Cuddlewellranch Omdömen 104

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb mijn puppy nu 4 weken in huis en ze is echt een verrijking in mijn leven. Het contact met de eigenaar verliep soepel en als ik vragen had nam ze de tijd om ze te beantwoorden. De hondjes won... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb mijn lieve pup nu ongeveer twee weken geleden opgehaald. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik heb lang onderzoek gedaan naar de perfecte hond die bij mij past en kwam terecht bij d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben de Cuddlewellranch online gevonden. En daar geen dag spijt van gehad. Het contact verloopt prima. Alles word duidelijk op de app en telefonisch uit gelegd. De zorg voor de puppy’s... Se mer

Företagsinformation

1. Djurpark
  2. Hundtränare

Skrivet av företaget

In de afgelopen 25 jaar is onze ranch uitgegroeid tot iets heel speciaals! CUDDLEWELLRANCH Een plek voor mens en dier. Bijzondere dieren, bijzondere mensen. En onze trots ... onze COBBERDOODLES ! Een labradoodle maar, in een heel nieuw jasje. Een arm vol lieve rafeligheid die we aanbieden om, een gezin weer op de rit of een kind met problematiek ... of gewoon voor in je gezin zo een heerlijk huis hondje aan te kunnen schaffen. Een plek waar mensen even, heerlijk, niks anders hoeven of moeten zijn dan mens met hun verdrietjes, hun traantjes, hun glimlach en hun wensjes. Soms laatste wensjes zelfs Op onze site kun je zien wie wij zijn, en hoe wij op deze prachtige plek met onze dieren liefdevol samenleven. Samen knuffelen. Met kamelen tot rendier en natuurlijk.. onze Cobberdoodles ! Wij zijn trots om met jullie te kunnen delen waar ons hart zo vol en warm van is. We geven je graag een kijkje in ons hart, ons huis en natuurlijk onze dieren. Een indruk van onze ranch. Heerlijk in de natuur. Een plek waar mensen hun ziek zijn vergeten. Een ranch waar kindjes hun, soms laatste, wensje in vervulling zagen. Een huis waar dieren samen wonen in hun meest, ultieme habitat. Een plek om een hondje aan te schaffen van een speciaal ras en uit een heel speciaal ''nest''.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Onze Moos...

Eind december 2023 contact gelegd met Margalith. Het eerste telefoongesprek voelde alsof we ons al jaren kenden. Besloten ons op de wachtlijst te zetten voor augustus/september. En toen moesten we natuurlijk geduld hebben.. man o man wat was dat moeilijk. En ook spannend want je gaat je toch afvragen hoe dat dan allemaal gaat.. matcht die pup echt bij ons?? Maar ja hoor... 19 september kregen wij onze Moos. Een heerlijk lief, sociaal, slim en gevoelig mannetje op 4 poten. Heerlijk koppie, lekkere vacht en qua gedrag echt een topper. Margalith heeft echt the perfect match gemaakt! 25 juli is het alweer feest, dan wordt Moos 1 jaar! En geen dag dat we spijt hebben van onze keuze om met de cuddlewellranch in zee te gaan!

2 juli 2025

Dank je wel !! En
Wat heerlijk dat lieve Moos zo bij jullie past ! En jullie bij ons hihi .
Het is echt zo fijn te lezen.
🥰
Echt super leuk dat je dit leuke bericht hebt geplaatst en je ervaring wilde delen.
Lief !
Heel veel knuffels en liefs voor jullie allemaal 💋margalith

Lua ~

Lua ~ is nu iets meer dan een maand bij ons en iedere dag ben ik happy dat ik echt zo’n droomhondje heb nu. Wij waren ons vertrouwen een beetje verloren in het vinden van een juiste hond. Terwijl ik wel heel graag een hond wil om mee de natuur in te gaan en gezelschap van te hebben. Nadat ik onze wensen had geschreven aan Margalith belde ze onverwachts wat eerder maar met volgens haar een echte match voor mij 🤩 en een paar uur later werd ik toch wel heel benieuwd naar het hondje wat zij voor mij in gedachte had. En dat bleek de allerliefste te zijn!!!! 🥰🥰🥰 Wat kun je snel zoveel van zo’n hondje houden. Het is anders dan anders maar wij zijn juist ontzettend blij dat het op deze manier gegaan is. Toen ik alles gelezen had op haar website en haar reacties op mijn info, geloofde ik ook echt dat zij hier gevoel voor heeft en nu ben ik daar ook echt van overtuigd. Ons gezin is in de wolken door Lua <3

