Bestiller fredag over middag og kan hente pakken i pakkeshoppen lørdag formiddag. Bedre og hurtigere kan det ikke gøres.
Företaget har svarat
Bestilte en cykel i sidste øjeblik til min datters fødselsdag, efter at være blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde være fremme i tide. Desværre strandede cy... Se mer
Företaget har svarat
Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care o... Se mer
Företaget har svarat
Fin pris og hurtig levering. En stjerne mindre fordi beskrivelsen af produktet var sparsom på hjemmesiden hverken viste eller beskrev at der kun var en kort ledning på. Det gav lidt tekniske udfordrin... Se mer
De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mærker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt
Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ikke min første lille ordre her. Imponerende udvalg. Alt plukket i korekt antal, omhyggeligt pakket leveret punktligt som lovet på hjemmesiden.
Jeg føler mig tryg ved dem og kommer igen - igen.

Svar från Cykelonline
God service per tlf.
Fik de special dele som Gazelle forhandleren ikke kunne skaffe til en ældre Gazelle Orange model.
Den vare jeg havde bestilt kom hurtig og var den rigtige som jeg regnede med.
Meget fin pris og hurtig levering. Fin oplevelse
Nemt at bestille og hurtigt levering af varer fra jer
Cykel lift til 50 kg.
Rigtig god og fornuftig pris
Leveret før den estimerede tid, så jeg er super tilfreds😃
Jeg købte cykeltaske hos cykelonline.dk og var i tvivl om adapter, derfor kontaktede jeg kundeservice. Jeg kom i kontakt med den rareste kvinde og hun hjalp mig med at vælge den rigtige taske og adapter. Her vil jer gerne handle igen. Rigtig god oplevelse. Kan stærkt anbefales
En bestemt fælg var i restordre andre steder, men ikke på cykelonline.dk. Sendt og modtaget rimelig hurtigt.
Første gang jeg handlede hos cykelonline. Fandt siden ved tilfælde da de havde et specialværktøj på lager til en god pris. Det blev hurtigt leveret, så helt sikkert ikke sidste order hos dem.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.