Fijn dat er samples besteld kunnen worden van de verschillende CG producten die er zijn, nu kan ik wat proberen zonder grote verpakkingen te hoeven kopen die misschien niet fijn zijn voor mijn krullen... Se mer
Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst. Bezorging door PostNL ging paar keer mis, kwam niet aan. Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat... Se mer
Ik wist niet zo goed welke producten ik het beste kon aanschaffen, dus stuurde ik curly samples via Instagram een DM. eerst kreeg ik een aantal vragen over mn haar en vervolgens een hele uitleg met wa... Se mer
Snelle verzending! Qua prijs/kwaliteit had ik eigenlijk wel iets meer verwacht. Het zijn kleine potjes maar blijkbaar zijn de producten die ik had gekozen zelf behoorlijk prijzig. De potjes zij... Se mer
Happy curls with curly samples! Online verkoop van verschillende CG merken in 30ml samples om te testen. Als het product bevalt kun je de grote flessen bij ons aanschaffen, evenals haaraccessoires en tools. Curly Samples biedt gratis, persoonlijk advies voor alle krullenbollen. www.curlysamples.com
‘T Klooster 4 , 9712GP, Groningen , Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Simpelweg; geweldig!! Eeuwige dank voor jullie hulp, ik heb helemaal vertrouwen in mijn krullen journey.

Svar från Curly Samples
Mega fijn advies en snelle levering! Altijd super blij met mijn samples en Merel is super behulpzaam en lief. Zeker een aanrader!

Svar från Curly Samples
Goed advies en snelle levering. Producten zijn leuk verpakt met een lief berichtje erbij. Leuk om te ontvangen.

Svar från Curly Samples
Alles is zeer duidelijk om de juiste producten te kiezen!
Goed verpakt, alleen de olie in een potje vond ik persoonlijk minder handig, dat zou ik in een klein flesje prettiger vinden.
Verder fijne producten en ben ik erg tevreden

Svar från Curly Samples
Blij met de samples. Leuk en handig om zo kennis te maken met verschillende producten.