30 juni 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ohhh Diana wat een heerlijk bericht! 🥰Ja jullie Lua .. ik wist het gelijk. Bij ons eerste gesprek.
Na de nare ervaringen in juliie hondjes zoektocht.
En ik dacht ik heb haar .. dacht, dat is ze !!
Dus wat een heerlijke matching was dat. Lua met haar mooie haartjes en een beetje wit op haar toetje, haar zwarte neusje en super zachte blik.
Ze past in alles bij jullie.
Heeel veel jaren liefs en een dikke knuffel “van oma” 😍margalith

Duidelijk, open, transparant

Fijn contact gehad, Margalith legt heel duidelijk uit hoe zij werkt en waarom op die manier. Dat is een keuze. Je hoort dus soms een tijd niks en de tijd dat je bent ingeschreven komt dichterbij, je wordt misschien ongeduldig (ja ik ook) en gaat dan toch even een appje sturen of het allemaal doorgaat etc.
Het gaat door! Heb vertrouwen. Als Margalith 'ja' zegt, dan gaat het door!
De match vertrouwen we op, we wilden geen fokker waar we een top 3 mochten aanwijzen, wat als we keus 2 of 3 zouden krijgen? Of een plek waar er nog 'maar' één pupje beschikbaar zou zijn, dan krijg je dus die niemand wil?!
We hebben de pup 3 dagen geleden opgehaald. De pup plast keurig op een plasmat, dus nu zijn we aan het oefenen dat ie buiten gaat plassen. De tweede nacht sliep hij door en heeft hij niet in de bench met aangesloten ren geplast (terwijl daar ook een plasmat lag). De hele plas van de nacht ging keurig naast de ren op de plasmat (wij waren net niet snel genoeg buiten).
Lees de website goed door! Daar staat al zoveel informatie, stuur Margalith een appje, dan krijg je vrijwel dezelfde info, plus een klein beetje extra. Bel haar (eventueel)! En vind je rafelige vriendje voor je leven!
Het uiteindelijke formaat kunnen we nog niks over zeggen, dat kan je bij mensenbaby's ook niet trouwens... heerlijk pupje in ieder geval. Goede tips meegekregen, die we vroeger met onze honden anders hebben gedaan. We kijken uit naar de komende jaren met onze Bob.

27 juni 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ahh Suzan wat een fijn bericht !! Ahh ik weet Eigelijk niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen🥰ik vind het zo fijn dat je blij bent en ook dat m’n aanpak wellicht een beetje anders is maar dat je dan zo blij bent en dat je voor mijn ranch en aanpak koos . En super lief dat je het wilde delen. Zodat anderen ook weten dat ik alles vanuit m’n hart doe en je gerust kunt vertrouwen dat ik een passend hondje match . Ahh zo lief deze resectie oom weer . Dank je wel !en hele Dikke knuffels 😘margalith

5 sterren dik verdiend!

Fijne telefoongesprekken en appjes vooraf, precies de juiste pup voor ons gezin door Margalith uitgekozen en ook de hulp achteraf met onze vragen. Dat verdient gewoon 5 sterren!

22 januari 2025

Dank je wel Carola !! 😃
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Ik heb Het soms een beetje druk maar ik probeer zoveel mogelijk info te geven . Vooraf maar ook achteraf. Dat vind ik super belangrijk. Fijn dat je dat ook wilde delen . Dank je wel en heeeel veel liefs en dikke knuffel .. aan je rafelige lieverdje van oma xmargalith

Cuddlewell is TOP

Cuddlewell is TOP! Heb daar in 4 jaar tijd twee pups gehaald. Kenmerken; zorgvuldig met de plaatsing, super lieve pups en heel verantwoordelijk, ook na de plaatsing, Ze houden van hun pups. Dat zijn ook echte schatjes. Lopen graag maar vinden slapen ook heerlijk. Aanhankelijk en rustig en super kindvriendelojk. Kortom ❤️

20 juni 2025

Svar från Cuddlewellranch

Hallo Renée terugkerende “klant “ ja hihi . Zoo leuk! Lief ❤️dat je dit even hier schrijft zeg!
Het maakt me trots en gelukkig!
Dank je wel en heel veel liefs en plezier van al dat lieve rafeligs xx

Juup

Juup is een leergierige en gezonde inmiddels puber. We zijn sinds kort begonnen aan de opleiding voor hulphond en hij doet het erg goed. Ik ben heel blij met hem, hij is echt mijn maatje. Heel fijn ook dat je altijd contact met Margalith op kan nemen, ze is erg betrokken.

