Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Rigtig god service, hurtig levering, fine produkter. Dog med untagelse af deres medsendte TPUslanger. Jeg "punkterede" på min på helt friske GP5000 dæk på første tur. Det viste sig at være utæt ved sa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service. Fik rigtig god rådgivning om hvordan hjul ville passe på min cykel. Nikolaj svarede søndag aften indenfor 30 min. Blev desuden lovet dag til dag levering eftersom jeg havde et mege... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Manglede et hjulsæt inden weekenden. Jeg skrev jeg Nicolaj om onsdagen kl. 15 - dagen efter kl. 8.00 har GLS leveret min pakke! Hurtig ekspedition, top service! Ikke sidste g... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Skrivet av företaget

Officiel Nordisk distributør af: Blub, CycPlus, EliteWheels, Drive, Flaér, React, RideNow, Töls. Cyclehub.dk leverer og vælger af erfaring, gode cykelprodukter,

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Endte med en kedelig oplevelse

Mega øv - Kontakter virksomheden med en forespørgelse på et hjulsæt og leveringstid. Har en god dialog med virksomheder og får også at vide de har et hjulsæt der kan komme før regnede med, men i mellemtiden er der en anden kunde der har lagt en ordre ind, så selvom jeg har et skriftligt svar på at de har et hjulsæt jeg kan købe, så går hjulsættet i stedet til den kunde som har lagt ordren før mig. Så en skriftlig aftale gælder desværre ikke..

28 maj 2024

Svar från Cyclehub

Hej Mette, jeg er ked af situationen, og vil forsøge at få flere hjulsæt på lager fremover, og selv med de 2 alternative løsninger kom vi ikke helt i mål.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk god service!

Helt fantastisk god service!
Nikolaj er super behjælpelig og så spiller produkterne bare. Så er det jo bare en ekstra bonus, at et hjulsæt leveres klar til både slange og tubeless, med TPU slanger og bremseklodser til carbon!

Super tilfreds og klar anbefaling herfra.

9 april 2024

Svar från Cyclehub

Tak Simon, fedt at kunne hjælpe, og tak for din support,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Extraordinary and professional Gudiance…

Extraordinary and professional Gudiance and service from Nikolaj in front of buying. Ordered the Wheelset Marvel G 35 at the end. Delivery much faster than expected (3 days to germany). Quality is awesome.

8 mars 2024

Svar från Cyclehub

Hallo, Germany.. 10 Points goes to Germany, for the best, most friendly & understandable customers. Just had the experience of visiting Blåvand i Denmark, and spoke German all day with interested customers. And Sebastian thanks for your Support

Wow lækkert produkt

Wow, virkeligt lækkert produkt. Glæder mig helt vildt til foråret, hvor de skal prøves af. Alt ved det nye hjulsæt, er en klar opgradering.
Fantastisk god betjening.

5 december 2023

Svar från Cyclehub

Tillykke med dit hjulsæt, heldig ejer af Drive 50D RAW, med Galfer skiver, perfekt match til din Cykel med mat lakering. Tak for support og for de fine ord. Vi ses på landevejen til foråret tør vej, og 12 grader -:)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Høj produktkvalitet og højt serciveniveau

Fedt, fedt hjulsæt og rigtig god service

18 november 2023

Svar från Cyclehub

Heldig ejer af Drive 40V RAW Campa -:) Så bliver det ikke mere specielt. Fedt af kunne assistere med speciel produktion/bestilling efter spec. og setup til din cykel, og for at EliteWheels fik det til at ske. Det bliver en spændende forårs turen, og tak for din tid til at give en melding på trustpilot.

Fantastisk oplevelse

Bestilte et sæt hjul lørdag, og som lovet fik jeg et sæt super lækre hjul tirsdag.
Helt klart en mand man kan regne med, og så gjorde det heller ikke noget at der lige var lagt lidt Big Ben karameller i pakken.
Tusind tak, og de allerbedste anbefalinger herfra.

21 november 2023

Svar från Cyclehub

Heldige ejer af 65D -:). Tak for melding Per og lige over, fornøjelse at hjælpe herfra,

Det er bare fedt..

Opdager pludselig i forbindelse med et event denne webshop.. Og i deres udstilling har de den kædevoks jeg havde opgivet at finde..Pissefedt.. Og Ridenow slanger,. som man ellers skal lede længe efter - Fed butik, stærke priser på kvalitet.. Fanme fedt - Varm,este anbefalinger her fra

9 september 2023

Svar från Cyclehub

Tak for de fine ord Peter, og en fornøjelse at kunne hjælpe -:)

Top service

Top service, top produkter

Nikolaj hjalp med instruktion og installation af flaer smøresystem til min Gravel cykel. Virkelig fed "gadget" der giver velsmurt kæde selv under de værste betingelser. Bagefter skyller man bare med haveslangen og al smuds er væk

29 augusti 2023

Svar från Cyclehub

Dette system fra Flaer kan også blive dit, og vi hjælper gerne med installationen. Se mere på Cyclehub.dk eller Facebook.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.