Der kommer ingen vare ,måske fupfirma. Har ventet i en måned ,selv temu er hurtigere og der kommer varen også
Der kommer ingen vare ,måske fupfirma
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Der kommer ingen vare ,måske fupfirma
Holder langt væk fra CutMax
Jeg modtog CutMax 2.0 efter ca 3 uger og jeg glædede mig
Allerede inden samlingen af den, kunne jeg se at materialet ikke var godt. Samlet blev den men det var svært de to batterier blev opladet.
Batterierne kunne ikke trække motoren selv o de havde været opladet i et døgn
Det er rent ud sagt noget møg 😡
Det værste er nok at de er svære at kontakte, det er ikke lykkedes mig at få svar på mine henvendelser.
Jeg kan godt klage, men klagen kan kun sendes til Østrig, Japan eller Kina 😡
Jeg giver Bettina fuldstændig ret i hendes erfaringer med dette produkt. Hvis ikke det var fordi de tager sig betalt i samme prisgruppe, som kvalitet, ville jeg nok lade fare og sige øv. Men man kan faktisk få tilsvarende anerkendte produkter med groft sagt alt bedre.
Hold dig langt væk fra Cutmax 2.0
Det er fuldstændig uigennemtænkt og intet på maskinen kan holde til en tur i haven!
Jeg fik leveret det bestilte produkt til tiden.
Det lever på ingen måde op til det, i reklamen lovede. Den kan ikke klippe græs uanset om det er kort eller langt. Er der en stigning i niveau, hvor man klipper går den simpelthen i stå. Jeg har gentagne gange forsøgt at reklamere til firmaet, men bliver fuldstændigt ignoreret. Jeg har også forsøgt at skrive på firmaets hjemmeside men det bliver slettet.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.