4 juni 2025

Svar från Cuddlewellranch

Lieve Janita .. hoe heerlijk zo’n maatje als Juup voor jou🥰ik weet zeker dat hij de perfecte hulphond zal zijn! Ontzettend veel
Liefs
en ik zie je certificaat al snel verschijnen hoor . Dikke knuffel voor jou en Juup van “oma”

Verliefd...

Wij zijn alle vijf vreselijk verliefd op de pup die we afgelopen week bij de cuddlewellranch hebben opgehaald. We hebben fantastisch advies gekregen; van te voren, maar ook nu nog per app.
Het is zo'n lief en leuk beestje dat er al een paar buren ook aan het overwegen zijn om zo'n lief maatje in huis te nemen. Vol lof over onze Nova en over het heerlijke plekje waar ze vandaan komt!

1 juni 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ah wat een fijne review! En wat heerlijk dat juliie zo blij zijn met onze aanpak en met jullie schattige Nova .❤️dikke knuffel van
“ oma “

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben een ontzettend fijne…

We hebben een ontzettend fijne leergierige sociale pup in huis. Ze kan al verschillende commando’s en is al behoorlijk zindelijk. Hoewel het contact door omstandigheden lastig verliep. Zijn we elke dag blij met ons rafelig vriendinnetje. Hondjes met een mooi karakter, nieuwsgierig en ook bij de 2e dierenarts controle helemaal gezond. Enorm knuffelig en ook met de kinderen een goede match.

12 maj 2025

Svar från Cuddlewellranch

Wat fijn dat je zo blij bent Evelien ! Sorry dat het contact soms wat verlaat en daardoor moeizaam leek maar ik had wat veel hooi op m’n vorkje de afgelopen tijd gehad. En ook nog druk met de juiste match maken. Maar nu weer in rustiger vaarwater gekomen, zie ok daarin weer een verbeter puntje . Dikke knuffel voor jullie allemaal 😘

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nu achteraf kunnen we vol lof spreken

Nu achteraf kunnen we vol lof spreken. Voor ons liep het niet meteen gesmeerd, dat was vooral voor de kinderen een beetje lastig. Maar nu we eindelijk onze Roxx in ons gezin hebben mogen ontvangen was dit zeker het wachten waard. Wat zijn we blij met jou lieve Roxx! Margalith heeft jou perfect gematcht, zo bijzonder! Ontzettend bedankt.

9 maj 2025

Svar från Cuddlewellranch

Hoi lieve Sanne ik was even inderdaad niet zo goed bereikbaar maar achter de schermen druk bezig voor iedereen de juiste match te maken. Fijn dat dit wederom weer heerlijk gelukt is . Dikke kus 😘 aan julilie en jullie lieve Roxx van oma

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een hele fijne ervaring met…

Wij hebben een hele fijne ervaring met de Cuddlewelranch. Het contact met Magelitha was en is nog steeds heel fijn. Onze pup Sam konden wij onverwachts eerder dan gepland ophalen, Magelitha nam bij het ophalen alle tijd om ons alles rustig en duidelijk uit te leggen en elke vraag te beantwoorden. Sam is een hele lieve, vrolijke sociale pup, met een prachtige champagne kleurige fleece vacht, bruine neus en hele bijzondere groene ogen. We krijgen dan ook heel veel complimenten en vragen naar Sam. Sam leert heel snel en is erg makkelijk in de omgang. Kortom wij hebben geen moment spijt! Lieve groet, Kees en Carla

4 maj 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ah dank jullie wel voor je lieve heerlijke review !😃😃 Heerlijke mooie Sam wat heb je een fijn huisje gevonden ! Dikke knuffel van “ oma” voor jullie allemaal !! X

