Bardzo dobrej jakości ubrania, koszulki mam dłuższy czas i nadruk super się trzyma, kolor też bardzo wytrzymały, bardzo wygodna i dobrze się nosi. Wysyłka szybka, sprawna, bardzo porządnie zapakowan... Se mer
Naprawdę dobry kontakt z klientem Dawno byłem tak zadowolony z produktów , które zakupiłem Jakość produktów naprawdę dobra w porównaniu do konkurencji Serdecznie polecam i napewno jeszcze wróc... Se mer
Bardzo polecam !!! jezeli ktos ma jakies watpliwosci to sa to jakosciowe ubrania z super milutkiego materialu porzadnie zrobione, definitywnie warte swojej ceny,na pewno kupie ponownie!
Kupilam od nich bluzkę i bluzę jakies pol roku temu, może trochę więcej i pomijając szybką wysyłkę nadruk nadal sie trzyma mimo prań. Moim zdaniem solidna firma i warta polecenia
Wysokiej jakości koszulki i bluzy unisex, stworzone z myślą o komforcie i długotrwałym użytkowaniu, które pasują do każdego stylu.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Przede wszystkim kontakt z klientem
Przede wszystkim kontakt z klientem. Robią to świetnie. Do tego trwałość ciuchów na wysokim poziomie
super projekty minimalistyczne takie…
super projekty minimalistyczne takie ktore lubie swietne wykonanie oraz wygodny styl
Super sklep
Super sklep, jeszcze lepsza obsługa. Stosunek jakości do ceny też bajka.
Bardzo dobrej jakości ubrania
Wysyłka szybka, sprawna, bardzo porządnie zapakowane paczki, estetycznie.
Polecam serdecznie ❤️😊
Właściwie wszystko jest super polecam
Właściwie wszystko jest super polecam
Dobry materiał
Dobry materiał, bez problemowa wysyłka i co najważniejsze tanie ciuchy
Z tego co widziałem jakość niesamowita…
Z tego co widziałem jakość niesamowita obsługa klienta również zadowala oraz koszt ubrań na stronie jest wyśmienity.
Polecam bardzo serdecznie!
Wszystko super bardzo polecam!!!
Super kontakt z klientem
Super kontakt z klientem, rewelacyjna jakoś produktów . Polecam z całego serca z czystym sumieniem ! 😄
Odzież jest super jakości oraz w…
Odzież jest super jakości oraz w dobrych cenach
Super koszulki oraz bluzy bardzo…
Super koszulki oraz bluzy bardzo wygodny materiał.
Super jakosci rzeczy
Super jakosci rzeczy, super promocje. Wszystko super