kan ge är att bilen hade behövt en snabbtvätt innan bara, de va ganska mycket pollen på bilen, och de såg ju lite tråkigt ut när man hämtar en "ny" bil, till deras färsvar dök jag upp med ca 2 timmars heads up.

7 augusti 2026

Går dom ens igenom bilen innan…

Går dom ens igenom bilen innan försäljning? Köpte en bil som vi fått åka tillbaka med efter några dagar då AC ej fungerade, efter ytterligare nån vecka fick vi lämna bilen till lokal verkstad då delar var felmonterade och orsakade missljud. Även nu larmar den för verkstadsbesök. Hur kan man bara kränga iväg bilar till kund med gott samvete!?
Aldrig mer bilköp här & inga bra rekommendationer från mig! Och då byter jag själv bil ganska ofta och har aldrig upplevt detta tidigare! Trist & oseriöst!

1 juli 2026

Vi som företag köpte en Ford transit…

Vi som företag köpte en Ford transit custom 300 modell 2020. Nästan direkt efter köpet (1-2v) börjar bilen som är automat rycka och hacka vid körning. När vi lämnade in bilen ville verkstaden (via garantin) byta växellåda. Alltså ett ganska omfattande fel att sälja en bil med trots att dom påstår att allt var kontrollerat på bilen innan försäljningen. Vi ville självklart häva bilköpet då och få tillbaka pengarna och trots att bilfirman tog tillbaka bilen efter detta för ”programmering” och felet kvarstod fick vi inte lämna tillbaka bilen och de ville inte betala de 20k kronorna som vi behövde betala utöver garantin för växellådsbytet heller.

19 september 2025

Alex säljare där är en lögnare

Alex säljare där är en lögnare. Reserverade en bil inför ev köp, jag provkörde och var ej nöjd. Då skulle jag betala för service som gjorts på bilen, utan att jag beställt . Nu vägrar de återbetala, tycker att jag kan reservera en annan bil för pengarna och köpa. Vägrar ge mig mina pengar, hänvisar mig vidare. Nu har jag anmält till Arn.

4 maj 2026

Jag är mycket missnöjd med hur detta…

Jag är mycket missnöjd med hur detta har hanterats.

Innan jag sålde bilen frågade jag tydligt hur alla kostnader och fakturor skulle hanteras. Jag fick då besked från er att allt skulle lösas och att jag inte behövde oroa mig för någonting.

Till och med när er personal kom för att hämta bilen, precis innan jag skrev på avtalet, frågade jag igen och fick samma svar – att jag inte behövde tänka på några kvarstående fakturor.

Nu, i efterhand, säger ni att ni inte har något ansvar för serviceavtalet och att jag själv måste betala hela resterande kostnaden, vilket handlar om mer än två år och en faktura på cirka 5 500 kr.

Detta känns mycket oseriöst och vilseledande. Jag upplever att ni gav lugnande besked för att snabbt genomföra affären, men när problem uppstår tar ni inget ansvar.

Om detta är ert arbetssätt bör ni vara tydliga från början och ge korrekt information till kunden.

25 mars 2026

Sålde min bil hos Daal bil

Sålde min bil hos Daal bil. Affären gick smidigt och säljaren Kevin har ett trevligt bemötande.

3 mars 2026

Hej Ronnie,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att försäljningen gick smidigt och att Kevin kunde ge dig ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och hoppas du får mycket glädje av nästa bilaffär framöver.

Nej tack

Hm, efter flera besök här trots vänners avrådan känns det inte som några bra vibrationer. Typiska oerfarn unga säljare som bara mal på och "garanterar" att det inte är något konstigt med bilarna. Hittar någon kärra till rimligt pris men vågar inte slå till här, särskilt som alla fem killarna som sitter i styrelsen har skyddad identitet.... Arga kunder?

15 januari 2026

Hej Johan,

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi uppskattar alltid ärlig feedback, även när den är kritisk. Jag förstår att det kan kännas ovant och osäkert när man besöker en bilfirma, särskilt om man vill känna sig trygg med både personal och bilar.

Vi tar till oss det du skriver och ser alltid över hur vi kan bli tydligare och skapa ännu större trygghet för våra kunder. Alla bilar vi säljer genomgår noggranna kontroller och dokumentation, och vårt mål är alltid att våra kunder ska känna sig trygga och väl bemötta.