Volste vertrouwen ♥

Wij hebben een fantastische ervaring met Cuddlewellranch! Onze pup Bodhi is nu 5 weken bij ons en wat een geweldig, lief, blij en slim kereltje is het. Hij was direct zo goed als zindelijk, had al geleerd een plasje op een zindelijkheidsmatje te doen, deed na 3 dagen alles buiten. Hij draait verder in alles mee, wandelen, achterop de fiets, in de auto en hij vindt iedereen aardig. Een echte allemansvriend met heerlijke haren, dansende oren en zachte grote poten. Je kunt zien dat hij goed gewend is met andere honden, die vind hij geweldig! Het is een pup, tuurlijk is hij ook wel eens druk, dan wil hij spelen en knauwen en buiten rennen en je broekspijp pakken, om daarna vervolgens moe en intens tevreden te gaan liggen snurken. Als hij heel druk wordt, is hij júist moe, en leggen we hem soms verplicht in zijn mandje. Door er eventjes naast te blijven zitten, is hij binnen een minuut vertrokken. Hij is heel slim. Je hoeft woorden maar een paar keer te herhalen of hij weet het. Mijn zoon is licht astmatisch, dat hadden we ook doorgegeven en mijn zoon reageert totaal niet allergisch (benauwd) op hem. Daarnaast heb ik nog geen 1 haartje gevonden, zelfs niet met borstelen. Borstelen doen we iedere dag eventjes, een ritueeltje en zo blijft hij mooi zacht. Tuurlijk was de werkwijze iets anders, omdat je niet tevoren een pup mag 'uitkiezen' en eerst kunt komen kijken, dat vond eigenlijk vooràl mijn omgeving opvallend. Maar na het contact met Margalith, de uitgebreide apps, het zien van de aflevering met Anita Witzier en de prachtige website waar de liefde er vanaf spat had ikzelf het volste vertrouwen in deze werkwijze en voelt het juist allemaal zo logisch. Bodhi is ons zonnetje, het leven is zoveel leuker met hem erbij :)) Ik kan Cuddlewellranch zonder twijfel iedereen aanraden♥

10 april 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ahh wat fijn om te lezen Susan ! 🥰 Super lief dat je je fijne relaas wilde delen. Dat maakt het voor de baasjes in spe wat makkelijker om de verantwoordelijkheid en zorg van de match uit handen te geven . Want matchen is nog best een hele kunst hoor. Maar ik zie ze natuurlijk 8 weken elke dag . En dan weet ik precies wat voor type elk hondje is Heerlijk dat het ook zo fijn bij jullie past en ik wens jullie ontzettend veel liefs en plezier van Bodhi 😘

cobberdoodle van de cuddlewellranch

Wij hebben onze cobberdoodle van de cuddlewellranch, vandaag opgehaald! Wat is ze lief, mooi, en slim!
Ik heb intens contact gehad met Margalith, het is nooit te veel, ze antwoord altijd! Ze geeft goede adviezen een is ontzettend lief voor onze dochter!
Dank je wel cuddlewellranch!!

1 april 2025

Svar från Cuddlewellranch

Dank je wel Elisabeth ! Ik denk nog steeds met een glimlach op m’n mond aan onze telefoon gesprekken haha en dan juliie kleine meid met zo n grappige verassing verrast🥰..dat snuitje om te smelten. Wat een lief kind hebben jullie 💋

Erg blij met onze Bing

Erg blij met onze Bing. Margalith is een fokker die vooral voor de hondjes het beste wil en daarna zijn wij mensen aan de beurt. Helemaal goed.

29 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Dank je wel Gerda en heel veel plezier met je schattige natte neusje 🥰

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trap er niet in

Trap er niet in! Je mag de pup pas zien als je hem op komt halen. Er zijn soms pups over, die kan je gelijk komem halen. De verhalen zijn mooi maar elke keer anders. Je mag de ranch niet op om de andere honden te zien. Allemaal onder het mom van Giardia, drie keer raden waar onze pup last van had, de eerste dag de poep vol wormen en bij een test bij de dierenarts omdat hij dag drie nog dunne poep had bleek hij giardia te hebben. Je doet het beestje niet meer terug helemaal niet omdat je niet weet wat er dan mee gebeurd maar het is schandalig. Helemaal als je weet wat je ervoor betaald. Met open ogen zijn we er in getrapt. Daarnaast verhaard onze Guus enorm en zit er ook nu de Giardia over is veel onrust in hem. Niks rustige stabiele pup. Geef je geld a.u.b. niet daar uit, hoe schattig ze er ook uit zien.

