Banner for Customclubs

Customclubs Omdömen

1 197
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 175 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget och lyfter fram den genomgående höga nivån. Kunderna uppskattar verkligen den otroligt kunniga personalen och det enormt breda utbudet som gör det enkelt att anpassa sin utrustning. Många framhäver att den noggranna utprovningen ger värdefulla insikter för spelet och att beställningarna skickas ut i snabb takt. Några personer var missnöjda med att leveranserna ibland kunde ta lite för lång tid på grund av att fraktbolagen strulade. Vissa konsumenter noterade även att kartongerna kunde se slitna ut vid uthämtning eller att det ibland förekom mindre fel på de levererade produkterna.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiv aspekter av produkt och uttrycker stor uppskattning för det breda sortimentet och... Se mer

Delivery service

Kunder delar positiv åsikter om leveranstjänst och uppskattar de snabba leveranstiderna samt den tydliga... Se mer

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personal, vilket beskrivs som oerhört kunnig och... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service och uttrycker stor uppskattning för det professionella... Se mer

Quality

Användare beskriver positiv upplevelse av kvalitet med goda resultat på banan. Konsumenter uppskattar det... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hej! Jag fick snabb support på det jag hade frågat om. Sedan överträffade snabbheten i leveransen min förväntan. Extra plus för den snyggt förpackade leveransen och att man lagt i grepptejp som jag... Se mer

Hej! Jag tyckte bemötandet var bra och förmågan att se behovet var exceptionellt! Köpte en driver med skaft. Hade inte tänkt köpa det skaft jag köpte, men är helnöjd med beslutet att lita på kunsk... Se mer

Blev ett misstag av customclubs då dom glömde min order, men det löste dom på bästa sätt, jag fick den nya versionen av skaftet jag beställde, fick också 25% reducerat av priset + headcover och... Se mer

Gjorde en helbags fitting med Oscar. Jag kan inte komma på något som skulle kunna gjorts bättre. 5 plus upplevelse rakt igenom! Otroligt kunnig och professionell. Resonemang kring min uppsättnin... Se mer

1. Nr. 2 av de 11 bästa företagen i Golfbutik
  2. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Golfklubb

Bygg din golfklubba online. Välj skaft- & greppmodell, justera skaftlängd, loft, lie-vinkel m.m. Vi har även ett Fitting Center lokalt i Göteborg, med Sveriges största utbud för fitting. Märken: Titleist, Miura, Ping, L.A.B Golf, Scotty Cameron, Evnroll, Cobra, Proto C, TaylorMade, Mizuno, Srixon, Cleveland, Callaway, PXG. LA Golf.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

1 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Trevligt bemötande!
Snabb leverans!

27 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack Jonas. Precis så vi vill att det ska vara :)

Toppklass!

Bokade fitting med Oscar i höstas när han var ute på tur i Tranås. Enormt duktig på att förklara varför olika skaft och specifikationer beter sig olika gentemot varandra. Blev till slut en beställning nu i februari till kommande säsong. Toppklass!

20 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack Nils! Oscar är verkligen duktig på det han gör, vi uppskattar att du delar med dig av din erfarenhet med honom :)

Det känns superbra

Det känns superbra. Oscar, som hjälpte mig med nya järnklubbor, är både kunnig och mkt trevlig. Bra jobbat 👍

18 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack Robert! Hoppas du blir nöjd med dina nya klubbor :)

Bästa customfittng jag vart på

Bästa customfittng jag vart på . Oscar var mycket Kunnig på det han gör. Värt varje krona.

7 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack för fina ord :) Oscar vet vad han gör, det är en sak som är säker ;)

Jag har nu testat mina Srixon ZXi5 en…

Jag har nu testat mina Srixon ZXi5 en vecka i Egypten. Detta är dom (till nu) bästa klubbona jag har haft i baggen! Det här ett sett jag kan lita på. & The Grip Master greppen som Oscar rekomenderade var fantastiska. Tack Oscar & tack Customclubs.

10 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack för fina ord! Det glädjer oss att du är nöjd med dina nya klubbor, det är alltid vårt mål vid ett besök hos oss! Hälsningar från hela teamet och Oscar!

Åkte ner och gjorde putterfitting

Åkte ner och gjorde putterfitting, Oscar var oerhört kompetent och förklarade allt på ett bra och pedagogiskt sätt. Trevliga lokaler och riktigt nöjd överlag!

24 januari 2026

Svar från Customclubs

Tack för ditt besök hos oss! Vi är glada över att höra om din upplevelse hos oss!

Mycket professionella.

Mycket professionella, ska man göra en customfiting så skall den göras här. För en som är vänster spelar så har dom allt och lite till. Det blev inga nya klubbor denna gång. Blev alltså inte pålurad något som inte hade blivit något bättre utan testade nya grepp och där blev det skillnad.

7 oktober 2025

Svar från Customclubs

Tack Håkan för dina fina ord!

Serivce, Kunskap & utbud

Besökte Customclubs förra sommaren för att göra en fitting för skaft. Den servicen, kunskapen och utbudet som dom besitter hittar du inte hos någon annan.

11 augusti 2025

Tack Mattias!

Bra kvalitet och snabb leverans.

Bra kvalitet och snabb leverans.
Lite väl dyr kanske om man jämför med andra golf affärer

2 februari 2026

Svar från Customclubs

Tack Morgan. Kul att leverans och kvalitet levde upp till förväntningarna. Priserna du ser hos oss är rekommenderade från tillverkarna, och väl synliga innan ditt köp :)

Klubban stämde med vad jag beställde

Klubban stämde med vad jag beställde. Dock angav jag fel mått på förlängningen. Jag skrev 0,75" men det skulle vara 0,5". Enda lilla kritiken jag har är att det tog längre tid än förväntat.

29 januari 2026

Svar från Customclubs

Tack för din feedback Anders! Vi förstår att väntetiden blev längre än förväntat, och det ber vi om ursäkt för. Under jul- och nyårsperioden har vi haft högre belastning än vanligt samtidigt som helgdagarna påverkat våra leveranstider, vilket tyvärr ledde till fördröjningen. Samtidigt vill vi vara tydliga med att den bristande transparensen kring detta är helt på oss – vi borde ha kommunicerat tydligare om förväntade förseningar. Det tar vi ansvar för och ser över hur vi kan bli bättre framöver.

Bra service

Dem hade inte exakt de jag beställde men blev kompenserad med något bättre. Fick hem de efter 3 dagar

23 januari 2026

Tack Simon!