Om du vill kan vi gärna prata mer direkt och svara på dina frågor för att ge en bättre bild av hur vi arbetar. Du är välkommen att kontakta vår försäljningschef Filip Blom 070-853 22 56

DAAL Bil

Var försiktig med deposition och tidigare lackeringar

Jag köpte bil här i februari 2024.
Redan innan köpet upplevde jag processen som pressad. Jag uppmanades att betala 10 000 kr i deposition för att få möjlighet att köpa bilen, innan jag sett den i verkligheten. Depositionen skulle inte återbetalas om jag valde att inte genomföra köpet.
Efter cirka 10 månader och drygt 500 mil uppstod lacksläpp på främre stötfångaren. Vid kontroll hos professionell lackfirma konstaterades att stötfångaren är omlackerad sedan tidigare. Detta var inget som upplystes om vid köpet.
Jag reklamerade felet och hade en saklig dialog med handlaren, men reklamationen avvisades helt med hänvisning till att skadan skulle bero på yttre påverkan. Någon vilja att ta ansvar eller hitta en lösning fanns inte.
Min rekommendation till andra är att vara mycket noggranna, ställa tydliga frågor om tidigare lackeringar eller åtgärder samt läsa villkoren kring deposition mycket noga innan affär.

*update*
Efter jag fått svaret nedan har jag försökt att nå Filip utan framgång.

*update 2*
Luffaren Filip Blom struntar i att svara jag antar att han totalt struntar i oss kunder som redan har köpt bil av honom

Jag fick gå och lacka om bilen själv för egna pengar. Jag kommer alltid att tala illa om det här företaget och förhoppningsvis så kostar det mycket mer än mina 12k som jag fick lägga på omlackeringen

10 december 2025

Hej Alexander,

Tack för att du tog dig tid att skriva och för att du delade med dig av din upplevelse. Jag förstår att det här har varit frustrerande för dig, både med depositionen och lackskadan som uppstod efter köpet.

Jag vill gärna förklara lite kring varför vi använder depositioner, det är ett vanligt sätt för bilfirmor att arbeta. En deposition visar att kunden är seriöst intresserad och reserverar bilen under en kort period, samtidigt som det gör det möjligt för oss att ta bilen ur försäljning för andra intressenter. Det är ett sätt att skapa trygghet och säkerställa att affären kan genomföras smidigt för båda parter. Normalt återbetalas depositionen inte om kunden väljer att inte genomföra köpet, vilket är standardpraxis.

Vad gäller lackskadan är det självklart inte roligt att det uppstått oklarheter. Vi tar alltid sådant på stort allvar, och jag skulle gärna vilja ta en direkt dialog med dig för att bättre förstå situationen och se om det finns något vi kan göra för att hitta en rättvis lösning. Du är välkommen att kontakta vår försäljningschef Filip Blom 070-853 22 56

DAAL Bil

Tryggt bilköp med personlig service

Jag köpte min bil hos DAAL Bil och blev imponerad av den personliga servicen. Personalen tog sig tid att förklara allt och bilen hade en bra ägarhistorik. Kände mig verkligen trygg genom hela processen.

1 november 2025

Hej Phillip,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under hela köpet.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och hoppas du får många härliga mil med bilen!

DAAL Bil

Köpte Audi etron hos Daal bil där jag…

Köpte Audi etron hos Daal bil där jag även köpte till vinterdäck som var lovade att var i god skick, samt 6-7mm.
Vid däckbyte hos Audi så konstateras det att däcken endast är 4mm, och väldigt slitna på kanterna.
Försökte nå Mikael i 2 dagar utan något svar, han ignorerade mina samtal och sms.
När jag väl får tag i honom så skriver han att jag ska besiktiga bilen för en rättvis bedömning.
Vilket skämt.

13 november 2025

Smidigt och trevligt affär med Kevin…

Smidigt och trevligt affär med Kevin Dari, återkommande kund nu och rekommenderar!
Snabbt och krångligt!

11 november 2025

Hej Reza,

Tack för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd igen och att affären med Kevin gick smidigt. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss vidare.

Vi ser fram emot att hjälpa dig även nästa gång du behöver det!

Snabb hantering av försäljning

Lämnade in för prisförslag av att sälja bilen, fick snabb och proffsig hantering av Kevin inom 1 dygn. Vi valde att sälja och bestämde tid för upphämtning av bil och de kom inom utsatt tid och betalning direkt innan de lämnade platsen. Snabbt smidigt och enkelt, rekommenderar 👌

1 september 2025

Svar från Daalbil

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt gick så snabbt och smidigt.

Kevin kommer verkligen bli glad när han ser dina ord. Tack också för rekommendationen, det betyder mycket för oss!