26 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ik zou graag willen weten wie je bent?
Want ..
Ik heb in mijn bestand “alle Sanne “s “
en hondjes die Guus heten in m’n app geschiedenis nagekeken maar ik heb deze combi niet gevonden
Ik heb alleen lieve berichten van Sannes en heerlijke Guus- en
Dus .. meld je even graag 🥰
Wormen komen bij ons ook niet voor want wij ontwormen elke twee weken vanaf geboorte.

Maar even algemeen
Het is super vervelend als een Pupje Giardia heeft opgelopen.
Deze parasiet oplopen is
niet zo gek hoor, want één op de 5 honden is drager dus even neuzen met een gezellige hond uit de buurt, water uit er plas drinken en snuffelen aan uitwerpselen en je hebt het.
Helaas is een Giardia een pandemie aan het worden in het land en loop je het op elke hoek van de straat al op .
Baasjes en Fokkers moeten erg oppassen . Het heeft niet eens meer met hygiëne te maken.
Het veldje in de buurt 😱
De puppycursus 😱
en zelfs bij je prikje van de dierenarts…
overal ligt het op de loer !
Gelukkig weten wij het ,nog , buiten de deur te houden. Maar daarom is er ook strikte reinheid en geen onnodig bezoek, die mogelijk eerst elders is gaan kijken waar besmetting heerst. En het onder schoenen meebrengt
Giardia geeft echt serieuze gedragsproblemen dus gelukkig weet je dan dat jouw Pupje daardoor druk is en zelfs haren kan verliezen..
zodra je hond weer van de parasiet verlost is is het weer en heerlijk Pupje .
Google maar eens ..
gedragsproblemen en Giardia .!
Dat ligt niet aan het ras maar rare drukke gedragingen worden vaak gewoon door parasieten veroorzaakt .
En de pup vacht verliezen voor het echte haar komt is heel normaal.
Ook bij niet verhalende rassen .
net als een mensenbaby 🥰

Bij ons wel eens een Pupje per direct. Dat kan.
Mensen die ons kennen weten
dat wij veel doen voor kindjes met ,vaak laatste ,wensjes
en
is zo’n kindje te ziek op het moment dat hun Pupje mag verhuizen
ja dan ..
hebben we er een ineens beschikbaar.
Vaak ook voor acute hulpvraag .

Een review als deze doet me pijn

Er is geen Sanne die me appte met een Guus met dit probleem.

Mensen die een hondje van onze ranch hebben weten dat ik bij alle vragen direct klaarst dag en nacht
Om de prachtige plek als wij zijn ,en de liefde die ik stop in het matchen en de mensen, de tijd die spendeer om iedereen gelukkig te maken,
deze recensie te geven ??

Niemand wordt verplicht om een Pupje bij ons aan te schaffen en iedereen krijgt onze werkwijze al vóor inschrijving uitgebreid te lezen.
En
Vind je het geen fijne manier dan zijn ook hele goede fokkers die anders
werken dan wij doen .
Wij proberen in ieder geval zoveel mogelijk ons best te doen.
En als
Er een Pupje beschikbaar komt op korte termijn, heeft het bovenstaande reden
Hoe droevig dat ook is
En hoe fijn dan dat ik een ander mensje weer ontzettend blij kan maken
🥰

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat zijn wij blij met onze lieve pup!

Wat zijn wij blij met onze lieve, kleine, eigenwijze pup! We hebben haar nu ongeveer een maand en we raken steeds meer aan elkaar gewend. Omdat het onze eerste hond is zijn we af en toe ook zoekende, maar we leren elkaar steeds beter kennen en vinden een nieuw ritme binnen het gezin.
Het zindelijk worden gaat al best wel goed en wat is ze slim en leergierig!

Het contact met Margalith heb ik als heel prettig ervaren. Ze heeft zo meegedacht, meegevoeld en was steeds flexibel en behulpzaam.
Het proces van matchen gaf mij juist heel veel ontspanning, rust en vertrouwen. Ik ben super dankbaar dat hierdoor het juiste hondje (passend bij onze hulpvraag) bij ons is terecht gekomen.

De dag van ophalen wou ik mijn dochter graag verrassen, ook hier heeft Margalith zo haar best gedaan om de verrassing extra speciaal te maken. Alles super en met heel veel aandacht verzorgd. En tuurlijk was het leuk geweest om de ranch te zien en de andere hondjes en ouders, maar kan me zo goed voorstellen dat het op deze manier nodig is om een Giardia uitbraak te voorkomen!

