De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting... Se mer
Det här tycker kunderna
Momenteel 3 sterren en ik wil heel graag 4 of 5 ervan gaan maken zodra ik de juiste producten binnen heb. Bestelling gedaan, heel enthousiast over, maar helaas de verkeerde producten binnen g... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Curvy-Body voor mijn nichtje. De kleding is van hoge kwaliteit, de pasvorm is geweldig en de variëteit in maten maakt het gemakkelijk om iets perfects te vind... Se mer
3.5 weken geleden iets besteld en een bevestiging gekregen, verder niets. Al een aantal berichten via instagram en mailtjes gestuurd. Geen reactie. Benieuwd of het nog binnen gaat komen. De leverti... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.
Kontaktuppgifter
Julianastraat 55, 1541GH, Koog a/d Zaan, Nederländerna
- info@curvy-body.nl
- curvy-body.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 77 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima in orde met een snelle levering
Prima in orde met een snelle levering. De shapewear is van goede kwaliteit en past nadeloos onder m’n kleding. Happy!!!
Al een week op mijn bestelling aan het…
Al een week op mijn bestelling aan het wachten, en de klantenservice is slecht. Ik krijg met niemand contact

Svar från Curvy-Body
goede ervaring
Erg goeie service en ik heb mijn bestelling snel ontvangen!
Top!
Ontzettend blij met het product, hele goede kwaliteit en snelle levering!
Perfecte waist trainer 🥰
Very satisfied with the product.The…
Very satisfied with the product.The quality is amazing!! Super recommend 🙏🏼
All the way from Morocco to…
All the way from Morocco to Netherlands.. I came to holland for buying a present for my niece.. 🫶🏼
Ik ben erg tevreden over de service die…
Ik ben erg tevreden over de service die ik heb gekregen. De shapewear is amazing! Ik kan jurkjes dragen die ik voorheen niet durfde te dragen.
Super service!
goeie service
Top kwaliteit
Probleem snel opgelost!
Ondanks een initieel probleem met mijn aankoop bij Curvy Body, ben ik zeer tevreden over de manier waarop ze het hebben opgelost. De klantenservice was uitzonderlijk en ik ontving zelfs het product als verrassingscadeau voor mijn verjaardag van mijn vriendin. Geweldige service en attentie! Aanbevolen!
Echt een top aankoop vrouwtje is blij!
Im calling the police!
No response after sending product back. Poor quality

Svar från Curvy-Body
Slechte kwaliteit en je krijgt nooit meer je geld terug
Op 28 maart een bestelling van een corigerende body binnengekregen. De kwaliteit was waardeloos. De cups nog kleiner dan een A-cup en het lijfje veel te wijd en slappe stof. Vervolgens netjes de retour verzendinstructies gevolgd met het verzoek om terugbetaling. Na 4 weken was de aankoop nog niet teruggestort. Toen een mail gestuurd, hier nooit respons op gehad. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en wacht nog altijd op mijn geld.
Koop hier dus vooral niet!
Top product!
Super super super !
Super super super !! Zeer tevreden er mee zeker een aanrader
Very trustworthy company quick & good…
Very trustworthy company quick & good quality with affordable prices. I recommend to everyone.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.