Kortom, wij zijn helemaal blij en gelukkig en genieten enorm van deze vrolijke en positieve nieuwe energie in ons gezin! Dank voor alles Margalith!

23 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ah Marinthe dank je wel voor je fijne review. Ohh ik hoop zo dat er een keer een goede remedie komt tegen Giardia! 😕Wznt dan kan ik weer heerlijk iedereen ontvangen in ons prachtige plekje en kan iedereen naar hartelust knuffelen met de dieren en papa en mama van hun Pupje . Maar voorlopig moet het helaas nog zo. En zijn we alleen open voor kindjes met ( vaak laatste ) wensjes .. Want Giardia op onze ranch oplopen zou betekenen dat de pasgeboren pupjes gevaar lopen om zoo ziek te worden. Dat het levenslang Darmproblemtm kan krijgen .

Het was zo leuk om jullie dochter op deze manier te verassen !! Hihi dat snoetje ! Ik zie haar nog voor me haha 🥰🥰🥰

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een lieve en goed gesocialiseerde pup

Sinds 21 feb hebben wij onze Midas via Cuddlewellranch en het is een toppertje.
Ja, het is even eng dat je pas op de dag van afhalen weet welke pup van jou wordt, maar wij kunnen alleen maar zeggen dat onze pup perfect met ons matched. Bij inschrijven mag je een profiel opgeven en Margalith, de eigenaresse, matched de pups met de verschillende nieuwe baasjes. In ons geval is dat dus goed gelukt! Het is echt een allemans vriend :) Niet alleen is hij heel lief en leert hij ontzettend snel, hij was duidelijk al goed gesocialiseerd en plaste zelfs al netjes op een trainingspad vanaf dag 1. Uit alles blijkt dat er goed voor hem gezorgd is.
Wij zijn in ieder geval blij met onze keuze en met de huidige kennis zouden we het zo weer doen.

23 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Wat fijn Dennis en wat lief dat je het ventileert 😀. Ik snap dat baasjes het spannend vinden zoals we werken . Maar ik zie de pupjes acht weken en weet precies hoe ze echt zijn ontwikkeld en hun karaktertjes . Dat kun je bij nog jongere pupjes niet voorspellen . Super veel liefs !!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Natuurlijk zijn er altijd dingen die je…

Natuurlijk zijn er altijd dingen die je graag anders had gezien, zoals de mogelijkheid om papa te zien en mama te ontmoeten en wat meer informatie over alle rassen. Maar soms moet je iemand gewoon vertrouwen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, want anders hadden we Guus niet gehad!

Vanaf dag één was hij al goud in onze handen, en dat is hij nog steeds. Daarom vind ik sommige negatieve reviews best heftig. Het blijven dieren, met alles wat daarbij hoort. Ja, ze verharen soms, maar als je zwaar allergisch bent, is het misschien verstandig om goed na te denken voordat je aan een hond begint.

Daarnaast wil ik benadrukken hoe vriendelijk en betrokken de fokster is. Ze is altijd heel duidelijk geweest in de informatie die ze geeft en staat open voor vragen. Je merkt echt dat ze het beste wil voor haar honden én hun nieuwe baasjes. Dat verdient waardering!

Super bedankt!!!!

20 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Dank je wel voor je fijne recensie! Fijn dat je opmerkt hoe graag ik de pupjes op de juiste manier plaats.🥰 De pupvacht kan uitvallen daarna niet meer . Dat is bij de hondjes met lange haren. De met korte haren (wij fokken ook wel eens speciaal met korte haren !! omdat niet iedereen lange haren wenst en wel het leuke karakter) die kunnen weliswaar minimaal verharen . De lange harige zijn hypoallergeen. De korte niet altijd . Mensen vragen bewust dus krijgen nooit korthaar als ze rafelig willen .
Heel veel Liefs met juliie schattige natte neusje xx.💋

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hebben een zeer slechte ervaring…

Wij hebben een zeer slechte ervaring met deze fokker. Ten eerste, we kregen geen vader/moeder van de pup te zien. De eigenaresse draaid er met een "mooi" verhaal om heen waardoor je er toch intrapt. De pup is oa extreem druk, er zit veel jachtinstinct in en verhaard enorm etc dus totaal anders dan ons is voorgehouden. Daarnaast verteld ze verschillende verhalen over welke mix de hond is. De ene keer dit, de andere keer dat. Je krijgt ook niets te zien van haar "bedrijf" onder t mom, ze is bang voor besmetting ed. Ook in dat verhaal zijn wij getrapt. Naar ons idee klopt er niets van deze fokker. Als je info wilt hebben voor een pup of je gaat over tot koop dan is ze poeslief. Maar ze heeft ook een hele andere kant!!!
En LET OP: Zij en haar dochter plaatsen zelf goede reviews onder een andere naam. Dus de goede reviews zijn hoogstwaarschijnlijk afkomstig van hen zelf. Zo ook de review van Babette! Die maken ze zelf aan na een slechte review! Eén groot spel word er door Margalith gespeeld. Eens komt de waarheid aan t licht!

19 mars 2025

Hallo lot lot .. ?
Overal gezocht maar , raar ik heb jouw naam niet in ons klantenbestand gezien .

Maar fijn dat ik even kan reageren.

Wij hebben micro en en mini maatjes in onze heerlijke Cobberdoodles
en in beiden zitten natuurlijk net iets andere rassen.
Een labradoodle start met Konings poedel en labrador en dat kan zonder ander ras erdoor nooit micro of mini worden. Fokkers beginnen daar en daarna doodlen ze diverse rassen
Om er “hun doodle “ van te maken

De reden dat ik niet openbaar verkondig exact welke rassen in onze schatjes zitten.?

Heb je het nieuws in de gaten gehouden ? Daar worden regelmatig fokschuren vol
“ingrediënten “ van de ook heerlijke Australische doodle in erbarmelijke omstandigheden aangetroffen !! En gelukkig opgerold

Mijn hart zou breken als ik, onze rassen die voor mensen die zo heerlijk ras willen en voor kindjes met hulpvraag een vaak levensreddend hondje is
Dat de basis ouder dier - rassen dan hetzelfde lot te wachten staat.
Een leven met 400 in een vieze loods ??😞zonder zonnetje .

Openheid alom, is als echt je bij ons een hondje wilt
En om info vraagt overal en super veel juist
maar ….
vooraf bezoek kan niet .
Die vraag krijg ik namelijk 30 keer per dag dus dan heb ik in no time Giardia op de ranch .
Wat betekent zieke pups em vreselijk veel ellende voor de baasjes en dat willen we absoluut niet.
Iedereen !! die zich bij ons inschreef kreeg dit filmpje .

Waarin Anita Witzier ,ambassadrice van hulphond Nederland ,
onze ranch bezoekt
Ik denk dat dit filmpje openheid voldoende geeft 🥰
en
Onze baasjes krijgen natuurlijk filmpjes en foto’s van de papa en mama. En soms filmpje met mijn in m’n “prachtige” one-sie tussen de pupjes .
FaceTime doe ik vaak ook.
Dus jammer
Dat je me niet zelf benadert ..
en zoiets lelijks schrijft .
Ik probeer m’n beste voor iedereen.
Mocht je “last minute” gekomen zijn dan krijg je natuurlijk geen geboorte melding .

De mensen hieronder die lovende recensies schreven
zijn wij natuurlijk niet zelf
Die hebben andere échte ervaring met ons.
Negatieve zijn vaak “ontraceerbaar” ..
en dat is het gevaar van internet.
Mijn intenties zijn liefde geven aan mensjes kindjes en diertjes.
Openheid en warmte.
Als je dat niet echt ervaren hebt dan is dat erg jammer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op 8 maart hebben wij onze Macy…

Op 8 maart hebben wij onze Macy opgehaald. Een perfecte match van Margahlith. Het is een super lieve pup, waar we heel blij mee zijn.
Het zindelijk maken gaat heel goed ze heeft al veel geleerd op de ranch. Een goed en vertouwd adres met een hele lieve eigenaresse.

18 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Dank je wel ! Wat lief dat even hier te vermelden 🥰heel veel liefs gewenst van jullie schattige Pupje

STORM

Wat zijn wij blij! We hebben een lief leuk sociaal hondje! Echt gezellig dat hij er nu is. Super blij met margalith die hem voor ons heeft gematched.

16 mars 2025

Svar från Cuddlewellranch

Ohhh ik zie juliie leuke reactie ineens nu pas 😱🥰..wat lief dat juliie het wilden delen!! 💋

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.